Mehmet Ali Erbil Kaç Kere Evlendi? Ünlü Şovmenin Eski Eşleri Kim? Mehmet Ali Erbil Kaç Kere Evlendi? Ünlü Şovmenin Eski Eşleri Kim?

Kurtlar Vadisi ile Merhamet dizilerinden sonra setlere ara veren ve 2020 yılında 2 çocuğunun babası, Ahmet Serdar'ı kaybetmesiyle gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlayan Özgü Namal, ekranlara dönüyor. Namal'ın rolü için tesettüre girdiği Kızıl Goncalar dizisinden ilk fragman da geldi.

levent-meryem

Kızıl Goncalar Ne Zaman Başlayacak, Hangi Gün Yayınlanacak?

Kızıl Goncalar dizisinden ilk fragmanın yayınlanmasıyla birlikte yayın tarihi merak ediliyor. Dizinin 11 Aralık 2023 Pazartesi akşamı başlaması bekleniyor.

ozgu-namal

Kızıl Goncalar Dizisi Fragmanını İzlemek İçin Tıklayabilirsiniz

Kızıl Goncalar Konusu

Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücü konusu ele alıyor.

kizil-goncalar-fragman

Kızıl Goncalar Dizisi Oyuncuları

  • Kızıl Goncalar Meryem: Özgü Namal
  • Kızıl Goncalar Levent: Özcan Deniz
  • Kızıl Goncalar Zeynep: Mina Demirtaş
  • Kızıl Goncalar Sadi Hüdai: Erkan Avcı
  • Kızıl Goncalar Hasna: Selen Öztürk
  • Kızıl Goncalar Müyesser: Asiye Dinçsoy
  • Kızıl Goncalar Cüneyt: Mert Yazıcıoğlu
  • Kızıl Goncalar Naim: Mert Turak
  • Kızıl Goncalar Beste: Hazal Türesan
  • Kızıl Goncalar Suavi: Şerif Erol
  • Kızıl Goncalar Hande: Duygu Sarışın
  • Kızıl Goncalar Seçkin: Tuğrul Tülek
  • Kızıl Goncalar Birgül: Sitare Akbaş
  • Kızıl Goncalar Feyza: Zehra Kelleci
  • Kızıl Goncalar Başhekim: Hamdi Alkan
  • Kızıl Goncalar Mira: Esma Yılmaz
  • Kızıl Goncalar Arif: Yakup Turgut
  • Kızıl Goncalar Esra: Musta Tüfek
  • Kızıl Goncalar İdris: Gürhan Elmalıoğlu
  • Kızıl Goncalar Can: Can Aslantuğ

kizil-goncalar-meryem

Kızıl Goncalar oyuncu kadrosunu paylaştık. Oyuncuları daha yakından tanımanız açısından sizin için tek tek derledik. İşte Kızıl Goncalar oyuncuları…

Özgü Namal (Meryem)

Kurtlar Vadisi serisinin efsane isimlerinden Elif, Eylül karakterine hayat veren Özgü Namal yaklaşık 10 yıl sonra setlere döndü. 28 Aralık 1978 İstanbul doğumlu oyuncu 2023 yılı itibari ile 44 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Bir süre tiyatro oyunlarında sahne aldıktan sonra Affet Bizi Hocam dizisi ile ilk ekran deneyimini yaşamıştır. Kurtlar Vadisi dizisine damga vurduktan sonra 2014-2015 yılları arasında Yeteneksizsiniz Türkiye programında jürilik yapmıştır. 164cm boyundaki güzel oyuncu daha önce Merhamet, Masumlar, Koca Kafalar gibi yapımlarda rol almıştır.

Özcan Deniz (Levent)

Özcan Deniz Kızıl Goncalar oyuncu kadrosunda Özgü Namal’ın partneri olarak yer alacak.  Asmalı Konak dizisiyle oyunculukta ciddi bir yükseliş yaşayan Özcan Deniz 19 Mayıs 1972 Ankara doğumludur ve 51 yaşındadır. Son dönemde İstanbullu Gelin, Karagül ve Kaderimin Yazıldığı Gün dizilerinde yer alan Özcan Deniz yıllar sonra Kızıl Goncalar dizisi ile oyunculuğa yeniden dönecek.

Mina Demirtaş (Zeynep)

Kızıl Goncalar oyuncuları arasında yer alan genç oyuncu Mina Demirtaş, Seher Beşyaprak menajerlik ile çalışmaktadır. Daha önce Beraber, Kabahat, Akif  gibi yapımlarda rol almıştır.
Zeynep, Naim ve Meryem’in kızlarıdır. Zeynep 14 yaşında akıllı bir kızdır.

Erkan Avcı (Sadi Hüdai)

Çukur dizisinde canlandırdığı Çeto karakteri ile tanınan Erkan Avcı 1 Ocak 1982 Diyarbakır doğumludur. 2023 yılı itibari ile 41 yaşının içinde olan oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Daha önce Karadayı, Kuruluş Osman, Şampiyon gibi yapımlarda rol almıştır.

Selen Öztürk (Hasna)

Kızıl Goncalar dizisinde Hasna karakterine hayat verecek Selen Öztürk 23 Temmuz 1980 İzmir doğumludur. 2023 yılı itibari ile 43 yaşının içinde olan  oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Daha önce Yürek Çıkmazı, Atiye, Azize gibi yapımlarda rol almıştır.

Asiye Dinçsoy (Müyesser)

Son olarak O Kız dizisinde Türkan karakterine hayat veren Asiye Dinçsoy 22 Mart 1979 Aydın doğumludur. 2023 yılı itibari ile 44 yaşının içinde olan oyuncu Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Başarılı oyuncu daha önce Kırmızı Oda, Recep İvedik, Zümrüdüanka gibi dizilerde rol almıştır.

Mert Yazıcıoğlu (Cüneyt)

Son olarak Netflix ekranlarında yayımlanacak Berber filminde başrol olarak yer alan Mert Yazıcıoğlu 10 Mayıs 1993 İstanbul doğumludur. Günümüz itibari ile 30 yaşının içinde olan oyuncu İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur. Bir arkadaşı vasıtasıyla ajansa kaydolmuş ve oyunculuğa başlamıştır. Son dönemde Afra Saraçoğlu ile ayrılığı ile gündeme gelmiştir. Başarılı oyuncu daha önce Umuda Kelepçe Vurulmaz, Bir Litre Gözyaşı, Bir Annenin Günahı, Darmaduman, Aşk101 gibi yapımlarda rol almıştır.

Mert Turak (Naim)

Kızıl Goncalar oyuncuları arasında yer alan Mert Turak 29 Mart 1980 İzmir doğumludur. 2023 yılı itibari ile 43 yaşının içinde olan oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü2nden mezun olmuştur. Birgül Kurtçu ile 2020 yılında evlenen oyuncu daha önce Kuruluş Osman, Mucize 2, Yeşil Deniz gibi yapımlarda rol almıştır.
Naim, Meryem’in eşidir.

Hazal Türesan (Beste)

Kızıl Goncalar oyuncuları arasına dahil olan Hazal Türesan 20 Temmuz 1985 Ankara doğumludur. 2023 yılı itibari ile 38 yaşının içinde olan güzel oyuncu Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. 168cm boyunda ve 51kg olan güzel oyuncu daha önce Fazilet Hanım ve Kızları, Ufak Tefek Cinayetler, Mucize Doktor, Yalancı, Baba gibi dizilerde rol almıştır.
Beste, Levent’in eşidir. Kızları Mira’nın eğitim hayatı yüzünden sürekli tartışırlar.

Şerif Erol (Suavi Alkanlı)

Şerif Erol 8 Ekim 1963 İzmir doğumludur. 2023 yılı itibari ile 60 yaşının içinde olan oyuncu Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları arasında yer almıştır. Son olarak Ya Çok Seversen dizisinde İlter Evcili karakterine hayat veren Şerif Erol daha önce Yargı, Camdaki Kız, Cezailer gibi yapımlarda rol almıştır.
Suavi Alkanlı ünlü bir profesördür.

Duygu Sarışın (Hande)

Kızıl Goncalar dizisinde Hande karakterine hayat verecek Duygu Sarışın 24 Kasım 1987 doğumludur. 2023 yılı itibari ile 36 yaşının içinde olan oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun olmuştur. İzmir Devlet Tiyatrosu’nda uzun yıllar görev yapan Duygu Sarışın daha önce İçerde, Ufak Tefek Cinayetler, Kaçak Gelinler gibi yapımlarda rol almıştır.

Tuğrul Tülek (Seçkin)

Son olarak Ruhun Duymaz dizisinde rol alan Tuğrul Tülek, 23 Eylül 1976 Bursa doğumludur. 2023 yılı itibari ile 46 yaşının içinde olan oyuncu Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Daha önce Camdaki Kız, Avlu, Vatanım Sensin gibi yapımlarda rol almıştır.
Seçkin, Doktor Levent’in yakın arkadaşıdır.

Sitare Akbaş (Birgül)

Sitare Akbaş 6 Ekim 1988 İstanbul doğumludur. 2023 yılı itibari  ile 35 yaşının içinde olan oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Güzel oyuncu daha önce Kırmızı Oda, Ramo, Sen Çal Kapımı gibi yapımlarda rol almıştır.
Birgül, Meryem’in görümcesi ve Naim’in kardeşidir.

Zehra Kelleci (Feyza)

Son olarak Yüzyıllık Mucize dizisinde rol alan güzel oyuncu 2000 yılında İzmir’de doğmuştur. 2023 yılı itibari ile 23 yaşında olan Zehra Kelleci Amerikan Koleji mezunudur. Mezuniyetinin ardından Yasemin Tüzün, Çetin Sarıkartal, Bahçe Galata gibi kurum ve kişilerden oyunculuk dersleri almıştır. 
Feyza, Hasna-Sadi çiftinin kızıdır.

Hamdi Alkan (Başhekim)

Hamdi Alkan 16 Ocak 1967 Hatay doğumludur. 2023 yılı itibari ile 67 yaşında olan oyuncu Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur. Aynı zamanda yönetmenlik yapan oyuncu Aziz, Erkenci Kuş, Türk Malı gibi yapımlarda rol almıştır.

Esma Yılmaz (Mira)

Kızıl Goncalar dizisinin genç oyuncusu olarak yer alacak Esma Yılmaz 2005 İstanbul doğumludur. 2023 yılı itibari ile 18 yaşının içinde olan oyuncu 160 cm boyunda ve 52kg’dır. Eğitimlerine devam eden oyuncu Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Büşra karakteri ile tanınmaktadır. Daha önce Bizim Hikaye ve Evlilik Hakkında Her Şey dizilerinde rol almıştır.

Yakup Turgut (Arif)

Kızıl Goncalar Oyuncuları arasında yer alan Yakup Turgut Ramo dizisinde canlandırdığı Boran karakteri ile hafızlarda yer etmiştir. Zoom Arts Menajerlik ofisi ile çalışan oyuncu konservatuvar eğitimleri almıştır. Tiyatro oyunlarında da hem oyunculuk hem de senaristlik yapmıştır.

Mısra Tüfek (Esra)

Kızıl Goncalar dizisinde Esra karakterine hayat veren Mısra Tüfek 20 Şubat 1995 İstanbul doğumludur. 2o23 yılı itibari ile 28 yaşının içinde olan oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. 170cm boyunda ve 55kg olan oyuncu daha önce Mucize Doktor dizisinde rol almıştır.

Gürhan Elmalıoğlu (İdris)

Gürhan Elmalıoğlu 1967 yılında Ankara’da doğmuştur. 2023 yılı itibari ile 56 yaşının içinde olan oyuncu 180 cm boyunda ve 82 kg’dır. Pensilvanya State Üniversitesi’nde yüksek lisans yapmıştır. Daha önce Yüz Yıllık Mucize, Bize Müsade, Mahsusa Trablusgarp, Söz gibi yapımlarda rol almıştır.

Can Aslantuğ (Can)

Kızıl Goncalar dizisinde rol alacak Can Aslantuğ Arzum Onan ve Mustafa Aslantuğ’un oğludur. 2000 yılında İstanbul’da doğan oyuncu New York’da oyunculuk dersleri almıştır. Türkiye’ye döndükten sonra Gamze Süner An Drama Oyunculuk Atölyesi’nde oyunculuk dersleri almıştır.
Mira’nın okul arkadaşıdır.

mert-yazicioglu

ozcan-deniz

kizil-goncalar-oyunculari

kizil-goncalar

kizilgoncalar

Kaynak: Ayşenur Yılmaz