Narin Güran cinayetindeki sır perdesi bir türlü aralanamıyor. 21 Ağustos'ta kaybolduktan sonra evinin 1 kilometre uzağındaki derede bir çuvalın içinde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin'in katil ya da katilleri henüz ortaya çıkarılamadı. Söz konusu cinayet soruşturması devam ederken, Narin'i kim tarafından neden öldürdüğü bulunamazken; ortaya ise yeni detaylar çıkmaya devam ediyor.

Aralarında abi, anne ve amcanın da tutuklu olarak bulunduğu soruşturma kapsamında elde edilen son bilgilere göre küçük Narin'in kendi evinde bir oda içinde katledildiği sonucuna varıldı.

SU KULLANIMI NORMALDEN FAZLA!

Halk TV'den Ferit Demir'in haberine göre, olay günü Güran ailesinin evinde belirlenen standartların üzerinde evde su kullanımı yapıldığı tespit edildi. Söz konusu tepitin ardından çalışmalarını bu yönde sürdüren ekipler, evdeki eşyaları incelemeye aldı.

EVDEKİ EŞYALAR, KIYAFETLER YIKANMIŞ

Soruşturma savcılarının elde ettikleri bilgilere göre evde bir çok delilin yok edilmesi için bir çok yöntemin kullanıldığı evdeki eşya, kıyafet ve halıların özel yöntemler kullanılarak yıkandığı da tespit edildi

HALILARI EN AZ İKİ KEZ YIKAMIŞLAR

Narin’in katledildiği baba evinde, birçok halı koltuk örtüsü yolluk ve masa örtüleri ile birlikte, anne Yüksel Güran’ın kıyafetlerinin çamaşır makinesinde yıkandığı yine evdeki halıların en az iki kez yıkandığı belirlendi.

Feci Motosiklet kazası: 1 ölü Feci Motosiklet kazası: 1 ölü

YIKAMA İŞLEMİNİ YENGE ORGANİZE ETTİ

Yıkama işlerini yenge Hediye Güran’ın organize ettiği ve Narin’in cansız bedeninin evden çıkarılması sonrası Salim Güran’ın talimatı ile, yengeler Hediye Güran, Maşallah Güran ile anne Yüksel Güran’ın halıları yıkadıkları ortalıkta bulunan birçok örtüyü de yıkadıkları tespit edildi.

AŞIRI YÜKLEMEDEN ÇAMAŞIR MAKİNESİ BOZULMUŞ

Anne Yüksel Güran'ın, evde bulunan çamaşır makinasına kapasitesinin üzerinde yıkanacak örtü ve kıyafet koyduğu için aşırı yüklenmeden dolayı çamaşır makinasının arızalandığı bunun üzerine yıkanması gereken örtü ve kıyafetlerin Hediye Güran’ın evine götürülerek burada yıkandığı tespit edildi. Özelikle evin giriş kapısında yer alan geniş ara holün ve narin’in katledildiği odadaki bütün örtülerin yıkandığı belirlendi. Yerlerin de defalarca silindiği çamaşır suyu kullanıldığı belirtiliyor.

EN AZ İKİ KEZ BANYO YAPTILAR

Ulaşılan bir diğer bilgi ise dikkat çekici. Bütün aile üyelerinin, özellikle Hediye Güran, Maşallah Güran ile Yüksel Güran’ın 21 Ağustos günü en az iki kez banyo yaptıkları yine Salim Güran’ın uzun bir süre banyo yaptığı ve aracını kapı önünde yıkadığı da tespit edildi.

DNA TESPİT EDİLDİ

Evdeki tüm delilerin yok edilmesi çalışmalarına rağmen bazı eşyalar üzerinde DNA tespitlerinin yapıldığı öğrenildi.

EVE GİRDİKTEN BİRKAÇ DAKİKA SONRA ÖLDÜRÜLMÜŞ

Elde edilen bulgular ve deliller çerçevesinde Diyarbakır Cumhuriyet başsavcılığı Narin'in 21 Ağustos günü evine gittikten birkaç dakika sonra boğularak öldürüldüğü sonucuna vardı.

Kaynak: mynet.com