Sosyal medyanın gündeminde bu videoyu var. Bir trafik polisinin kaldırımda bisiklet süren çocuğa kestiği komik trafik cezasına beğeni yağmuru geldi. 6-7 yaşlarındaki küçük çocuğu yanına çağıran trafik polisi, kaldırımın yayalar için olduğunu hatırlatarak. Neden burada bisiklet sürüyorsun diye sordu? Küçük çocuktan cevap alamayan polis memuru ardından kaskın nerede senin diyerek bir soru daha yönetti. Kaskım yok diyen minik sesiz kalırken, polisin kendisine ceza yazacağını söylemesi üzerine ise şaşırdı kaldı.

1 hafta çizgi film izlememe cezası

Ceza-6

Taksim Meydanı'nda bebek arabasında gezdirilen köpek görenleri şaşırttı! Taksim Meydanı'nda bebek arabasında gezdirilen köpek görenleri şaşırttı!

Adının Aslan olduğunu söyleyen minik bisiklet sürücüsünün gülümseten anları polis memurunun kask kamerasına yansıdı. Kendisine 1 hafta çizgi film izlememe yasağı ve kendi yatağını kendi toplama cezası verilen minik, kesilen cezaya bir de imza attı. 1 hafta sonra verilen cezaları uygulayıp uygulamadığı polis memuru tarafından kontrol edilecek olan Aslan, gülümseyerek oradan uzaklaştı. Sosyal medyada çok konuşulan arasına giren videoya vatandaşlar, "polis memurunu taktir ettik", "harika bir video" yorumunda bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi