devrim-ozkan-fidan-ne-gemiler-yaktim-kimdir

Son olarak Show TV ekranında yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi adlı dizide Songül karakteri ile hafızalarda yer edinen Devrim Özkan yeni dizisiyle yeniden ilgi odağı oldu.

devrim-ozkanin-oynadıgı-diziler

Ne Gemiler Yaktım'ın Fidan’ı Devrim Özkan, güzelliği ve oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Başarılı oyuncunun daha önce oynadığı diziler ve filmler de merak ediliyor. Peki Devrim Özkan kimdir? İşte Devrim Özkan ile ilgili bilmeniz gereken tüm bilgiler…

devrim-ozkan-boyu-kac

Devrim Özkan Kimdir?

Aslen Muğlalı olan Devrim Özkan, 2 Eylül 1998 yılında dünyaya geldi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı 2.sınıfta eğitimini sürdüren Devrim Özkaya, ilk olarak Rüya dizisiyle dikkatleri üzerine çekti. Ceyhun Mengiroğlu ve Hazal Filiz Küçükköse'nin başrollerini paylaştığı bu dizide entrikacı, çıkarları için kötülük yapmaktan çekinmeyen İpek Giray'ı canlandırdı. Devrim Özkan asıl çıkışını ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan Vuslat dizisiyle yaptı.

devrim-ozkan-nereli

Genç oyuncu, Kadir Doğulu, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcı ve Baran Bölükbaşı'nın oyuncu kadrosunda yer aldığı Vuslat dizisinde Feride'yi canlandırdı. Ramo dizisinde Nehir karakterine hayat verdi. Daha sonra Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisinde Songül karakteriyle çok sevildi.

devrim-ozkan-ne-zaman-dogdu

Devrim Özkan Boyu ve Kilosu Kaç? Devrim Özkan Burcu Nedir?

Güzel oyuncu 1.73 boyunda olup 52 kilodur ve Başak burcudur.

devrim-ozkan-nereli-kac-yasinda

Devrim Özkan Hangi Dizilerde Oynadı?

  • Rüya- İpek Giray (2017)
  • Vatanım Sensin- Havva (2017-18)
  • Vuslat- Feride Çağlar (2019-20)
  • Ramo- Nehir Hanlı (2020-21)
  • Gelsin Hayat Bildiği Gibi- Songül Acarerk (2022-23)
  • Ne Gemiler Yaktım- Fidan (2023)

devrim-ozkan-gelsin-hayat-bildigi-gibi

devrim-ozkan-dizileri

Dijital platformlarda oynadığı diziler;

  • 2021 – Ex Aşkım
  • 2023 - Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî

devrim-ozkan-kimdir

Dilan Polat, cezaevinde geçirdiği günleri anlattı Dilan Polat, cezaevinde geçirdiği günleri anlattı

devrim-ozkan-kac-yasinda

devrim-ozkan

Devrim Özkan Sevgilisi Kim?

Oyuncu Devrim Özkan’ın Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira ile aşk yaşadığı biliniyor. İkili, birlikte vakit geçirdiği anları zaman zaman sosyal medyada paylaşıyor.

lucas-torreira-devrim-ozkan

devrim-ozkan-sevgilisi

Devrim Özkan, sevgilisi Lucas Torreira’nın kendisine gönderdiği çiçeği ve notu Instagram hesabından paylaşmıştı. Lucas Torreira, çiçeğin hediye notunda şunları yazdı: “Parlamayı asla bırakmıyorsun. Sen dünyadaki en iyi aktrissin. Seni seviyorum küçük maymun, sen benim hayatımın aşkısın.”

devrim-ozkan-cicek-paylasimi

Kaynak: Ayşenur Yılmaz