Yapımını TAFF Pictures’ın, yapımcılığını Timur Savcı ile Cemal Okan’ın üstlendiği, Ali Atay’ın yönettiği 'Ölümlü Dünya', gösterime girdiği 2018'de 585.145 bin kişi tarafından izlenmişti.

olumlu-dunya-2-1-aralik

Gösterimden çıktıktan sonra fenomen olan 'Ölümlü Dünya', ikincisinin çekilmesiyle seri film haline dönüştü.

olumlu-dunya-2

Ali Atay'ın senaryosunu; Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi ile birlikte yazdığı 'Ölümlü Dünya 2'de başrolleri; Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak, Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım ve Sarp Apak paylaştı.

Film Ekibi Gazetecilerin Sorularını Yanıtladı

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan film ekibi, "Gülmek hepimizin hakkı. Bir an evvel salonlarda da gülelim istiyoruz. İşimizi iyi yapmaya gayret ettik. Tek motivasyonumuz izleyicimizin sinema salonlarına gelmesi" dediler.

olumlu-dunya-gala

Filmin yönetmeni olan Ali Atay, "Eşim Hazal yanımda sürekli gülüyordu. Bu da aslında bana da motivasyon oluyordu. Sürekli çocuk yapıyoruz biz. Hamile olduğu anda güldüğü için korktum yani doğuracak diye" şeklinde konuştu.

Narin ve Sıla'nın acısı henüz dinmedi... Kızılcık Şerbeti'ndeki bu sahneye tepki yağdı! Narin ve Sıla'nın acısı henüz dinmedi... Kızılcık Şerbeti'ndeki bu sahneye tepki yağdı!

Film'in gişe beklentisi hakkında konuşulurken Doğu Demirkol'un "En az üç milyon gişesi var bunun. 6 hafta boyunca şimdi bunu izleyin. 6 hafta sonra da benim yeni filmim ‘Yaşam Koçu'nu’ izlersiniz" sözleri dikkat çekti.

Kulis Kavgası İddialarına Feyyaz Yiğit Cevabı!

Oyuncu ekibinin ise gala öncesinde kuliste birbirleri arasında kavga ettikleri iddia edildi. Muhabirlerin, bu sorusu karşısında bütün okşar Feyyaz Yiğit'e döndü. Yiğit'e seslenen ekip arkadaşlarının üzerine oyuncu ise konu hakkında, "4 saat kuliste oturduk. O kadar sıkıcıydı ki. Keşke bir olay çıksaydı" dedi.

feyyaz-yigit

Galaya katılan davetli isimler de gazetecilerin sorularını yanıtladı. Soruları yanıtlayan Kaan Urgancıoğlu, "Yargı" dizisinin aldığı ödül hakkında konuştu. Urgancıoğlu, "Çok mutluyuz ekip olarak. Keyfimiz çok yerinde, böyle bir ödüle layık görülmek harika" dedi. "Yargı" dizisinde partneri olan Pınar Deniz'in Kaan Yıldırım ile nişanlanması ile ilgili de konuşan Kaan Urgancıoğlu, "Birbirlerine çok yakışan çift. Onlara mutluluklar diliyorum. Benim iş arkadaşım ve mutluluğu hak eden birisi. Onun mutlu olması beni de mutlu eder tabii ki" dedi.

Cem Yılmaz ise sosyal medya hesabından filmle ilgili, "Dün galasında izlediğim Ölümlü Dünya'nın ikincisi bu cuma sinemalarda! Çok komik, çok hareketli, çok şenlikli… Tavsiye ederim" mesajını paylaştı.

Ali Atay’ın Eşi Hazal Kaya’dan Bihter Filmi Yorumu

Aşk-ı Memnu dizisinde yer alan Hazal Kaya geçtiğimiz haftalarda bir dijital platformda yayınlanan ve Aşk-ı Memnu romanının tekrardan "Bihter" adı altında izleyiciye sunulması hakkında ise, "Bir roman bu zaten. Çok güzel bir hikayedir. Bundan sonra da tekrar aynı hikayeyi çekmek isteyenler olabilir ve olacaktır. Herkese başarılar diliyorum ve ellerine sağlık." diye konuştu.

Ölümlü Dünya 2'nin Konusu

Kanun kaçağı olarak hayatlarına devam eden Mermer Ailesi, örgütün eline düşen Zafer'i (Doğu Demirkol) kurtarmak için bu kez bile isteye arı kovanına çomak sokar ve son bir vurgun yapmaya kalkışır.

Ölümlü Dünya 2 Ne Zaman Vizyona Girecek?

Sinemada gösterildiği dönem Türk filmleri arasında büyük beğeni toplayan, gösterildiği dijital platformlarda da izleme oranlarıyla adından söz ettiren ve bir fenomen haline gelen Ölümlü Dünya’nın devam filmi 1 Aralık'ta vizyona girecek.

Ölümlü Dünya 2 Fragmanını İzlemek İçin Tıklayabilirsiniz.

Galaya Katılan Ünlüler

Hazal Kaya

hazal-kaya

Cem Yılmaz

cem-yilmaz

Gupse Özay, Derya Karadaş, Esra Ruşan

gupse-ozay-derya-karadas-esra-rusan

Büşra Pekin

busra-pekin

Anıl Altan

anil-altan

Ezgi Şenler ve Buray

ezgi-senler-buray

Engin Öztürk

engin-osturk

Kaan Urgancıoğlu

kaan-urgancioglu

Murat Yıldırım ve İmani Elbani

murat-yildirim-imani-elbani

Özge Özacar

ozge-ozacar

Hande Subaşı

hande-subasi

Hatice Aslan

hatice-aslan

Halil İbrahim Ceyhan

halil-ibrahim

Gökhan - Hakan Özoğuz

athena

Cengiz Bozkurt

cengiz-bozkurt

Kaynak: Ayşenur Yılmaz