Migros düzenli olarak kampanya üzerine kampanya yapıyor. Yeni kampanyada en çok tercih edilen ürünlerle geldi.

MİGROS Çoklu Al, Hesaplı Al Kampanyası 

MİGROS Çoklu Al, Hesaplı Al Kampanyası kapsamında Omo, Yumoş, Prima, Palmolive, Signal, Colgate, Dove, Elidor, Rexona, Prima, Porçöz, Cif, Bref, Domestos marka ürünler 2'li ya da 3'lü alımlarda yüzde 37'ye varan indirimlerle satışta. Eğer bu ürünleri almak isterseniz Migros Sanal Market'te sepetinize eklemeniz yeterli. Herhangi bir şart ya da limitin olmadığı MİGROS Çoklu Al, Hesaplı Al kampanyasında üstelik kampanya bitiş tarihi de henüz belirtilmedi.

Sizin için listelediğimiz ürünlere bir göz atıp aşağıda yer alan linkten siteyi ziyaret ederek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz...

Omo, Yumoş, Prima, Cif, Palmolive, Signal yüzde 37'ye varan indirimle!

  • MİGROS Çoklu Al, Hesaplı Al kampanyasında Prima Bebek Bezi Çeşitleri 2'li alımlarda 556 TL 

Mi̇gros Çoklu Al, Hesaplı Al Prima

Emekli maaşına haciz riski ! Sözleşme imzalarken aman dikkat… Uzmanından kritik uyarı Emekli maaşına haciz riski ! Sözleşme imzalarken aman dikkat… Uzmanından kritik uyarı
  • MİGROS Çoklu Al, Hesaplı Al kampanyasında ağız bakım ürünleri, saç bakım ürünleri, duş/banyo ürünleri ve rolonlarda avantajlı paket olarak satışa sunuluyor.

Mi̇gros Çoklu Al, Hesaplı Al Signal Palmolive

  • MİGROS Çoklu Al, Hesaplı Al kampanyasında tuvalet, mutfak ve banyo temizleyicileri yüzde 37'ye varan indirimlerle satışta.

Mi̇gros Çoklu Al, Hesaplı Al Cif

  • Aynı zamanda tuvalet, mutfak ve banyo temizleyicilerinin yanı sıra Yumoş Spreyler 2'li alımda yüzde 20'ye varan indirimle satılıyor.

Mi̇gros Çoklu Al, Hesaplı Al Domestos Cif

  • MİGROS Çoklu Al, Hesaplı Al kampanyasında en göze çarpan ürünler ise 2'li alımda Omo Sıvı Deterjan, 3'lü alımda Yumoş yumuşatıcı ve 2'li alımda Yumoş Sıvı Deterjan oluyor.

Mi̇gros Çoklu Al, Hesaplı Al Yumoş

Mi̇gros Çoklu Al, Hesaplı Al Omo

Sizde ihtiyacınız olan ürünleri aşağıda yer alan linkten tek tıkla sipariş verebilirsiniz.

MİGROS Çoklu Al, Hesaplı Al Kampanyası

Editör: Gizem Karakuş