Haftalık Burç Yorumları (12 Ağustos – 18 Ağustos)

Yeni haftaya Ay'ın Akrep burcundaki etkisiyle başlıyoruz. Bu hafta finansal konular, alacak-verecek dengesi ve banka işlemleri öne çıkacak. Akrep burcunun krizlerle bağlantılı olması nedeniyle, Türkiye’nin de Güneşi Akrep burcunda olduğundan, önemli gelişmeler yaşanabilir. 14 Ağustos'ta Mars ve Jüpiter'in Rigel sabit yıldızıyla kavuşumu, eğitim ve iletişim konularında dikkat çekici gelişmelere yol açabilir. Bu dönemde fikir çatışmaları ve güvenlik sorunları artabilir. Bazı ülkeler ve liderler bu etkilerden daha fazla etkilenecek; örneğin, İtalya, Fransa, Almanya ve Rusya gibi ülkelerde önemli olaylar yaşanabilir.

12 Ağustos 18 Ağustos Haftalık Burç Yorumları (1)

Mars ve Jüpiter kavuşumu finansal zorluklara, ödemelerde artışa ve piyasalarda dalgalanmalara yol açabilir. Askeri harcamalar artarken, güvenlik ve savunma konularında gerginlikler yaşanabilir. İletişim sorunları, elektrik kesintileri ve sosyal medya platformlarında kesintiler gibi problemler yaşanabilir. 19 Ağustos'ta Kova burcundaki Dolunay, toplumsal olaylar, özgürlükler ve hak taleplerine yönelik tepkileri gündeme getirebilir.

Merkür'ün Aslan burcunda geri hareketi, iletişim, çocuklar, eğitim ve sanat dünyasında zorluklara yol açabilir. Finansal konularda dikkatli olunması gereken bir dönem olacak. Bu süreç, 2018'in Ağustos ve Eylül aylarındaki döviz dalgalanmalarına benzer olaylar yaşanabileceğini işaret ediyor.

12 Ağustos 18 Ağustos Haftalık Burç Yorumları (3)

16 Ağustos'ta Mars ve Satürn arasında oluşacak dik açı, askeri ve devlet yöneticileri arasında stres ve çatışmalara neden olabilir. Aynı zamanda yangınlar, hastalıklar ve suç oranlarında artış yaşanabilir. Mars-Satürn açıları ayrıca depremler, volkanik hareketler ve tarımsal kayıplarla bağlantılı olabilecek olumsuz etkiler yaratabilir.

18 Ağustos'ta Merkür ve Uranüs arasındaki dik açı, iletişim, ulaşım ve hava durumu gibi konularda sorunları gündeme getirebilir. Bu hafta boyunca dikkatli olmak, tepkilerimizi kontrol etmek ve riskli durumlardan kaçınmak önemlidir. Umarım bu zorlu etkilerden uzak, güzel haberler alacağınız bir hafta geçirirsiniz.

12 Ağustos 18 Ağustos Haftalık Burç Yorumları (4)

12 Ağustos – 18 Ağustos haftalık burç yorumlarını burç burç sizler için derledik. Detaylar haberimizde…

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 12 – 18 Ağustos

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları-2

Koç ve yükselen Koçlar, haftaya finansal konulara odaklanarak başlıyorsunuz. Para alacak verecek dengesi sizin için önem kazanacak ve hafta başında bu işleri halledip olası sorunlardan kaçınmak isteyeceksiniz.

Mars ve Jüpiter kavuşumu iletişim alanınızda etkili olacak; bu nedenle iletişim, satış, tanıtım, reklam ve bilgisayar gibi alanlarda fırsatlar karşınıza çıkabilir. Sosyal medya kullanıyorsanız veya yakın çevrenizle iletişim halindeyseniz, onlara karşı sabırlı davranmaya özen göstermelisiniz.

Yükseleniniz Koç ise, araba kullanırken veya iletişimde olduğunuz kişilere karşı tepkilerinizi kontrol etmek önemli olacak. Yakın çevrenizle ilişkilerde dikkatli olun. Jüpiter ve Mars, bireysel haritalarda fırsat ve şansları da beraberinde getirebilir. Eğer iletişim, bilgisayar, sosyal medya, satış, ulaşım veya haberleşme alanında çalışıyorsanız, girişimcilik yönünüz güçlü ise çarşamba günü önemli ve olumlu haberler alabilirsiniz. Hızlı hareket edin, çünkü koşullar 1-2 hafta içinde değişebilir.

Koc Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-2

Merkür, Aslan burcuna geçip gerilemeye devam ediyor; bu da iş hayatınızdaki sorunların azalacağı anlamına geliyor. Ancak aşk, çocuklar ve keyif aldığınız alanlarda iletişim zorlukları yaşanabilir. Eski aşkları düşünmek ve çözmeniz gereken konularla uğraşmak 29 Ağustos’a kadar gündeminizde yer alabilir.

Cuma günü Mars ve Satürn’ün karesi etkisini gösterecek; bu da yakın çevrenizdeki iletişim, haberleşme ve ulaşım alanlarında bazı duraklamalara veya engellere yol açabilir. Bir araç veya cihaz kullanırken dikkatli olun ve kendinizi güvenceye alın. Yakın çevrenizden bir kişinin hayatında önemli bir olay gündeme gelebilir; bu durumda öfkenizi kontrol edip, buna göre hareket etmeniz gerekecek. Hafta sonu, aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili harcamalar ön plana çıkabilir.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları |12 – 18 Ağustos

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları-2

Boğa ve yükselen Boğalar, bu hafta özel hayatınızı ön planda tutma eğiliminde olacaksınız. Sevdiğiniz kişiyle birlikte vakit geçirmek isteyecek veya ondan gelecek haberler küçük bir kriz yaratabilir. Davetler veya seyahatler konusunda girişimlerde bulunmanız gerekebilir.

Mars ve Jüpiter'in kavuşumu para evinizde gerçekleşiyor, bu da finansal konularda tartışmalar ve gerilimler yaşanabileceğini gösteriyor. Şans ve fırsatlarla dolu bir dönemdesiniz; bir borç alacak veya para ile ilgili konularda görüşmeleriniz varsa, motivasyonunuz yüksek olacak. Ancak, bu durumları tartışmalara veya çatışmalara dönüştürmemeye özen gösterin. Aksi halde, Cuma günü parasal konularda kayıplar yaşamanız muhtemel olabilir.

Boga Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-2

Finansal olarak risk içeren bir girişim düşünüyorsanız veya borsa yatırımlarınız varsa, Perşembe, Cuma ve hafta başında dikkatli adımlar atmanız önemli. Merkür Aslan burcuna geçerek gerilemeye devam edecek ve 15 Ağustos’tan sonra ev, aile ve yuva konularında bazı sorunlar yaşanabilir. Evinizdeki tadilat, boya badana işleri gibi konularda 29 Ağustos’a kadar destek bulamayabilirsiniz. Eski meseleleri konuşmak ve sevdiklerinizle bir araya gelmek önemli olabilir.

Cuma günü parasal risklere dikkat edin ve Pazar günü ev ortamınızda gerginlikler yaşanabilir. Sevdiğinizin sizi anlamadığını düşünebilir, aile büyükleriyle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Sıkılganlık ve tartışmaların önüne geçmekte fayda var.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumları | 12 – 18 Ağustos

Haftalık Burç Yorumları İkizler Burcu-2

İkizler ve yükselen İkizler, şans ve fırsatların hayatınızda öne çıktığı bir hafta başlıyor. Ancak, gezegen kombinasyonları bu fırsatları engelliyor gibi görünebilir, bu da istediğiniz fırsatları elde edemediğiniz hissini yaratabilir. Bu hafta, günlük yaşam, çalışma koşulları ve sağlık konularına uyum sağlamak durumunda kalacaksınız. İş hayatınızdaki görevleri rahatça halledebilirsiniz, ancak Pazartesi öğleden sonra beraber çalıştığınız kişilerle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz; bu kişilerin sizi anlamadığını fark edebilirsiniz.

Jüpiter ve Mars kavuşumu, girişimcilik gerektiren alanlarda size fırsatlar sunuyor ve öğrenmeye açık bir dönemdesiniz. Yeni bir hobi edinmek, yeni bir işe başlamak veya yeniliklere açık olmak istiyorsunuz, ancak bu dönem için destekleyici bir etkide değilsiniz. Merkür’ün gerilemesi ve Satürn’e dik açısı nedeniyle iş ortamında işleri ertelememeye özen gösterin. İş yerinde kimseyle çatışmaya girmeyin veya işlerinizi tamamlamaya çalışın. Sakin kalın; ilerleyen süreçte destek alabilirsiniz.

Ikizler Burcu Haftalik Burc Yorumlari-2

Perşembe günü Merkür Aslan burcuna geçecek ve gerilemeye devam edecek. İletişim, ticari faaliyetler ve yakın çevrenizle ilgili konuşmalar önem kazanacak. Akraba ve kardeşlerinizle eski konuşmaların yeniden gündeme gelmesi, bazı yönetimsel sorunlara veya bu ilişkilerde gurur ve kibir gibi etkilere dikkat etmeniz gerekebilir. Sosyal medyada 29 Ağustos’a kadar problemler yaşanabilir; yakın çevrenizde olup bitenlere daha fazla ilgi gösterebilirsiniz.

Cuma günü, enerjiler elinizi ayağınızı durdurabilir. İşe giderken veya işten dönerken dikkatli olun. Ellerinize, ayaklarınıza ve kemiklerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Sağlık konuları Cuma günü ve artı eksi 3 gün boyunca sizi yorabilir. Merkür’ün Uranüs ile dik açısı, olaylara karşı tepkilerinizi artırabilir.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 12 – 18 Ağustos

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları-2

Yengeç ve yükselen Yengeçler, haftaya aşka, çocuklarla ilgili konulara ve keyif aldığınız alanlara yönelerek başlayabilirsiniz. Seyahatlerde destekleyici koşullar mevcut. Jüpiter ve Mars kavuşumu kadersel alanınızda gerçekleşecek. Bu dönem, hastaneler ve hapishanelerden uzak durmanız gereken bir zaman dilimi olabilir. Ancak, bu zorlu koşullarda da korunacak ve destekleneceksiniz.

Kendi kendinizle içsel çatışmalara girebilir ve bilinçaltınızın sabotajlarına karşı dikkatli olmalısınız. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde güzel fırsatlar bulabilirsiniz, ama engellerle karşılaşabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda dikkatli olmanız faydalı olacaktır; bilinçaltınızı yeni fikirlere ve bilgilere açık tutun, ancak bu süreçte kimseyle paylaşma ya da tartışma yapmaktan kaçının. Annenizin akrabalarıyla ilgili konular da önem kazanacak.

Yengec Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-2

Merkür Aslan burcuna geçerek para evinizde gerileyecek ve bu da 29 Ağustos’a kadar parasal konularda dikkatli olmanız gerektiğini vurguluyor. Borç vermekten, borç almaktan veya yeni parasal işlere başlamaktan kaçının. Önceden iş yaptığınız kişilerle para görüşmelerinizi sürdürebilirsiniz, ancak sıfırdan yeni bir işe başlamak için uygun bir dönem değil. Mars ve Satürn’ün dik açısı beklenmedik engellerle karşılaşma olasılığını artırabilir. Seyahatler ve eğitimle ilgili adımlarda dikkatli olun; engeller ve duraksamalar yaşanabilir.

Pazar günü Merkür’ün Uranüs ile dik açısı, parasal konularda hızlı sinirlenmenize ve arkadaş ortamlarınızda gerginlikler yaşamanıza neden olabilir. Ayrıca, arkadaşlarınızın aile hayatlarındaki sorunları sizinle paylaşabileceğini görebilirsiniz.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumları | 12 – 18 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumları-2

Aslan ve yükselen Aslanlar, bu hafta sosyal çevrenizde oldukça hareketli bir dönem geçireceksiniz ve şanslısınız. Sizi destekleyen arkadaşlarınız var; ancak bazı arkadaşlarınızın fikirleri yüzeysel gelebilir ve fikirlerinizle uyuşmayabilir.

Haftaya ailevi konular ön planda başlayacaksınız. Evde olmak ve evle ilgili işlerinizi halletmek en büyük arzunuz olabilir. Evinizde bazı işleri çözmek ve krizleri yönetmek önem kazanacak. Sosyal çevrenizden ve katıldığınız ortamlardan fırsatlar elde edebilirsiniz. Ancak, bazı arkadaşlarınızla aranızda gerilimler yaşanabilir ve onların fikirsel sıkıntıları olabilir. Yine de, önünüze çıkacak yeni fırsatlar ve beklenmedik kazançlar sizi mutlu edebilir.

Cuma günü dikkatli olun; çünkü parayla ilgili bir kesilme, borç ödemesi ya da ufak bir maddi sorun yaşanabilir. Bir arkadaşınızın size değer verdiğini hissettiğiniz bir konuda karar alabilirsiniz. Bu aralar parasal konularda temkinli olmanız gerekiyor.

Günlük burç yorumları: 11 Eylül 2024 Günlük burç yorumları: 11 Eylül 2024

Aslan Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-2

Kova yükselen Kovalar gibi, siz de maddi konularda yorucu bir süreçten geçebilirsiniz. Risk almaktan kaçının ve gerçekten ihtiyacınız olan şeyler için adım atın. Arkadaşlarınızın hayatında dolandırıcılık veya hırsızlık gibi olumsuz durumlar yaşanabilir.

Perşembe günü Merkür Aslan burcuna geçerek geri hareketine başlayacak. 29 Ağustos’a kadar kişisel hayatınızla ilgili konularda yanıltıcı etkiler veya yanlış yönlenmeler yaşanabilir. Para ve sosyal çevre alanınızda Merkür’ün etkisiyle parasal konuları konuşmak ve büyük adımlar atmak konusunda destek bulamayabilirsiniz. Sağlığınıza özellikle dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Pazar günü kalabalık ortamlarda sinirleriniz gergin olabilir ve çabuk tepkiler vermeye meyilli olabilirsiniz. İnsanların sizi anlamasını beklemeniz bu dönemde zor olabilir.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları | 12 – 18 Ağustos

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları-2

Başak ve yükselen Başaklar, şu sıralar geri planda durmayı tercih ediyorsunuz. Güneş Aslan burcunda, bu da size biraz yorgunluk hissi ve isteksizlik getirebilir. Kafanızda birçok plan olabilir ve iş hayatınız aktif olabilir, ancak bu işleri yaparken çok da istekli olmadığınızı fark edebilirsiniz.

Haftaya iletişim açısından güçlü bir başlangıç yapacaksınız. Yakın çevrenizden alacağınız önemli haberler ve sevdiğiniz kişiyle yapacağınız kısa vadeli planlar haftanızı hareketlendirecek. Ancak, çevrenizde duyacağınız bir haber sizi şaşırtabilir ve belki de bir kriz durumunu yönetmek zorunda kalabilirsiniz.

Mars ve Jüpiter kavuşumu kariyer ve meslek alanlarınızda etkili olacak. İş hayatınızda güzel fırsatlar doğabilir. Üstlerinizle zaman zaman tartışmalı durumlar yaşanabilir, ancak cesaretinizin yüksek olduğu bir dönemdesiniz. Bu cesareti fikirleriniz konusunda doğru bir şekilde kullanmaya dikkat etmelisiniz.

Basak Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-2

Gereksiz tartışmalardan kaçının ve haklı olduğunuz konuları doğru bir üslupla ifade edin. Bu sayede, size yeni kapılar açılabilir ve istediğiniz noktaya ulaşabilirsiniz. Eğer çalışmıyorsanız, bu etkiniz ailevi konularda da devrede olacak. Özellikle annenizle olan ilişkilerinizde fikirlerinizin herkes tarafından kabul görmesi gerektiğini düşünebilirsiniz. Toplum içinde veya kalabalık ortamlarda, insanlarla sözel tartışmalardan kaçının.

Merkür, Aslan burcuna geçerek sizin burcunuzda geri hareketine devam edecek. 29 Ağustos’a kadar dikkatli olmalısınız. Merkür Başak burcundayken, kişisel hayatınızda bazı hatalarla karşılaşabilirsiniz. Şimdi ise, altı yıl öncesine bir bakarak, o dönemde neler yaşadığınızı, bilinçaltınızda neler olup bittiğini ve hangi konuları hala sindiremediğinizi görebilirsiniz. 29 Ağustos’a kadar bu Merkür gerilemesini, içe dönme ve kariyerinizle ilgili geleceğinizi ilgilendirecek konuları gözden geçirme dönemi olarak değerlendirebilirsiniz.

Yurtdışı ile ilgili konulara daha fazla ilgi duyabilir veya yurtdışına seyahat etme arzusu hissedebilirsiniz. Özel hayatınızda sizi kısıtlayan bazı durumlar ortaya çıkabilir. Evlenmeyi veya nişanlanmayı planlıyorsanız, bu süreçte engellerle karşılaşabilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir konu da gündeme gelebilir. Bu dönemde büyük tepkiler vermekten kaçınmak önemlidir. Olayları ve durumları gözünüzde büyütmemeye çalışın. Kendi kendinize kaldığınızda daha rahat ettiğinizi fark edebilirsiniz. 29 Ağustos’a kadar, başkalarının söylediklerinden çok kendi bildiklerinize ve hislerinize odaklanın; böylece işler sizin için daha rahat ilerleyebilir.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumları | 12 – 18 Ağustos

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumları-2

Terazi ve yükselen Teraziler, haftaya finansal konuların ön planda olduğu bir başlangıç yapıyorsunuz. Para meselelerinde küçük krizlerle karşılaşabilirsiniz. Salı sabahı, para ile ilgili acil bir durumla uğraşmanız gerekebilir, bu da sizi biraz telaşlandırabilir. Pazartesi öğleden sonra, biraz daha rahat etkiler altında olacaksınız ancak bu kez de arkadaşlarınızla sözleştiyseniz, aranızda bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir.

Jüpiter ve Mars kavuşumu, seyahat, ticaret, turizm ve hukuk gibi alanlarda fırsatlar sunuyor. Ancak, tanımadığınız insanlarla beklenmedik durumlar içinde kalabilirsiniz. Bazı düşünceleriniz ve fikirleriniz, tartışmacı tutumlar nedeniyle zorlayıcı olabilir. Bu yüzden, az tanıdığınız insanlarla çatışmalardan kaçınmaya özen gösterin. Uzak yolculuklar planlıyorsanız, dikkatli olmanızda fayda var.

Bu hafta sağlık konularını ciddiye almanız önemli çünkü Cuma günü, sağlık ve çalışma koşullarıyla ilgili problemler ortaya çıkabilir. Ayak, alerji veya kemik sorunları, Çarşamba gününden itibaren etkisini hissettirebilir. Ayrıca, iş yerinde size yardımcı olan kişilerin yaşamında da sıkıntılar yaşanabilir. Bu hafta, duraklama enerjisi hakim olacak.

Haftalik Burc Yorumlari Terazi Burcu-2

Merkür, Aslan burcuna geçiyor ve bu süreçte zorlanmış olabilirsiniz. 5 Ağustos’tan 15 Ağustos’a kadar eski konuları ve durumları sorguladığınız bir dönem geçirdiniz. 15 Ağustos’tan 29 Ağustos’a kadar, eski arkadaşlarınıza daha fazla vakit ayırmanız olası. Sosyal çevrenizde daha önce tanıdığınız insanlarla bir araya gelme şansınız yüksek, ancak gurur ve kibirden kaynaklanan gereksiz alınganlıklar, bazı arkadaşlarınızla iletişiminizi bozabilir. Bu yüzden, sosyal ortamlarda yanlış anlaşılmalara dikkat edin.

Pazar günü, arkadaş çevrenizde fikirsel olarak hızlı tepkiler vermeye yatkın olabilirsiniz. Hafta sonu bir yerlere gitmeyi veya bir şeyler satın almayı planlıyorsanız, harcamalarınızda dikkatli olmanızda fayda var. Bu hafta, durdurucu enerjiler hakim, bu yüzden yolculuklar sırasında dikkatli olun.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları | 12 – 18 Ağustos

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları-2

Akrep ve yükselen Akrepler, bu hafta kariyerinizde güçlü fırsatlar yakalayabilirsiniz, ancak bir yandan da maddi konularla ilgili gelişmeler bekliyor olabilirsiniz. İsteklerinizin ve beklentilerinizin ön planda olduğu bir dönemdesiniz, bu yüzden başkalarının ne düşündüğünü pek umursamayabilirsiniz. Salı sabahı sevdiğiniz kişiyle bazı konularda anlaşmazlık yaşama ihtimaliniz yüksek.

Jüpiter ve Mars, ortak finansal alanlarınızda bir araya geliyor. Şu sıralar para konuları üzerinde sıkça konuşuyorsunuz. Bu, eşinizin, sevdiğinizin ya da ailenizin parasıyla ilgili olabilir. Bu konularda şanslı fırsatlar karşınıza çıkabilir, ancak ödemelerle ilgili bazı zorluklarla da karşılaşabilirsiniz. Borsada yatırım yapıyorsanız, dikkatli olmanızda fayda var. Yükselen Akrep burçları için borsada yatırım riskli olabilir, çünkü Mart 2023'ten beri Satürn, spekülatif evinizde hareket ediyor.

Akrep Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-2

14-25 Ağustos tarihleri arasında borsa yatırımlarınızda dikkatli olun. Her duyduğunuza inanmaktan kaçının, yanılma ihtimaliniz yüksek olabilir. Diğer yandan, bir yerden para gelebilir, mirasla ilgili bir durum hız kazanabilir veya patronunuzla maddi konuları konuştuysanız, bu konular hareketlenebilir. Ancak, her şey olumlu giderken bile bir engelle karşılaşmanız olası.

15 Ağustos'tan itibaren Merkür, Aslan burcuna geçerek kariyer ve meslek alanlarınızda gerilemeye başlayacak. 29 Ağustos'a kadar, göz önünde olacağınız ortamlarda ve kalabalık yerlerde söylediklerinize ve yaptıklarınıza dikkat edin. Patronlarınızla iletişimde özenli olmanız gerekebilir, çünkü bazı konuları kişisel algılayabilirsiniz. Daha önce konuşulmuş bir konunun tekrar gündeme gelmesi muhtemel olabilir.

Hafta sonu özel hayatınıza dikkat edin. Sevdiğinizin bazı davranışlarını garip bulabilirsiniz ve sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. İşinizdeki olumlu gelişmelere rağmen, onun bu tutumu sizi fazlasıyla rahatsız edebilir. Birbirinizi fazla yıpratmaktan kaçının.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumları | 12 – 18 Ağustos

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumları-2

Yay ve yükselen Yaylar, haftaya biraz geri planda ve düşük enerjili başlayacaksınız. Bazı olumsuz durumlar moralinizi bozabilir. Haftanın ilk birkaç günü, kendinizi biraz geri çekmek, hayata uyum sağlamak ve küçük rahatsızlıklarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ancak Salı öğleden sonra itibariyle yaşamınız hareketlenmeye başlayacak ve Çarşamba ile Perşembe günleri boyunca gezme isteğiniz artacak.

Mars ve Jüpiter'in Çarşamba günü yapacağı kavuşum, sizin için ikili ilişkiler ve özel hayatınızda etkisini gösterecek. Bu dönemde yeni bir ilişkiye başlama, mevcut ilişkinizde harekete geçme ya da sevdiğinizle tartışmalar yaşama olasılığı yüksek olabilir. Ancak, hayatınızda birinin olması gerektiğini güçlü bir şekilde hissediyorsunuz. Ortaklıklar ve iş birlikleri için uygun bir dönemdesiniz, ancak söylediklerinize ve yaptıklarınıza dikkat etmelisiniz. Olayları tartışma boyutuna taşımaktan kaçının; özel hayatınızda önemli bilgiler öğrenebilirsiniz. Belki de hayalini kurduğunuz bir kişi hakkında yeni bilgiler edinecek ve bu bilgilerin ışığında onunla devam etmek isteyip istemediğinize karar vereceksiniz.

Yay Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-2

15 Ağustos’ta Merkür Aslan burcunda geri hareketine başlayacak. Merkür, 29 Ağustos’a kadar seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticaret ve hukuk alanlarında gerileyecek. Bu süreçte iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Adliyelerin kapalı olduğu bu dönemde hukuki meseleler gereksiz yere uzayabilir. Eğitimle ilgili konularda da aceleci kararlar vermemelisiniz; 29 Ağustos’tan sonra, Merkür düzeldiğinde, daha sağlıklı kararlar alabilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin yakın çevresi, akrabaları veya kardeşleriyle ilgili sorunlar yaşadığını görebilirsiniz. Bu süreçte sevdiğinizle kavga etmekten kaçının.

Cuma günü, ebeveynlerinizle ilgili sağlık sorunlarına dikkat etmelisiniz. Ayrıca, ilişkinizde de bazı şeyler kopma noktasına gelebilir. Evle ilgili girişimlerde bulunmak için uygun bir zaman değil, özellikle Cuma günü bu konuda önemli gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkiler, özel hayat ve ailevi konularda fazla zorlamaya gitmeyin. Çabuk sıkılabilirsiniz, ama aynı zamanda birçok şey öğrenmek istiyorsunuz. Bu dönemde öğrenmek için yeni fırsatlar karşınıza çıkacak. Ancak, aceleci davranmamaya özen gösterin; acelecilik bu süreçte en büyük düşmanınız olabilir.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları | 12 – 18 Ağustos

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları-2

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, haftaya Ay'ın Akrep burcunda ilerlemesiyle başlıyorsunuz. Sosyal çevreniz oldukça hareketli olacak; arkadaşlarınızdan alacağınız önemli haberler, katılmanız gereken davetler ve toplantılar planlama gerektirebilir. Yakın çevrenizle uyumlu bir iş birliği içinde olacaksınız, ancak Pazartesi günü para meselelerine karşı ani tepkiler vermeye yatkın olabilirsiniz. Salı sabahı ise sevdiğiniz kişiyle anlaşmazlıklar yaşama olasılığınız var.

Jüpiter ve Mars kavuşumu, iş hayatınızda size güzel fırsatlar sunuyor. Bilişim sektörü, iletişim, sosyal medya, internet, haberleşme veya ticaret alanlarında çalışıyorsanız, bu alanlarda önemli ve faydalı bilgiler elde edebilirsiniz. Ancak, bu süreçte birlikte çalıştığınız kişilerin hayatındaki olaylar, iş ilişkilerinizi zorlaştırabilir.

Oglak Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-2

Cuma günü, yakın çevrenizden bir akraba veya kardeşinizin yaşadığı bir sorun veya sağlık problemi gündeme gelebilir. Aynı şekilde, kendi sağlığınıza da bu dönemde dikkat etmeniz önem taşıyor; sağlık konularını ihmal etmeyin.

Perşembe günü Merkür, Aslan burcuna geçerek 29 Ağustos’a kadar ortak para alanlarında geri hareket edecek. Bu dönemde, eşinizin veya partnerinizin mali konularda zorlandığını görebilir veya ortak para alanlarınızda artan harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Banka ödemeleri, vergiler, krediler ve faizlerle ilgili konularla ilgilenmek sizi zorlayabilir. Bu süreçte mali konuları iyi yönetmeniz gerekecek.

29 Ağustos’a kadar önemli mali kararlar almaktan kaçının ve risk içeren harcamalardan uzak durun. Hafta sonu, para konuları ön plana çıkabilir.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumları | 12 – 18 Ağustos

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumları-2

Kova ve yükselen Kovalar, bu hafta özel hayatınızın ön planda olduğu ve önemli kararlar alacağınız bir dönemle başlıyor. Kariyerinizdeki hedeflerinizi gözden geçireceksiniz. Parasal anlamda bir sorun yaşamayacaksınız, ancak Pazartesi günü kendinizi ifade etme ve egonuzu dengeleme konularında bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Jüpiter ve Mars, aşk evinizde buluşuyor. Aşk hayatınızda risk almak ve yeni bilgiler edinmek isteyeceksiniz. Sevdiğiniz kişiyle ilgili bazı şeyler öğrenebilir, çocuklarla ilgili konular, özel hayatınıza dair önemli adımlar, sportif aktiviteler veya hobilerle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Ancak, bu süreçte fikir ayrılıkları yaşama olasılığı da var. Sevdiğinizle olan iletişiminizi güçlendirmeniz gerektiğini fark edeceksiniz. Planlarınızın hafta sonuna ertelenebileceğini göz önünde bulundurmalısınız.

Kova Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-2

Çarşamba günü başlayan etkilerle, eğer borsada yatırımlarınız varsa, Cuma günü dikkatli olmanızda fayda var; duyduğunuz bir bilgiye dayanarak harekete geçmek para kaybına yol açabilir.

Perşembe günü Merkür Aslan burcuna geçiyor ve 29 Ağustos’a kadar ikili ilişkiler ve özel hayatınızda geri hareket edecek. Bu süreçte, sevdiğiniz kişiyle anlaşmazlıklar yaşayabilir, birbirinizi yanlış anlayabilirsiniz. Eski konular yeniden gündeme gelebilir. Sevdiğiniz kişinin geçmişte görüştüğü bazı insanların yeniden hayatınıza girmesi, ilişkinizde gerilimlere neden olabilir. Eski aşklar ve bitmemiş meseleler, 29 Ağustos’a kadar çözülmek üzere tekrar gündeminize gelebilir.

Cuma günü ve özellikle Pazar günü, ilişkilerde dikkatli adımlar atmanız önemli olacak. Söylemediğiniz bazı şeyleri aniden dile getirip, ilişkide tansiyonu yükseltebilirsiniz.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumları |12 – 18 Ağustos

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumları-2

Balık ve yükselen Balıklar, bu hafta uzak yerlerden önemli haberler alabilirsiniz. Dış mekanlarda vakit geçirmek veya seyahat planlarıyla ilgilenmek isteyebilirsiniz, ancak Pazartesi günü iş hayatınızdaki dengesizlikler sizi biraz zorlayabilir. Neyse ki öğleden sonra işler yoluna girecek.

Çarşamba günü Jüpiter ve Mars kavuşumu ev, aile ve yuva konularında önemli bir fırsat sunabilir. Eğer bir ev almayı, kentsel dönüşümden yararlanmayı veya bir yer kiralamayı düşünüyorsanız, bu alanlarda şanslı bilgiler öğrenebilirsiniz. Ancak bu süreçte hayatın size vereceği bazı derslerle de karşılaşabilirsiniz. Haftanın genelinde şanslı ve fırsatlı görünüyorsunuz, ancak Cuma günü Mars ve Satürn'ün dik açısı önemli işlerde ilerlemenizi zorlaştırabilir. Aile büyüklerinizden birinin sağlığıyla ilgili bir durum gündeme gelebilir veya siz kendinizi yorgun ve hasta hissedebilirsiniz.

Balik Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-2

 Mikrobik veya ateşli hastalıklara, kemik sorunlarına ve iletişim problemlerine karşı dikkatli olmalısınız. Evinizle ilgili güvenlik konularını ihmal etmemeniz de önemli. Evle veya bir eşya ile ilgili fırsatlar karşınıza çıkabilir, ancak bu fırsatlar engellenmiş gibi hissedebilirsiniz. Merkür'ün geri hareketi ve bazı durumları gözden geçirmeniz gerektiği için bu süreçte acele etmeyin; ileride daha iyi fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Perşembe günü itibarıyla Merkür, ilişkiler alanından çıkarak iş, hizmet ve sağlık alanlarında gerileyecek. 29 Ağustos'a kadar sağlık konularına dikkat etmelisiniz. Eski sağlık sorunları, sırt ağrıları, tansiyon dalgalanmaları ve kalp ritim bozuklukları gibi durumlar tekrar ortaya çıkabilir. Dolaşım sistemi problemleri de yaşanabilir, bu yüzden kontrollerinizi ihmal etmeyin. Ayrıca, yanınızda çalışanların para meseleleriyle de ilgilenmeniz gerekebilir.

Ev ortamında kendinizi kısıtlanmış gibi hissedebilirsiniz, ancak hafta sonu biraz daha rahatlamış hissedeceksiniz. Fikirlerinizi çevrenizdekilerle paylaşmaktan keyif alacak, farklı konularla ilgilenmek ve biraz da kendi başınıza kalmak isteyeceksiniz.

12 Ağustos 18 Ağustos Haftalık Burç Yorumları (2)

12 burcun, 12 – 18 Ağustos haftalık burç yorumlarını sizlere sunduk. Umarız yeni hafta sizler için güzel ve keyifli geçer. İyi bir hafta geçirmeniz ümidiyle…

Kaynak: Ayşenur Yılmaz