Zafer Mahallesi Mühendis Caddesi 4. Noter yanı No: 9/A’da Hatice Durmaz ve Seçkin Kaptan ortaklığı ile kapılarını aralayan Sağlıklı Yaşam Merkezinin açılışına Sakarya’dan firma yetkilileri birlikte vatandaşlar katılım sağladı.

YAŞLANMAYA ‘HOŞÇA KAL’ DEYİN

D S C 0513-1

Sağlıklı Yaşam Merkezinde vücut manyetik rezonans cihazı ile sağlık taraması, Transdermal ürünler, Cilt bakım ve tedavi edici ürünler, sağlıklı hijyen ürünlerini uygun fiyat ve kaliteyle bulabileceksiniz. Ayrıca Kilolarınız artık problem olmayacak ve en önemlisi yaşlanmaya ‘Hoşça kal’ diyeceksiniz. Bu anlamda Sloganımız, ‘Yaşlanmayın yaş alın’

“SALİHLİ’DE İLK OLMASI GÜZEL”

D S C 0555-1

Açılış öncesinde ürünler hakkında bilgiler aktaran Hatice Durmaz, “Seçkin beyle birlikte açtık burasını. Salihli’de ilk olması güzel. Dermokozmetik ürünlerimiz var, cilt bakım ürünlerimiz var, tedavi edici ürünlerimiz var. Zayıflamaya yardımcı aynı şekilde ürünlerimiz var. Temizlik malzemesi ürünleri, cilt bakım ürünlerimiz var. Yeni çıkacak olan yüz maskemiz ve kolejen içerikli kahvemiz çıkıyor yeni oda var. Diş macunlarımız, sabunlarımız yani 44-45 ürünümüz var. Her ailenin rahatlıkla kullanabileceği ürünler bunlar.” İfadesinde bulundu.  

“TEDAVİ EDİCİ ÖZELLİĞİ OLAN ÜRÜNLER”

D S C 0508

Ürünlerin tedavi özelliği olduğuna dikkat çeken Durmaz,  “Bizim ürünlerin temizlemekten ziyade tedavi edici özelliği var. Örneğin, Eşek sütü şampuanımız bugün saçı temizlerken aynı zamanda saçtaki deri döküntüsü, egzama, saçla ilgili bütün problemleri ortadan kaldırıyor. Bunun dışında eğer hücreler ölmediyse saçın çıkmasını ve çabuk uzamasını sağlıyor. Onun dışında sabunlarımız sivilceden tutun, cilt beyazlamasına, cilt lekelerine ve birçok şeye faydası var. El kremlerimiz öyle, egzamaya iyi gelen el kremlerimiz var. Yani hepsinin asıl amacı tedavi edici özelliği olması.” dedi.

ZAYIFLAMAYA YARDIMCI OLUYOR

D S C 0519

Zayıflamaya ve vücuttaki toksinleri atmaya yaran ürünler hakkında da bilgiler Paylaşan Durmaz, “ 17 bitki karışımı çayımız var. Bu çayda almamız gereken vitaminlerin birçoğunu alırken, aynı zamanda metabolizmamızı çalıştırıp, toksin atmamıza yardımcı oluyor. Zayıflamaya yarayan kahvemiz var. Buda palmiye ağacının özünden elde edilmiş krema var içinde. Bunların organik olması çok güzel. Yani içinde kimyasal bir şey yok ve Tarım Bakanlığı onaylı ürünler.” Şeklinde konuştu.

 AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER

D S C 0530

Sağlıklı Yaşam merkezinde açılışa özel indirimli ürünler sizleri bekliyor diyen Durmaz, “Açılışa ve bugüne özel indirim yaptık buda yüzde 40-50’lik bir indirim. Bugün gelen bütün müşterilerimize ürünleri indirimli vereceğiz.” İfadelerinde bulundu.

D S C 0550-1

Sağlıklı yaşam Merkezi  ‘ Hayırlı olsun ve bol kazançlar getirsin’ temennisi ile dualar eşliğinde açıldı.

D S C 0565

Aydın ‘Şehit nurlanmış, gazi onurlanmış askerdir’ Aydın ‘Şehit nurlanmış, gazi onurlanmış askerdir’

D S C 0555-1

D S C 0547

D S C 0533-1

D S C 0531-2

Muhabir: ONAY OZAN