Ekranların sevilen iki oyuncusu Serkan Keskin ile Meriç Aral, 3 defa erteledikleri düğünü sonunda yaptı. Davette adeta yıldızlar geçidi yaşandı. 


“BEN EVLENME TEKLİFİ ETTİM”

Meriç Aral düğünde sade bir gelinlik tercih ederken, Serkan Keskin siyah bir damatlık tercih etti. Düğün öncesi kameralar karşısına geçen çiftten Aral, “Ben evlenme teklifi ettim. Balayına, İskoçya'ya gitmek istiyordum. Sonra İskoçya'ya gittik. İskoçya'da da Serkan, bana evlenme teklifi etti” dedi.

Oyuncu Nur Sürer düğün çıkışı evine otobüsle gitti! Görenler yorum yapmadan edemedi - 1. Resim


MERİÇ ARAL VE SERKAN KESKİN’İN DÜĞÜNÜNE KATILAN ÜNLÜLER

Etiler’de bir mekanda gerçekleşen düğüne Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Tatlıtuğ, Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, Bennu Yıldırımlar, Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, Umut Evirgen ve eşi Alina Boz, Birkan Sokullu, Demet Evgar, İbrahim Selim, İlker Kızmaz, Esra Ruşan, Özgür Çevik, Bengi Apak, Sarp Apak, Metin Akdülger, Ozan Açıktan, Ece Yörenç, Derya Şensoy, Ferhan Şensıoy, Serkay Tütüncü, Zeynep Bastık, Umut Kurt gibi birçok isim katıldı.

Oyuncu Nur Sürer düğün çıkışı evine otobüsle gitti! Görenler yorum yapmadan edemedi - 2. Resim

Gelin ve damadın şahitliğini yakın arkadaşlarının yanı sıra oyuncu Efe Tuncer ve Birkan Sokullu üstlendi.


DÜĞÜN SONRASI EVİNE OTOBÜSLE DÖNDÜ

Snob Magazin’de yer alan habere göre; düğüne gelenler arasında usta oyuncu Nur Sürer de yer aldı. Çiftin düğününe katılan Sürer, otobüsle mekandan ayrıldı. Sürer, otobüs saatlerini kaçırmamak için düğünden erken ayrıldı. Ünlü isim otobüse binerken kameralara yansıdı.

Oyuncu Nur Sürer düğün çıkışı evine otobüsle gitti! Görenler yorum yapmadan edemedi - 3. Resim

Dilan Polat 'Mallarınızı geri aldınız mı?' sorusunu böyle yanıtladı! Dilan Polat 'Mallarınızı geri aldınız mı?' sorusunu böyle yanıtladı!

YORUM YAĞDI

Sosyal medyada yayılan görüntüler için kullanıcılardan “Bize böyle sanatçılar lazım, halk ile iç içe olmak lazım” , “Egosuz ünlülere bayılıyoruz” , “Sanatçının toplumdan kopuk yaşamaması ne güzel” yorumları geldi.

Kaynak: TÜRKİYE GAZETESİ