Hacı Sabancı Kimdir? Kaç Çocuğu Var? Eşi Kim? Hacı Sabancı Kimdir? Kaç Çocuğu Var? Eşi Kim?

Özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışan Kadir Ezildi, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla popüler oldu. Daha sonra Temizlik Benim İşim ve En Hamarat Benim gibi programların sunuculuğunu üstlenerek adının daha geniş kitlelere ulaşmasını sağladı.

Kadir Ezildi paylaşımında nişanında takılan altınları saydı! Sosyal medyada olay oldu - 1. Resim

Ezildi, son dönemlerde özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Ünlü isim geçtiğimiz aylarda Gamze Türkmen ile evlilik yolunda ilk adımı atmıştı.

Kadir Ezildi paylaşımında nişanında takılan altınları saydı! Sosyal medyada olay oldu - 2. Resim

İlk nişanı Erzurum’da yapan çift ikinci nişanı ise İstanbul’da yapmıştı. İkilinin yakınlarının hazır bulunduğu törende Kadir Ezildi’nin annesi Ümran Hanım’ın geline taktığı altın kolye setler hayrete düşürmüştü.

Kadir Ezildi paylaşımında nişanında takılan altınları saydı! Sosyal medyada olay oldu - 3. Resim

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan ve hayatına dair neredeyse her konuda birçok paylaşım yapan Ezildi’ye bu kez takipçileri düğünde gelen takıları sordu.

Kadir Ezildi paylaşımında nişanında takılan altınları saydı! Sosyal medyada olay oldu - 4. Resim

KADİR EZİLDİ'YE TAKILARI NEDEN SAYMADIĞI SORULDU

Takıları daha saymadığını söyleyen Ezildi çektiği videoda, “Sayacağım sayacağım merak etmeyin. Herkes demiş ‘Kadir sen nasıl bugüne kadar o altınları saymadın?’ felç geçirmişim gibiyim o kafayla doğru sayamam" ifadelerini kullandı.

Kadir Ezildi paylaşımında nişanında takılan altınları saydı! Sosyal medyada olay oldu - 5. Resim

Sandığın kapağını açan Ezildi altınları ve takan kişileri saymaya başladı. O arada dikkat çeken bir açıklama yaptı. Ünlü isim, “Şimdi bir sürü çeyrek ve gram altının üstünde isim yazılmamış bunlar şimdi geri gidecek ben kimin ne taktığını nereden bileceğim” diyerek isyan da etti.

Kadir Ezildi paylaşımında nişanında takılan altınları saydı! Sosyal medyada olay oldu - 6. Resim

Dış sesin ise Cumhuriyet taktığını ve ismini yazdığını belirtti. Düğünde çoğunluk olarak altın takıldığı da gözlerden kaçmadı.

Kaynak: TÜRKİYE GAZETESİ