Migros Şarap Fiyatları 2024: Zamlı Fiyat Listesi! Güncel…

Migros Şarap Fiyatları 2024: Zamlı Fiyat Listesi! Güncel…

ABONE OL
25 Nisan 2024 17:11
Migros Şarap Fiyatları 2024: Zamlı Fiyat Listesi! Güncel…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Migros şarap fiyatları 2024 yılında yaşanan ekonomik gelişmelere göre zamlandı! Yeni açıklanan fiyat listesine göre Kavaklıdere, Biricik, Suvla ve İsabey başta olmak üzere pek çok marka ve çeşit için büyük zamlar söz konusu… Güncel fiyat listesini sizler için inceliyoruz.

Şarap fiyatları Migros tarafından güncellendi. Zamların sebebi olarak ise vergi ve ekonomik gelişmeleri gösterebiliriz. Bu nedenle beyaz ve kırmızı şarap çeşitlerini fiyat bakımından inceleyeceğiz. Blush ve Selection gibi çeşitler arasında ciddi fiyat farklılıkları bulunuyor. Migros şarap çeşitleri ve fiyatları için işte güncel liste…

Migros Şarap Fiyat Listesi Yayınlandı! İşte Yeni Fiyatlar…

migros şarap fiyatları
migros şarap fiyatları

Migros şarap fiyatı 2024 yılında tüm marka ve çeşitler için zamlandı. Yeni listeye göre ortalama olarak %20 ile 30 arasında zamlar söz konusudur. Kavaklıdere başta olmak üzere pek çok marka yeni fiyat listesini açıkladı. Peki, Migros’ta şarap fiyatları ne kadar oldu? Detayları sizler için inceledik.

Migros şarap fiyatları; genellikle markalara ve çeşitlerine göre belirlenirken ürünlerdeki miktar faktörü de fiyatlar üzerinde etkili olmaktadır. Genel olarak alkol zamları ve güncel fiyatları ise ülkemizdeki ekonomik gelişmelere göre belirlenmektedir. Türkiye’de KDV ve ÖTV kaynaklı olarak alkollü içeceklerde yüksek vergi oranı uygulandığından dolayı alkol fiyatları her geçen gün artıyor. İşte ayrıntılar…

Migros Şarap Fiyatları 2024: Kavaklıdere, Biricik, Suvla, İsabey…

Migros şarap fiyat listesi 2024 yılının ilk döneminde yayınlandı. Tüm mağazalar için geçerli olacak fiyat listesine göre ciddi zam oranları söz konusudur. Migros şarap markalarına göre değişen fiyatlar, tüketicilerin en fazla araştırdığı konular arasında yer alıyor. İşte güncel liste…

Migros şarap fiyatları 2024 yılı itibariyle güncel olarak aşağıdaki gibidir:

Migros Blush Şarap Fiyatı (Diren 75’lik)200 TL
Buzbağ 75’lik Şarap Fiyatları160 TL
DLC Shiraz Şarap Fiyatı 75’lik225 TL
Kavaklıdere Selection Öküzgözü Kırmızı Şarap Migros Fiyatı310 TL
Migros Sarafin Şarap Fiyatı (75’lik)300 TL
İsabey Narince Beyaz Şarap Fiyatı250 TL
Biricik Kırmızı Şarap Fiyatları245 TL
Suvla Şarap Fiyatları Migros500 TL – 850 TL

Migros’ta şarap fiyatları markalara göre güncel haliyle tablodaki gibidir. Fiyatlar, ekonomik gelişmelere göre değişebileceğinden dolayı güncel listeyi bu içerikten takip etmeniz önemlidir.

Migros kırmızı şarap fiyatları, markalar açısından tüketiciler kısmında takip ediliyor. Ek olarak Migros beyaz şarap fiyatlarını da inceleyeceğiz. İşte detaylar…

1- Migros Kırmızı Şarap Fiyatları

migros kırmızı şarap fiyatları
migros kırmızı şarap fiyatları

Migros şarap fiyatları açısından beyaz ve kırmızı şarap çeşitleri arasında ciddi fark bulunmuyor. Miktar ve marka çeşidinin aynı olması halinde bu bilgi geçerlidir. Bu nedenle kırmızı şarap fiyatları Migros listesini detaylı olarak incelemek gerekebilir.

Migros kırmızı şarap fiyatları 2024 yılında şu şekildedir:

  • Antik Kırmızı Şarap Fiyatları Migros: 225 TL
  • Signium 75’lik Kırmızı Şarap Fiyatı: 830 TL
  • Buzbağ Kırmızı Şarap Fiyatı 75’lik: 160 TL
  • Villa Doluca Kırmızı Şarap 75’lik Fiyatları: 225 TL

2- Migros Beyaz Şarap Fiyatları

migros beyaz şarap fiyatları
migros beyaz şarap fiyatları

Migros şarap fiyatları beyaz şarap çeşitleri için de önemlidir. Zamlanan fiyatlar, tüketicilerin temel merak ettikleri arasında yer alırken güncel fiyatları aşağıdaki listeden öğrenebilirsiniz.

Migros beyaz şarap fiyatları güncel haliyle şu şekildedir:

  • Migros Diren Şarap Fiyatı (Beyaz): 340 TL
  • Migros Signium Beyaz Şarap Fiyatı: 830 TL
  • Buzbağ Beyaz Şarap Çeşitleri ve Fiyatları: 160 TL
  • Antik Beyaz Şarap Fiyatı: 225 TL

Migros’ta Şarap Fiyatlarına Ne Kadar Zam Geldi?

Migros şarap fiyatları 2024 yılı itibariyle marka ve çeşitler açısından zamlandı. Açıklanan fiyat listesine göre her bir marka ve çeşit için ayrı zam oranları söz konusudur. Bu nedenle ürün bazlı olarak zam oranı verebilmek mümkün değildir. Ancak Migros’ta şarap fiyatlarının ortalama olarak %20 – 30 arasında zamlandığı söylenebilmektedir.

migros şarap fiyatları
migros şarap fiyatları

İlginizi Çekebilir: Migros Bira Fiyatları

Migros Şarap İndirimi ve Kampanyası Hakkında

Migros’ta şarap fiyatı bilgilerini inceledik. Son olarak ilgili zincir marketteki alkol ve şarap indirimleri hakkında güncel bilgileri verelim. Migros şarap indirimi, dönem dönem özel günlerde kurum tarafından uygulanmaktadır.

Ancak son dönemde artan alkol fiyatları, beraberinde kampanya sayısının da düşmesine neden olmuştur. Migros şarap kampanyası açısından herhangi bir indirim bulunmasa da gelişmeleri sizler için takip ediyoruz. Kampanya oluşturulması durumunda güncel bilgileri bu içerikten öğrenebilirsiniz.

Migros şarap fiyatları hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar sekmesinden bizimle paylaşın, anında yayınlayalım!

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.