Salihli’yi 2021 yılından bu tarafa başarılı şekilde temsil eden ve girdikleri yarışmalarda Salihli’ye birçok dalda birincilikler taşıyan Lidya Sanat Spor Kulübü çalışmalarını Kurtuluş Mahallesi Koşuyolu Caddesi No: 8’de kapılarını aralayan sanat ve spor evinde yapacak.

D S C 0004-4

Lidya Sanat Spor Kulübü’nün açılışına, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, Salihli Esnaf Odası Başkanı Murat Makasçı, Salihli Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Erdal Tunca, Salihli Sosyal Hizmetler Müdürü Alim Yavuz, Salihli Belediyesi eski belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Lidya Sanat Spor Kulübü öğrencileri ile sanat severler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

D S C 0016-1

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından açılışı yapılan Lidya Sanat Spor Kulübünün kurucusu Ahmet Adıyaman bir konuşma gerçekleştirdi.

D S C 0022

“BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTIK”

Adıyaman, Lidya Sanat Spor Kulübü olarak büyük başarılara imza attıklarını söyleyerek, “Bugün burada Lidya Sanat Spor Kulübü olarak büyük gurur ve mutlulukla açılışımızı gerçekleştiriyoruz. Lidya Sanat Spor Kulübü olarak kısa sürede büyük başarılara imza attık. Tam 7 kupamız var. Bu başarılar hem öğrencilerimizi, hem ekibimizin büyük emek ve özverisi ile kazanıldı. Hep birlikte çalışarak kültürel mirasımızı yaşatıyor, sahnede bunu başarıyla sergiliyoruz. Bu noktada vizyonumuzu ve misyonumuzu sizlerle paylaşmak istiyorum, Vizyonumuz,  sanatı toplumun her kesimine ulaştırarak yaratıcılığı ve estetiği geliştiren, ilham veren ve öncü bir sanat merkezi olmaktır. Misyonumuz ise, her yaştan insanın sanatla buluşmasını sağlamak, yeteneklerini keşfetmelerine rehberlik etmek ve kültürel mirasımızı gelecek nesillere taşımaktır.” İfadelerine yer verdi. Adıyaman, açılışa katılım sağlayan herkese teşekkürlerini iletti.

“SANAT VE SPORLA BULUŞTURUYORLAR”

D S C 0031-1

Sanat ve sporla alakalı açılan mekânları önemsediklerini söyleyen Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, “Her gün yeni iş yerleri açılıyor ama çocuklarımızı eğitecek bu tür sanat merkezlerinin açılması Salihli içinde, bizler içinde önemli. Ahmet beye buradan teşekkür ediyoruz. 2021 yılında kurulan, kısa zamanda ekibi ile başarılara imza atan, birçok dalda ödüller alan bir sanat gurubunu oluşturdular. Lidya Sanat Spor Kulübü, çocuklarımızı sanat ve sporla buluşturuyor. Onları folklor de, balede, her türlü değişik alanlarda yetiştiriyorlar” dedi.    

 “ŞEHRE KALİTE KATIYOR”

D S C 0036-1

Son olarak açılışta bir konuşma gerçekleştiren Salihli Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Erdal Tunca ise, “Ahmet Adıyaman, Salihli’de yapılması gereken en öncelikli şeyi yaptı. Salihli’de güzel sunumlar yaptı bayramlarda, özel günlerde. Biz bunları sürekli olarak takdir ettik. Ahmet’e desteğe hazırız. Şehre kalite kattığını düşünüyoruz. Yeni yerinin hayırlı olmasını diliyoruz.” İfadelerinde bulundu.

Salihli’de motosiklet kazası yine can aldı! 30 yaşındaki genç hayatını kaybetti Salihli’de motosiklet kazası yine can aldı! 30 yaşındaki genç hayatını kaybetti

 DANS VE HALK OYUNU GÖSTERİSİ

D S C 0060

 Yapılan açılış konuşmasının ardından dans ve halk oyunları gösterileri ile Lidya Sanat Spor Kulübü tarafından kazanılan kupa ve madalya sunumu gösterimi gerçekleştirildi.  Gösterilerin ardından Lidya Sanat Spor Kulübü dualar eşliğinde kurdele kesim töreni ile kapılarını araladı.

LİDYA SANAT SPOR KULÜBÜNDEKİ FAALİYETLER

D S C 0068-1

Lidya Sanat Spor Kulübünde yer alan eğitim ve kurslar ise şu şekilde: Aslı Aşkın Eğitiminde Zumba, Plates, Kıymet Eruluç eğitimde Modern Dans, Bale, Gökhan Battı eğitiminde Ritim Perküsyon, Ahmet Adıyaman eğitiminde Halk Oyunları, Emir Hacan Eğitiminde Hip-Hop, Sosyal Latin Dansları.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

D S C 0044-3

Verilen tüm dallarda kayıtların devam ettiği bildirilirken kayıtlar ve yaş gurupları ile ilgili detaylı bilgiye 0543 301 50 51 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

D S C 0107-1

D S C 0105-3

D S C 0088

D S C 0087-2

D S C 0085-1

D S C 0080-2

D S C 0079-2

D S C 0078-1

D S C 0077-2

D S C 0068-1

D S C 0053-2

D S C 0046-2

D S C 0045-1

D S C 0019-2

D S C 0018-4

D S C 0017-2

D S C 0012-1

D S C 0008-2

D S C 0005-3

   

Muhabir: ONAY OZAN