Kavaklıdere Yukarı Pazar Camii’nde öğlen namazının müteakip kılınan cenaze namazından sonra Mert Kaymak’ın cenazesi ikamet ettiği Kavaklıdere Mahallesi’ndeki evlerine getirilerek helallik alındı.

Cenaze (1)-1

Daha sonra Kavaklıdere Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze (4)-2

Alaşehir Müftüsü Mehmet Ali Dilek tarafından kıldırılan cenaze namazına Alaşehir kaymakamı Alper Faruk Güngör, Alaşehir Belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikri Çetinkaya, eğitim gördüğü Kavaklıdere Atatürk Ortaokulu idareci ve öğretmenleri, Mert Kaymak’ın okul arkadaşları,  ailesi, yakınları ve sevenleri katıldılar. Cenaze töreninde anne Ayşe, baba Rıfat Kaymak ve kardeşleri ayakta durmakta zorlandılar.

Cenaze (5)-1

OLAY DÜN YAŞANDI 

Alaşehir ilçesine bağlı Kavaklıdere Mahallesi Atatürk Ortaokulu’nda eğitim gören Mert Kaymak Beden Eğitimi dersinde saat 10.15 sıralarında sınıf arkadaşlarıyla birlikte ısınma hareketleri yaparken, yere düştü. Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni Berkay Ali Akkaya öğrencisine müdahale etti. Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından Özel Sarıkız Hastanesi’ne götürülen Kaymak, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Cenaze (3)-2

Motosiklet sürücüsü 4 günlük yaşam savaşını kaybetti Motosiklet sürücüsü 4 günlük yaşam savaşını kaybetti

AİLE VE OKUL ÖĞRENCİLERİNE PSİKOLOJİK DESTEK VERİLİYOR

Okulda öğrencilerin gözü önünde yaşanan acı ve üzücü olaydan sonra Mert Kaymak’ın ailesine ve okulda psikolojik destek sağlandı.  Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Rehberlik ve Araştırma Merkezi Kurum İdaresi ve Uzman Personelleri tarafından aile ve okul öğretmen ve öğrencilerine, okul ve aile ortamına Psikososyal Destek Hizmeti sağlandı. 

Cenaze (2)-1

Muhabir: Fatma Uysal