Haftalık Burç Yorumları (2 Eylül – 8 Eylül)

Yeni hafta Başak burcunun etkisiyle başlıyor ve iş, sağlık, hizmet sektörü gibi konular ön planda olacak. 2 Eylül'de Plüton Oğlak burcunda geri hareketine başlıyor, bu da iş dünyası, ekonomi, finans, inşaat ve devletle ilgili konuları yeniden gündeme taşıyacak.

2 Eylül – 8 Eylül Haftalık Burç Yorumları (1)

3 Eylül Salı sabahı saat 04:55'te Başak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Bu Yeni Ay, tarım, ziraat, finans, sağlık ve hizmet sektörlerinde yeni başlangıçlar yapma fırsatı sunacak ve iş dünyasında yeni düzenlemeler getirebilir. Medikal astrolojide, Başak burcunun bağırsaklarla bağlantısı nedeniyle sindirim sistemimize dikkat etmek ve beslenme alışkanlıklarımızı gözden geçirmek önemli olabilir.

Mars ve Neptün’ün kare açısı, Yeni Ay sırasında yanılgılara ve hayal kırıklıklarına yol açabilir. Kişisel girişimlerde ve sağlık alanında zorluklar yaşanabilir, özellikle mikrobik ve ateşli hastalıklara karşı dikkatli olunması gerekebilir. Eylül ayındaki ay tutulmasıyla bu konular daha da hızlanabilir.

2 Eylül – 8 Eylül Haftalık Burç Yorumları (4)

Cumartesi günü Merkür ve Uranüs'ün dik açısı, iletişim, ticaret ve ulaşımda beklenmedik sorunlara neden olabilir. Elektrik kesintileri, olumsuz hava koşulları, havacılık problemleri ve iletişim sorunları yaşanabilir. Yenilikçi fikirlerin hayata geçirilmesinde zorluklar olabilir, bu yüzden çevremizle iletişimde dikkatli olmalıyız.

Hafta sonu Güneş’in Satürn’le karşıt açısı, çalışma ve ticaret hayatında engellere yol açabilir. Otorite figürleriyle ilişkilerde sorunlar yaşanabilir ve devlet desteği bekleyenler engellerle karşılaşabilir. Türkiye haritasına göre, liderlik becerileri, ekonomik daralma ve işsizlik öne çıkabilir. Ayrıca, komşu ülkelerle ilişkilerde gerginlikler yaşanabilir. Mars’ın Yengeç burcunda düşüşte olduğu süreçte, duygusal tepkiler ve güvenlikle ilgili konular ön plana çıkacak ve iç meseleler, milliyetçilik ve fanatizm gibi konulara dikkat edilmesi gerekebilir.

2 Eylül – 8 Eylül Haftalık Burç Yorumları (3)

2 Eylül – 8 Eylül haftalık burç yorumlarını burç burç sizler için derledik. Detaylar haberimizde…

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 2 – 8 Eylül

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları-5

Koç ve yükselen Koçlar için bu hafta iş, çalışma ve günlük rutinler ön planda olacak. Sağlığınıza da ekstra özen göstermeniz gereken bir dönemdesiniz. Eğer iş hayatınızla ilgili planlarınız veya projeleriniz varsa, bu Yeni Ay dönemini değerlendirerek hayata geçirebilirsiniz.

İş değişikliği yapmak, yeni bir projeye başlamak, iş görüşmeleri gerçekleştirmek ya da çalışan alımı düşünmek gibi konularda bu Yeni Ay size destek verecek. Ayrıca sağlıkla ilgili önemli kararlar almak için de uygun bir zaman. Bağırsaklarınız ve sinir sisteminizle ilgili konularda Yeni Ay’da kararlar alabilirsiniz.

Koc Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-5

Yeni Ay sırasında Mars ve Neptün arasında oluşacak dik açı, yakın çevrenizle olan ilişkilerde bazı aldatıcı durumlar yaşanmasına neden olabilir. Çevrenizdeki insanlardan fazla etkilenebilir veya duyduğunuz bir şeyi başkalarına aktardığınızda bazı yanlış anlaşılmalara yol açabilirsiniz. İletişimle ilgili konularda gerçekçi olamama durumu ortaya çıkabilir ve planladığınız bazı şeylerin istediğiniz gibi gitmediğini fark edebilirsiniz. Yakın çevre ilişkilerinizde de hayal kırıklıkları yaşanabilir; çevrenizdeki kişilerin zorlandığı durumlara tanık olabilirsiniz. Bu hafta iletişimle ilgili her konuda dikkatli olmanız önemli.

Çarşamba günü Mars Yengeç burcuna geçecek ve ev, aile, yuva gibi konular öncelik kazanacak. Evinize ve ailenize daha fazla vakit ayıracaksınız. Ebeveynlerinizle olan iletişimde hassas olmanız gerekebilir, alınganlıklarınız artabilir. Evinizde suyla ilgili sorunlar yaşanabilir.

Hafta sonunda gergin enerjiler söz konusu olacak. Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi başkalarına aktarırken dikkatli olun. Çocuğunuzla ya da sevdiğiniz kişiyle olan ilişkilerde maddi konular yüzünden gerginlik yaşamamaya çalışın. Geçmişten gelen ilişkiler veya çözülmesi gereken duygusal meseleler Çarşamba günü gündeminizde olabilir.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları | 2– 8 Eylül

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları-5

Boğa ve yükselen Boğalar, bu hafta aşk ve keyif veren konularda önemli bir Yeni Ay etkisi altında olacaksınız. Çocuk sahibi olma veya çocukla ilgili konularda önemli adımlar atmanız gereken bir dönemdesiniz. Ayrıca, sanatsal ve yaratıcı projelerinizde daha verimli ve sorumlu bir şekilde ilerlemek isteyebilirsiniz.

Salı günü gerçekleşecek Yeni Ay, bu konularda önemli adımlar atmanıza destek verecek, ancak dikkatli olmanızda fayda var. Para ile ilgili konularda yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz; beklediğiniz bir para gelebilir veya sosyal çevrenizle yaşadığınız bazı sorunlar ve kararsızlıklar adım atmanızı engelleyebilir. Riskli yatırımlardan ve hamlelerden kaçınmalısınız. Arkadaşlarınızdan aldığınız finansal tüyolar konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz; bu yüzden iç güdülerinize güvenmeye çalışın çünkü etrafınızdaki insanlardan kolayca etkilenebilirsiniz.

Boga Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-5

Çarşamba günü Mars’ın Yengeç burcuna geçişiyle enerjinizi yakın çevre, akrabalar ve kardeşlerle ilgili konulara yönlendireceksiniz. Etrafınızdaki olaylar sizi de etkileyebilir, ancak bu olaylara vereceğiniz tepkiler dengesiz ve istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Anlık patlamalar ve tartışmalardan kaçınarak olayları sakinlikle ele alın, ama içinde biriken sorunlar nedeniyle sürtüşmelere girmemeye özen gösterin.

Alınganlıklardan ve küskünlüklerden uzak durun, kardeşlerinizle ilişkilerinizi dikkatli bir şekilde yönetin. İş ortamınızda uyumu sağladıysanız, eski bir mesele veya daha önce yaşadığınız bir sorun yeniden gündeme gelebilir. Hafta sonuna doğru ev ve aile ortamınızda daha serbest ve kendi başınıza hareket etmek isteyebilirsiniz. Aile büyüklerinizle yapacağınız konuşmalarda onları şaşırtma potansiyeliniz yüksek olabilir. Sosyal çevrenizde ve ortamlarda gerginliklerden uzak durmanızda fayda var.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumları | 2 – 8 Eylül

Haftalık Burç Yorumları İkizler Burcu-5

İkizler ve yükselen İkizler, bu hafta ev, aile ve yuva konuları ön planda olacak. Evinizi değiştirmek veya yeni eşyalar almak gibi önemli kararları Salı günü oluşacak Yeni Ay ve sonrasında almanız daha uygun olabilir. Önünüzdeki 15 gün içinde emlak alım-satım, kiralama veya yer değişikliği gibi konuları hızlandırabilirsiniz. Ayrıca, babanızın hayatında önemli kararlar almanız veya ebeveynlerinizle çözmeniz gereken konular da gündemde olabilir. Alışkanlıklarınızı ve davranışlarınızı değiştirmek için bu Yeni Ay'dan faydalanabilirsiniz.

Ancak, Yeni Ay sırasında Mars’ın Neptün ile dik açısı devrede olacak. Bu durum, göz önünde olacağınız ortamlarda girişimlerinize destek bulamayacağınız anlamına geliyor. Yanıltıcı etkiler altında kalabilirsiniz. İş hayatınızda patronunuzun müdahaleleri veya tanıdığınız kişilerin sizinle ilgili konularda yapacağı müdahaleler yaşanabilir. İş ortamlarındaki sıkıntılar ve hayal kırıklıkları göz ardı edilmemeli, bağışıklık sisteminizi güçlü tutmalısınız çünkü iş yerindeki gerginlikler sağlığınızı etkileyebilir. Çocuğunuza ve sevdiklerinize karşı adil davranma fırsatını yaşayabilirsiniz.

Ikizler Burcu Haftalik Burc Yorumlari-5

Çarşamba gününden itibaren aşk hayatınızda geçmişten gelen ilişkiler gündeme gelebilir ve bu ilişkilerin kadersel bir yapıya sahip olduğunu fark edebilirsiniz. Yeni bir insanla tanışmak için uygun bir dönem olabilir, ancak bu kişi geçmişte yaptığınız hataları hatırlatabilir veya aynı hataları tekrar yapma riski taşıyabilirsiniz.

Hafta sonuna doğru iletişim ve ulaşım konularında sinirli ve tepkisel olmamaya özen göstermelisiniz. İş ve ev hayatınız arasındaki dengeyi iyi kurmalı, ebeveynlerinizin sağlık durumunu da göz önünde bulundurmalısınız.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 2 – 8 Eylül

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları-5

Yengeç ve yükselen Yengeçler, bu hafta iletişim konularında yoğun bir dönem geçireceksiniz. İletişim, satış, tanıtım, reklam, pazarlama, dijital platformlar ve eğitimle ilgili önemli kararlar almanız gereken bir süreçte olacaksınız. Bu dönemde etrafınızdaki olaylar sizi derinden etkileyebilir ve yakın çevrenizdeki insanlara karşı eleştirel bir tutum sergileyebilirsiniz. Ayrıca, çevresel faktörler de sizi kısıtlayabilir.

Yeni Ay sırasında Mars ve Neptün arasındaki dik açı, seyahatlerde ve eğitimle ilgili konularda hayal kırıklıkları yaşamanıza neden olabilir. Seyahatlerde aksaklıklar ve eğitimle ilgili konularda gözden kaçırdığınız detaylar sorun yaratabilir.

Çarşamba gününden itibaren Mars’ın Yengeç burcuna geçişiyle birlikte daha rahat bir dönem başlayacak. Mars İkizler burcundayken yönünüzü belirlemede zorlanıyordunuz ve yeterince hareket edemiyordunuz. Bu dönemde kendinize daha fazla zaman ayıracak ve hayatınızda bir hareketlenme hissedeceksiniz. Ancak, alınganlıklardan kaçınmak önemlidir. Duygusal tepkileriniz Cuma gününden itibaren artabilir ve aile içindeki ilişkilerde dikkatli olmanız gerekebilir.

Yengec Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-5

Bu hafta, karmik ve kadersel ilişkiler öne çıkabilir, özellikle babanızla olan ilişkinizde önemli konuları konuşmanız gerekebilir. Geçmişte yaptığınız hatalardan kaçınmanız da önemlidir.

Hafta sonu, parasal konularda sıkılganlık yaşamanız olasıdır. Alışveriş yapma isteğiniz artabilir ancak bu gereksiz harcamalara yol açabilir. Düşüncelerinize dikkat etmeli ve olumsuzluklardan uzak durmalısınız. Çevrenizden alacağınız haberler modunuzu etkileyebilir, bu nedenle dış etkenlerden etkilenmemeye çalışın.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumları | 2 – 8 Eylül

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumları-5

Aslan ve yükselen Aslanlar, bu hafta para alanlarınızda meydana gelecek Yeni Ay, finansal konularda önemli kararlar almanız için bir fırsat sunuyor. Yatırımlarınızı düzenlemek, kazançlarınızı artırmak veya para ile ilgili önemli adımlar atmak istiyorsanız, Salı günü gerçekleşecek Yeni Ay ve sonrasındaki süreç bu konuların hızlanmasına yardımcı olabilir. Bu dönemde hareket etmeye özen göstermelisiniz.

Ayrıca, 2 Eylül’de Plüton’un Oğlak burcuna geçişiyle birlikte, iş, hizmet ve sağlık konularında gözden geçirmeniz gereken bazı konular ortaya çıkacak. Bu 1,5 aylık süreçte bu konularla ilgili çalışmalar yapmanız gerekecek.

Yeni Ay zamanı Mars ve Neptün arasındaki dik açı, sevdiğiniz kişinin parasal konularda bazı hatalar yapabileceğini veya sorunlar yaşabileceğini işaret ediyor. Geleceğinizi ilgilendiren önemli adımlarda, sevdiğiniz kişiden alacağınız fikirlerde dikkatli olmalısınız. Parasal konularda hareket edebilirsiniz ancak risklerden kaçınmanız önemli. Ayrıca, bazı arkadaşlarınızla parasal sorunlar yaşamanız veya onların hem kariyer hem de özel hayatlarında bazı hatalar yapması mümkündür.

Aslan Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-5

Çarşamba gününden itibaren Mars’ın Yengeç burcuna geçişiyle enerjinizi etkili bir şekilde kullanmakta zorlanabilirsiniz. Yönünüzü belirlemekte güçlük çekebilir ve iş, eğitim veya ticari faaliyetlerle ilgili hukukla ilgili sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Önümüzdeki 2,5 aylık süreçte önemli gelişmeler yaşanabilir. Planlarınızı etrafınızdaki insanlarla fazla paylaşmaktan kaçının çünkü arkanızdan iş çevrilebilir. Enerjinizi doğru kullanamıyorsanız, kendinize yüklenmeyin. Geçmişte yaşadığınız konuları kafanızda büyütme eğiliminde olabilirsiniz.

Hafta sonu, sosyal ortamlarda gerginlikler yaşanabilir, ancak Cumartesi günü farklı ve eğlenceli bir gün geçirme şansınız olabilir. Pazar günü ise parasal işlemlerden ve alışverişlerden kaçınmak en iyisi olacaktır, çünkü evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları | 2 – 8 Eylül

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları-5

Başak ve yükselen Başaklar, Salı günü burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay, size önemli fırsatlar sunuyor. Bu dönem, kafanızdaki projeleri hayata geçirme, kendinizi yenileme ve kişisel bakım gibi konulara odaklanmanız için ideal. Sağlık, görüntünüz ve özel hayatınızla ilgili kararlar almanız gereken bu süreçte, Yeni Ay’ın etkisiyle önemli adımlar atabilirsiniz.

Ancak, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda bazı problemler yaşanabilir. Karşı tarafın beklentilerinizi karşılamadığını veya sizi yeterince önemsemediğini düşünebilirsiniz. Ancak, acele kararlar vermektense, hayatınızdaki önemli değişiklikleri başlatmaya odaklanın.

Basak Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-5

Mars ve Neptün arasındaki dik açı, sevdiğiniz kişinin ailesi, davranışları veya tepkileri nedeniyle hayal kırıklıkları yaşamanıza neden olabilir. Ortaklarınızla olan işlerde, bazı bilgilerin sizden saklandığını fark edebilir ve bu durum ilişkinizde sorunlara yol açabilir. Ayrıca, hayatınızdaki kişinin ailevi konularla ilgili zorlandığını görebilirsiniz ve işinizle ilgili konularda sizi yanlış yönlendirmesi konusunda dikkatli olmalısınız.

Çarşamba günü, Mars’ın Yengeç burcuna geçişiyle enerjinizi arkadaşlık ilişkilerine yönlendireceksiniz. Organizasyonel işler ve sosyal aktiviteler önem kazanacak, ancak arkadaşlarınızla alınganlıklar ve duygusal tepkilerden kaçınmaya özen gösterin. Küskünlükleri çözmek için iletişime geçmek, yanlış anlamaların önüne geçebilir. Çarşamba günü, para ile ilgili kadersel etkiler ortaya çıkabilir ve eski iş ilişkileri yeniden gündeme gelebilir. Hafta sonu seyahat ediyorsanız, farklı ve sıra dışı deneyimlere ilgi gösterebilirsiniz, ancak özel hayatınızdaki şartları zorlamamaya dikkat edin.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumları | 2 – 8 Eylül

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumları-5

Terazi ve yükselen Teraziler, Salı günkü Yeni Ay kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Bu dönem, bilinçaltınızın yoğun olduğu ve geçmiş konular üzerinde fazla düşündüğünüz bir süreç olabilir. Bu Yeni Ay, harekete geçmek için uygun bir zaman değil; büyük planlarınız varsa, destek bulamayabilirsiniz. Yurt dışından beklediğiniz haberler hızlanabilir, ancak bilinçaltı ve ruhsal çalışmalarda bu Yeni Ay’ın arındırıcı etkilerinden yararlanabilirsiniz. 2 Ekim’deki tutulma ile bu konular hızlanacak. Bu süreci plan yapma dönemi olarak değerlendirin ve kendi köşenize çekilerek planlarınızı oluşturmayı tercih edebilirsiniz.

Salı günü, Mars’ın Neptün’le olan dik açısı, birlikte çalıştığınız kişilerin yaşamındaki problemleri sizinle paylaşmasına neden olabilir. Bir ilişkinin sona ermesi veya iş arkadaşlarınızın sizi yanlış yönlendirmesi, hayal kırıklıkları yaşamanıza yol açabilir. İşlerinizin sonuçlarıyla karşılaşabilir ve iş arkadaşlarınızın yanıltıcı etkileri nedeniyle yanlış kararlar almaya yatkın olabilirsiniz.

Haftalik Burc Yorumlari Terazi Burcu-5

Çarşamba günü, Mars’ın Yengeç burcuna geçişiyle kariyerinizde mücadeleci bir dönem başlıyor. İş hayatında çabalarınızı sergileyeceksiniz. Patronunuzla ilişkinize dikkat edin; bazı şeyleri içinizde tutmak, farklı tepkilere neden olabilir ve bu da anlık patlamalara veya tartışmalara yol açabilir. Annenizle olan ilişkinizde de alınganlıklar ve kırgınlıklar yaşanabilir.

Hafta sonu sosyal çevrenizde hareketlilik olacak ve önemli haberler alabilirsiniz. Hem hafta sonu hem de bu Yeni Ay döneminde sağlığınıza ekstra özen göstermeyi unutmayın. İşle ilgili sorumluluklarınız olsa da, canınız hiçbir şey yapmak istemeyebilir. Kendinize iyi bakın ve ruhsal sağlığınıza dikkat edin.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları | 2 – 8 Eylül

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları-5

Günlük burç yorumları: 6 Eylül 2024 Günlük burç yorumları: 6 Eylül 2024

Akrep ve yükselen Akrepler için bu hafta, Yeni Ay sosyal çevreniz ve arkadaşlık evinizde gerçekleşecek. Çevre değişikliklerine açık olacaksınız; yeni bir çevreye geçiş, yeni bir işe başlama veya yurtdışına gitme gibi konular önem kazanacak. Organizasyonel işlerde önemli adımlar atmayı planlıyorsanız, bu Yeni Ay bu konularda harekete geçmeniz için uygun bir zaman olabilir.

3 Eylül’deki Yeni Ay ve sonrasında önemli lansmanlar yapma veya duyurularda bulunma gibi planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili değişimler ve önemli girişimler bu Yeni Ay’ın konuları arasında yer alıyor. Ancak, Mars ve Neptün arasındaki dik açı, parasal konulara dikkat çekiyor. Harcamalarınız artabilir ve sevdiğiniz kişinin veya çocuğunuzun parasal konularda yaşadığı bir durum gündeme gelebilir. Bu alanda size yeterince dürüst davranılmadığını fark edebilir ve bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Ayrıca, birlikte çalıştığınız kişilerle parasal konularda dikkatli olmanızda fayda var.

Akrep Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-5

Mars Çarşamba günü Yengeç burcuna geçtiğinde, enerjinizi dış ortamlara yönlendireceksiniz. Uzak yerlerdeki insanlar, partnerinizin akrabaları, ticari faaliyetler, eğitim ve seyahat konuları ön planda olacak. Bu alanlarda hızlı gelişmeler yaşanabilir, ancak Mars’ın Yengeç burcundaki etkisi iniş çıkışlara ve duygusal patlamalara yol açabilir. Daha az tanıdığınız insanlarla ilişkilerinizde alınganlığa dikkat etmelisiniz. Koruyucu ve kollayıcı yaklaşımınıza rağmen, istediğiniz karşılığı göremeyebilirsiniz ve bu durum sizi üzecektir.

Çarşamba günü, geçmişten gelen ilişkiler veya iş sorunları gündemde olabilir. Hafta sonu, göz önünde olacağınız ortamlarda hızlı tepkiler verme eğiliminde olabilirsiniz. Kafanıza estiği gibi hareket edebilir, planlarınızda değişiklikler yapabilirsiniz. Sıra dışı konulara ilgi gösterebilirsiniz. Bu hafta sosyal çevreniz ile özel hayatınız arasındaki çekişmeler öne çıkacak ve hafta sonu bu konular gündeminizde önemli bir yer tutacak.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumları | 2 – 8 Eylül

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumları-5

Yay ve yükselen Yaylar için bu hafta kariyer ve meslek alanında önemli bir Yeni Ay etkisi var. Çalışma koşullarınızı daha verimli hale getirmek için önemli kararlar alabilirsiniz. Toplum önündeki statünüzde değişiklikler yaşanabilir; evliliğe adım atma veya boşanma gibi olaylar bu Yeni Ay’ın önemli konuları arasında. Kariyerinizde büyük bir sıçrama yapma fırsatı da söz konusu olabilir. Patronlarınızla olan iletişiminiz güçlenecek, ancak olumsuz durumlardan kaçınmanız gerekebilir.

Mars ve Neptün arasındaki dik açı, ev ve aile ilişkilerinizde dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. Ailenizden birinin size destek vermediğini veya ilişkiniz konusunda yanlış yönlendirdiğini fark edebilirsiniz. Ayrıca, babanızla olan ilişkiniz ve onun sağlık sorunlarıyla ilgilenme olasılığınız yüksek olabilir.

Yay Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-5

Çarşamba günü Mars Yengeç burcuna geçtiğinde, odaklanmanız müşterek para konularına kayacak. Vergiler, krediler, faizler ve banka ödemeleri gibi finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Tanımadığınız kişilerle olan iletişiminize de dikkat etmeniz gerekecek. Mars’ın bu geçişi mide sorunlarına yol açabilir; eğer acil değilse, mide, safra kesesi veya pankreas gibi ameliyatlarınızı ertelemeniz faydalı olabilir.

Tehlikeli insanlardan ve yerlerden uzak durmaya çalışın; başkalarını savunmak isterken kendinizi zor durumlarda bulabilirsiniz. Çarşamba günü, geçmişte arkadaşlarınızla yaşadığınız bir konu yeniden gündeme gelebilir. Eğer hayatınızda biri yoksa, geçmişte tanıdığınız bir kişiyi yeniden hayatınıza dahil etme olasılığınız artabilir, ancak aynı hataları tekrar etmemeye dikkat edin.

Hafta sonu oldukça hareketli geçebilir; dışarıda değişik yerlerde bulunma isteğiniz yüksek olabilir. Evde kalmak istemeyebilir ve farklı mekanlarda vakit geçirme arzusu duyabilirsiniz. Cumartesi günü işlerinizi yaparken sıkılganlıklarınız artabilir. Pazar günü, ev ve aile hayatınızdaki sorumluluklarınızı yerine getirmek zor olabilir. Ebeveynlerinizin sağlık sorunları da gündeme gelebilir.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları | 2 – 8 Eylül

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları-5

Oğlak ve yükselen Oğlaklar için bu hafta, Yeni Ay'ın etkileriyle seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticaret ve geleceğe yönelik planlarınız hız kazanacak. Bir davayla ilgili bir gelişme de hızlanabilir. İş hayatınızda mükemmelleştirmek istediğiniz alanlara odaklanmak, ticari faaliyetlerinizi hızlandırmak, ithalat ve ihracat gibi alanlarda düzenlemeler yapmak önemli olacak. Verimlilik sizin için öncelikli bir konu.

Yurtdışı bağlantılı işlerinizde önemli fırsatlar önünüze çıkabilir ve uzun süredir beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Eğitimle ilgili kararlarınız da bu Yeni Ay ile birlikte devreye girecek. Ancak, Yeni Ay sırasında Mars ve Neptün arasında oluşacak dik açı, iş ortamlarınızda yanıltıcı durumlara karşı dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. İş arkadaşlarınızın sağlık sorunları veya iş yerinde yaşanabilecek problemlerle karşılaşabilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan büyük beklentileriniz varsa, bu beklentilerin karşılanmayabileceğini göz önünde bulundurmalısınız. Bu durum, girişimlerinizin ve planlarınızın verimli çalışmasını zorlaştırabilir. Ayrıca, yakın çevrenizdeki bir kişinin sağlık sorunları da gündeminize gelebilir.

Oglak Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-5

Çarşamba günü Mars Yengeç burcuna geçiş yapacak ve enerjinizi özel hayatınıza ve iş birliklerinize yönelteceksiniz. Bu dönemde zaman zaman karşı tarafla pasif agresif davranışlar ortaya çıkabilir. Karşınızdaki kişiyi koruma ve kollama eğiliminde olabilirsiniz, ancak bu dönemde hem özgürlüğünüze düşkün olacak hem de sevdiğinizle vakit geçirme ihtiyacı hissedeceksiniz. Beklediğiniz ilgiyi göremediğinizde ise hızlıca tepki verebilirsiniz.

Küskünlükler ve alınganlıkların hayatınıza girmesine izin vermemeye çalışın. Karşınızdaki kişiye baskı yapma eğiliminde olabilirsiniz. Çarşamba günü iş hayatınızda, geçmişten gelen bir iş birliği veya tanıdığınız bir kişinin size fayda sağladığını görebilirsiniz. Daha önce yaptığınız iyi hamlelerin sonuçlarıyla karşılaşabilirsiniz. Aynı hataları tekrarlamadığınız sürece, iş birliklerinden yarar sağlayabilirsiniz.

Hafta sonuna doğru daha hareketli bir dönem sizi bekliyor. Parasal konularda kendi bildiğinizi yapma isteğiniz artacak. Hafta sonunda aşk hayatınıza ve sevdiklerinize yönelik harcamalarınızda artış olabilir. Sıkılganlıklarınızı kontrol edemediğiniz için ihtiyacınızın dışında harcamalar yapabilirsiniz. Pazar günü, çevrenizde olup biten olaylardan fazlasıyla etkilendiğinizi fark edeceksiniz. Bu dönemde birçok şey kafanıza takılıyor ve Pazar günü bu olumsuz düşünceler zirveye çıkabilir. Sorumluluklarınızı gözünüzde büyütmeyin ve çevrenizdeki olaylardan fazla etkilenmemeye çalışın.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumları | 2 – 8 Eylül

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumları-5

Kova ve yükselen Kovalar için bu hafta, ortak finansal konularla ilgili önemli bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Eşinizin veya partnerinizin parasal konularda alacağı kritik kararlar olabilir. Bu kararları birlikte değerlendirerek, finansal durumunuzu daha verimli hale getirmeyi amaçlayabilirsiniz.

Nafaka, miras gibi konularla ilgili kararlar gündeme gelebilir. Banka ödemeleri, kredi işlemleri, vergiler ve faizlerle ilgili önemli adımlar atmayı planlıyorsanız, Salı günü gerçekleşecek Yeni Ay’dan sonra bu adımları atmak daha mantıklı olacaktır. Eğer önümüzdeki döneme dair farklı planlarınız varsa, bu Yeni Ay ile birlikte bu planları harekete geçirebilirsiniz. Ancak, Mars ve Neptün arasındaki dik açı, parasal konularda gerçekçi olmanızın zorlaşabileceğini gösteriyor.

Çocuğunuzun finansal konularda sizin beklentilerinize uygun hareket etmediğini ve bazı şeyleri sizden sakladığını fark edebilirsiniz. Bu dönemde borsada riskli yatırımlardan kaçınmaya çalışın, çünkü parasal konularda yanılgılar yaşanabilir. Borç yapılandırma veya kredi çekme gibi konularda ilerleyebilirsiniz, ancak risk içeren işlerden uzak durmak en iyisi olacaktır.

Kova Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-5

Çarşamba günü Mars Yengeç burcuna geçtiğinde, enerjinizi iş hayatınıza, çalışma koşullarınıza ve sağlıkla ilgili konulara yönelteceksiniz. Çalışmayanlar için günlük hayatın temposu hızlanabilir. İş yerinde, koruyucu ve kollayıcı bir tavır sergiliyor olabilirsiniz, ancak bazı iş arkadaşlarınızla gerginlikler yaşanabilir. Alınganlığınızın arttığı bir dönemdesiniz, bu yüzden başkalarının söylediklerini farklı yorumlayabilirsiniz. Bu dönemde, birlikte çalıştığınız insanlarla ilişkilerinizi normalleştirmeye özen gösterin; her şeyin sizinle ilgili olmadığını unutmayın.

Mars’ın bu konumda hareket etmesi, sağlıkla ilgili konuları da ön plana çıkarıyor. Mide sorunları, gastrit, ülser, cilt problemleri, kaşıntılar ve çok çalışmaktan kaynaklanan gaz sıkışmaları gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca, yanınızda çalışan kişilerle duygusal çatışmalar yaşama olasılığınız da yüksek. Uzaktan beklediğiniz haberler varsa, özellikle geçmişten gelen bir ilişkiden veya bir kadından alacağınız bir haber sizi mutlu edebilir. Çarşamba günü bu etkiler ön planda olacak. Uzakta yaşayan akrabalarınızın hayatında da önemli gelişmeler olabilir.

Hafta sonu, özel hayatınızda sıkılganlık ve tepkileriniz artabilir. Sevdiğiniz kişiyle olan ilişkinizi fazla zorlamamaya özen gösterin. Düşüncelerinizi onunla paylaşmayı ve birlikte plan yapmayı ihmal etmeyin, aksi takdirde sadece kendinizi düşünerek hareket etmeniz, özel hayatınıza zarar verebilir. Parasal konularda da sorumluluklarınızı göz ardı etme eğiliminde olabilirsiniz, bu nedenle hafta sonu ekstra harcamalardan kaçınmaya çalışın.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumları |2 – 8 Eylül

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumları-5

Balık ve yükselen Balıklar için bu hafta ikili ilişkiler ve özel hayatınız ön planda olacak. İlişkilerle ilgili önemli kararlarınızı Salı günü gerçekleşecek olan Yeni Ay ile birlikte hayatınıza dahil edebilirsiniz.

Evlenme, nişanlanma ya da yeni bir ilişkiye başlama gibi konular bu Yeni Ay’ın gündeminde olacak. Ayrıca taşınma, yurt dışına gitme ya da hukuki bir davayı başlatma gibi konularda da Yeni Ay sonrası hız kazanabilirsiniz. Ancak bu Yeni Ay sırasında Mars ve Neptün arasında bir dik açı etkili olacak, bu da ailevi konularda bazı yanıltıcı durumlarla karşılaşmanıza neden olabilir. Eğer taşınmayı planlıyorsanız, bu süreçte karşılaşabileceğiniz zorluklara dikkat etmeniz faydalı olacaktır. Ebeveynlerinizin ya da birlikte yaşadığınız kişilerin sağlık sorunları gündeme gelebilir ve kararsızlıklarınız bu durumları zorlaştırabilir. Ev içinde işleri takip etmek ve evde çalıştırdığınız kişilerin sizi yanıltma ihtimaline karşı dikkatli olmak önemli.

Balik Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-5

Çarşamba günü Mars, Yengeç burcuna geçiş yapacak ve enerjinizi aşk hayatınıza yönlendireceksiniz. Çocuğunuzla ilişkileriniz canlanabilir. Kendinize zaman ayırmak, hobilerinize odaklanmak ya da çocuğunuz yoksa aşk hayatınıza dair konuları hızlandırmak için bu Mars geçişini değerlendirebilirsiniz. Hem çocuğunuzla hem de özel hayatınızda pasif agresif davranışlardan kaçınmaya çalışın. Küçük meseleleri büyütmeyin. Bekarsanız, çekingen davranışlar yerine cesur adımlar atmak daha faydalı olabilir. Venüs’ün Güney Ay Düğümü ile kavuşumu, para ile ilgili işlerde size destek sağlayacak.

Hafta sonu, çalışma düzeninizi iyi kurmaya özen gösterin. Hafta başında ertelediğiniz işler ya da hafta sonuna bıraktığınız görevleri tamamlama konusunda zorlanabilirsiniz. Planlarınızda bazı değişiklikler olabilir ve yakın çevrenizden gelen haberlerle gün içinde farklı planlar peşinde koşmanız gerekebilir.

Pazar günü sevdiğiniz kişiyle anlaşmak beklediğiniz kadar kolay olmayabilir. Aranıza mesafe koyma gereği duyabilirsiniz ya da onun sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Bu dönemde yeni bir ilişkiye başlamak için çok uygun olmayabilirsiniz; bu süreci atlatana kadar bekleyip, ardından ilişkilerinize daha fazla odaklanmayı düşünebilirsiniz.

12 burcun, 2 Eylül – 8 Eylül haftalık burç yorumlarını sizlere sunduk. Umarız yeni hafta sizler için güzel ve keyifli geçer. İyi bir hafta geçirmeniz ümidiyle…

Kaynak: Ayşenur Yılmaz