Migros Rakı Fiyatları 2024: (YENİ LİSTE) Yeni Rakı, Efe Gold

Migros Rakı Fiyatları 2024: (YENİ LİSTE) Yeni Rakı, Efe Gold

ABONE OL
26 Nisan 2024 18:29
Migros Rakı Fiyatları 2024: (YENİ LİSTE) Yeni Rakı, Efe Gold
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizde ÖTV ve KDV gibi vergilerden kaynaklı olarak alkol fiyatlarına sürekli zam geliyor. Zam gelen alkollere bir yenisi daha eklendi! Migros rakı fiyatları 2024 yılı için güncellendi! Peki, Migros’ta rakı ne kadar oldu? Yeni Rakı, Efe, İzmir gibi markalar için güncel listeyi sizlere açıklıyoruz.

Migros rakı fiyatı, önemli satıcılar arasında ilgili markanın yer alması nedeniyle oldukça önemlidir. 35’lik ve 70’lik rakılar için ciddi zamlar söz konusu olsa da markaların neredeyse tamamı fiyatları değiştirdi. Güncel rakı fiyatları Migros’ta kaç TL? İşte ayrıntılar…

Migros Rakı Fiyatları Zamlandı! İşte Detaylar…

Migros rakı fiyat listesi, sene başında gelen zam ile birlikte güncellendi! Açıklanan listeye göre Yeni Rakı’dan Efe markasına kadar pek çok üretici, satış fiyatlarına zam yaptı. Migros rakı fiyatları ise tüm mağazalar için zamlı haliyle uygulanmaya başladı. Migros’ta rakı fiyatları ne kadar? Detayları sizler için paylaşıyoruz.

Migros rakı indirimi ya da kampanyalarıyla fiyatlar üzerinde iyileştirmeler yapabilse de son dönemde ekonomik gelişmelerden kaynaklı maliyet artışları, bu kampanyaların daha da nadiren yapılmasını sağlıyor. Migros rakı fiyatı güncel bilgileri için aşağıdaki tablolarımızı inceleyebilirsiniz.

Migros Rakı Fiyatları 2024: Güncel Fiyat Listesi

Rakı fiyatları Migros başta olmak üzere tüm satış noktalarında artırıldı. Vergisel düzenlemeler, ekonomide yaşanan dalgalanmalar ve markaların fiyatlama politikaları, zamların asıl sebebi olarak görülüyor. Migros’ta rakı fiyatı için sizlere en güncel listeyi hazırladık. İşte ayrıntılar…

Migros rakı fiyatları 2024 yılında markaların çeşitlerine göre aşağıdaki gibidir:

Beylerbeyi Premium Rakı Fiyatı 70’lik650 TL
Beylerbeyi Göbek Rakı Fiyatları 50’lik535 TL
Migros Teragold Rakı Fiyatı 35’lik500 TL
Yeni Rakı Fiyatları Migros 35’lik400 TL
Migros Yeni Rakı Fiyatı 70’lik700 TL
100’lük Yeni Rakı Fiyatı Migros980 TL
Migros Efe Gold Fiyatları 50’lik625 TL
Efe Yaş Üzüm Rakısı Fiyatı 100’lük1.075 TL

Migros 35’lik ve 70’lik rakı fiyatları başta olmak üzere markaların tüm çeşitleri için güncel fiyat listesi bu şekildedir. Migros’ta rakı fiyatı tüm Türkiye’deki mağazalar için aynıdır. 5M gibi büyük mağazalarda daha fazla çeşit bulunmakla birlikte MJet gibi küçük mağazalarda sadece bilinen markalar yer almaktadır.

Migros rakı fiyatları listesini bazı markalar için detaylı olarak inceleyelim…

1- Migros Yeni Rakı Fiyatları

migros yeni rakı fiyatları
migros yeni rakı fiyatları

Yeni Rakı, satış noktalarında güncel fiyatı en çok merak edilen rakı markaları arasında yer alıyor. Özellikle 70’lik rakı fiyatı Migros için araştırıldığında gözlerin Yeni Rakı markasına çevrildiğini biliyoruz. Bu noktada Yeni Rakı fiyatlarını Migros mağazaları için açıklayalım.

Migros rakı fiyatları 2024 listesi Yeni Rakı çeşitleri için şu şekildedir:

Yeni Rakı 35’lik Fiyatları400 TL
Yeni Rakı 50’lik Fiyatı540 TL
Migros Yeni Rakı 70’lik Fiyatı700 TL
Migros Yeni Rakı 100’lük Fiyatları980 TL
Yeni Rakı Yeni Seri 35’lik430 TL
Yeni Rakı Yeni Seri Fiyatı 70’lik770 TL
Yeni Rakı 70’lik Fiyatları (Ustaların Karışımı)840 TL
Yeni Rakı Ala Fiyatları 35’lik480 TL

Migros’ta rakı fiyatları Yeni Rakı markasının bilindik çeşitleri için bu şekildedir. Diğer çeşitler için büyük mağazaları ziyaret edebilir, güncel listeyi takip edebilirsiniz.

2- Migros Efe Gold Rakı Fiyatı

migros efe gold rakı fiyatları
migros efe gold rakı fiyatları

Migros rakı markaları arasında en bilindik seçeneklerden birisi de Efe markasıdır. Gold çeşidiyle adından söz ettiren marka, zamlı rakı fiyatlarını uygulayan şirketler arasında yerini aldı. Bu bakımdan Migros rakı fiyatları listesini Efe Gold seçeneği için de inceleyeceğiz.

Migros Efe Gold fiyatları 2024 yılı itibariyle şu şekildedir:

Efe Gold Rakı Fiyatı 35’lik470 TL
Migros Efe Gold Rakı Fiyatları 50’lik625 TL
Migros Efe Gold Fiyatı 70’lik835 TL
100’lük Efe Gold Rakı Fiyatı1.095 TL
300’lük Efe Gold Fiyat Listesi4.250 TL

İlginizi Çekebilir: Migros Şarap Fiyatları

migros rakı fiyatları
migros rakı fiyatları

Migros Rakı Kampanyası ve İndirimleri

Migros’ta rakı fiyatları, çeşitli kampanyalar yoluyla aşağı çekilebilmektedir. Bu doğrultuda Migros rakı indiriminin sadece özel günlerde gerçekleştirildiğini bildirmek gerekiyor. Ek olarak alkollü ürünlerin reklam yoluyla tanıtılması yasak olduğundan dolayı Migroskop gibi duyurularla bu kampanyalardan haberdar olamıyorsunuz. Bu nedenle indirimli Migros rakı fiyatlarını sadece mağazalardan bulabilirsiniz.

Migros rakı kampanyası şu an için uygulanmamaktadır. Ancak önümüzdeki günlerde kurumun özel günlerde yapacağı uygulamalara göre kampanya düzenlenebilecektir.

Migros rakı fiyatları 2024 listesiyle ilgili görüş ve düşüncelerinizi yorumlar aracılığıyla bizlerle paylaşabilirsiniz.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.