2024 - 2025 Eğitim Öğretim yılının açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü S Irmak, "Uygarlık yolunda ilerlediğimiz 21.yy.da hedefimiz büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetimizi demokratik ve laik devlet yapımızı ileri çağlara taşıyacak olan çocuklarımızı okul öncesinden itibaren bilgi çağının donanımları ile yetişmiş kendini iyi ifade bireyler olarak yetiştirmektir. Her yıl yükselen başarı grafiğimizde bu yıl 8. sınıfımızdan 53 öğrencimizden 21 tanesini fen liselerine yerleştirdik. Bu sonuçlarla ülkemizin ve bölgemizin önde gelen okulları arasında olan İzmir Fen Lisesi, Halil Kale Fen Lisesi, Manisa Fen Lisesi, İzmir Atatürk Lisesi, gibi devlet liselerine öğrencilerimizi göndermenin onurunu yaşıyoruz. Sizlerin elde ettiği  başarılar, çabalarımızın ne denli yerinde olduğunun bir kanıtıdır. Bu anlayış ve kararlılıkla beynini, gönlünü, yüreğini, emeğini ve yıllarını eğitime adamış  öğretmen arkadaşlarıma  zor; fakat bu kutsal görevlerinde başarılar diliyorum. Aynı zamanda Salihli'nin geleceğine yatırım yapan, bize her zaman güç katan saygı değer kurucularımıza da teşekkür ediyoruz." dedi.

59 yıl aradan sonra mezun olduğu okulda şiir okuyan öğrenci, duygusal anlar yaşattı! 59 yıl aradan sonra mezun olduğu okulda şiir okuyan öğrenci, duygusal anlar yaşattı!

Özel Sali̇hli̇ (7)

Açılış töreni öğrencilerin okuduğu şiir ve günün anlam ve önemi ile devam etti. Eğitim öğretimini Özel Salihli Kolejinde tamamlamış ve Çapa Tıp Fakültesi öğrencisi Yusuf Eren Altunbay, konuşmasını yaptı. Ardından Özel Salihli Kolejinde 1. sınıfa başlayan öğrencilerine hediyeleri sunuldu. İlk ders ziliyle öğrenciler yeni eğitim öğretim yılına başladılar.

Özel Sali̇hli̇ (3)-2

Özel Sali̇hli̇ (12)

Özel Sali̇hli̇ (11)

Özel Sali̇hli̇ (10)

Özel Sali̇hli̇ (9)

Özel Sali̇hli̇ (8)

Özel Sali̇hli̇ (6)

Özel Sali̇hli̇ (5)

Özel Sali̇hli̇ (4)-1

Özel Sali̇hli̇ (2)-2

Özel Sali̇hli̇ (1)-2

Muhabir: Fatma Uysal