Zafer Mahallesi 659 Sokak No:80 adresinde Bahadır ve Deniz Duvarcı ortaklığında hizmete açılan BD Oto Tamir ve Bakım Servisi, BMW, Mercedes, Audi, Volkswagen, Opel, Fiat ve Renault araçların bakım ve onarımını güvenli ellerde gerçekleştirecek.

9-249

“Müşteri memnuniyetimizi ön planda tutacağız”

İşyerinde müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutacaklarını anlatan BD Oto Tamir ve Bakım Servisi ortaklarından Bahadır Duvarcı “Servisimizde BMW, Mercedes, Audi, Volkswagen, Opel, Fiat ve Renault marka araçlarınızın bakım, onarım ve motor bakım hizmetlerini güvenli ellerde yapıyoruz” dedi. Araçlardaki arızayı, arıza tespit cihazı ile tespit ettiklerini vurgulayan BD Oto Tamir ve Bakım Servisi ortaklarından Deniz Duvarcı ise “Servisimizde alt mekanik işlemler ve yağ değişiminin yanı sıra yol yardım hizmeti ile de hizmet vereceğiz.  BMW, Mercedes, Audi, Volkswagen, Opel, Fiat ve Renault marka aracı olan herkesi, BD Oto Tamir ve Bakım Servisimize bekliyoruz” diye konuştu. Duvarcı, yol yardım ve BD Oto Tamir ve Bakım Servisi hakkında bilgi almak isteyenlerin, kendilerini 0 551 592 1226 nolu telefondan ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.

Yakınları hayatından endişeli: 20 gündür haber alınamıyor Yakınları hayatından endişeli: 20 gündür haber alınamıyor

Bdddoto (4)

Açılışta konuşan Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu ise BD Oto Tamir ve Bakım Servisi’nin Bahadır ve Deniz Duvarcı başta olma üzere sanayi esnafına hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından BD Oto Tamir ve Bakım Servisi’nin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç, CHP İlçe Başkanı Enver Akgün, işyeri ortakları Bahadır ve Deniz Duvarcı ile davetliler birlikte kesti.

Açılış kokteyl ile son buldu.

Bdddoto (11)

Bdddoto (10)

Bdddoto (8)

Bdddoto (7)

Bdddoto (6)

Bdddoto (5)

Bdddoto (3)

Bdddoto (2)

Bdddoto (3)

Muhabir: BEHZAT AKCAN