Haftalık Burç Yorumları (5 Ağustos – 11 Ağustos)

Astrolojik olarak zorlu, stresli ve hareketli bir aya giriyoruz. Ağustos ayı boyunca Merkür gerilemesi etkili olacak ve günleriniz birbirine benzemeyecek.

5 Ağustos 11 Ağustos Haftalık Burç Yorumları (1)

4 Ağustos Pazar günü Aslan burcunda gerçekleşen Yeni Ay, para, aşk, eğitim, çocuklar, sanat ve liderlik konularını ön plana çıkarıyor. Ancak Merkür'ün Başak burcunda gerilemesiyle bazı konuları tekrar gözden geçirmek zorunda kalacağız. Bu dönemde yeni iş koşulları ve anlaşmalar için uygun değiliz çünkü algımız doğru çalışmayabilir. Başak burcunun ekinler ve çiftçilikle bağlantılı olması nedeniyle buğday ve arpa fiyatlarında düzenlemeler olabilir.

5 Ağustos 11 Ağustos Haftalık Burç Yorumları (4)

Merkür gerilemesi, verimlilik, üretkenlik, çalışma koşulları ve sağlık konularında problemlere yol açabilir. Pazartesi günü Venüs Başak burcuna geçiyor ve ilişkilerde mükemmelleştirme çabası artacak.

Çarşamba günü Güneş'in Jüpiter'le olumlu açısı, barış, refah ve ticaret alanında hızlı gelişmeler getirebilir. Perşembe günü Merkür'ün Venüs'le kavuşumu, huzurlu bir ortam sağlayacak ve ticari kazanç şansını artıracak.

5 Ağustos 11 Ağustos Haftalık Burç Yorumları (3)

Merkür gerilerken planlarımızı gözden geçirmek ve verimliliği azaltan faktörlerden uzak durmak önemlidir. Bu dönemi, iyi olduğumuz alanlarda harekete geçmek için bir fırsat olarak değerlendirebiliriz.

5 Ağustos – 11 Ağustos haftalık burç yorumlarını burç burç sizler için derledik. Detaylar haberimizde…

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 5 – 11 Ağustos

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları-1

Koç ve yükselen Koçlar, haftaya aşk ve keyif dolu etkilerle başlıyorsunuz. Pazartesi günü başlayan Merkür’ün geri hareketi, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda etkili olacak. Bu nedenle işinizle ilgili konularda dikkatli olmanız gerekebilir.

Yeni bir işe veya projeye başlamak, mevcut işlerinizde hızlı ilerleme kaydetmek, yeni eleman alımı veya çalışma arkadaşlarınızın değişimi gibi yenilikler bu dönemde beklediğiniz gibi sonuçlanmayabilir. Bu üç haftalık dönemde bu tür yeniliklerden kaçınmakta fayda var.

Merkür sağlık alanınızda gerilediği için eski sağlık sorunlarınız tekrar ortaya çıkabilir. Merkür, 6 yıllık döngülerle çalışır, bu nedenle 6 yıl önce Başak burcunda gerilediğinde yaşadığınız olaylara benzer durumlar tekrar gündeme gelebilir. Bu dönemde zorlandıysanız, benzer konuların tekrar ortaya çıkıp çıkmadığını kontrol edin. İş hayatında yakın çalıştığınız kişilerle iletişiminize ekstra dikkat etmeniz gerekecek, çünkü onların yaşadığı sorunlar sizin hayatınızı da etkileyebilir. Geçen yıl da Merkür Başak burcunda geri hareketindeydi, özellikle 23 Ağustos civarında yaşadıklarınızı gözden geçirin.

Koc Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-1

Aynı gün Venüs de Başak burcuna geçiyor ve üç hafta boyunca iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda Venüs’ün desteğini göreceksiniz. Çarşamba günü Güneş’in Jüpiter’le olumlu açısı, iletişimsel işlerinizde ve özel hayatınızda şans ve fırsatlar getirecek.

Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen Yeni Ay, aşk hayatınız, çocuklarla ilgili konular, eğitim ve sanatsal faaliyetlerde yeni olasılıkları gündeme getirdi. Bu fırsatları, özellikle parasal konuları gözden geçirerek değerlendirmelisiniz.

Günlük burç yorumları: 9 Eylül 2024 Günlük burç yorumları: 9 Eylül 2024

Çarşamba günü bu alanlarda güzel fırsatların ortaya çıkma potansiyeli var ve bu fırsatları daha önce belirtilmiş konular üzerinde çalışarak değerlendirmeniz şansınızı artıracaktır. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılarınız güçlenirken, iletişimsel işlerinizde büyük fırsatlar yakalayabilirsiniz. İş hayatınızdaki sorunları çözmek ve ilişkilerinizi düzeltmek için Perşembe gününü etkili bir şekilde kullanmayı unutmayın. Hafta sonu özel hayatınız ön planda olacak ve sevdiğiniz insanlarla vakit geçirmek isteyeceksiniz.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları | 5– 11 Ağustos

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları-1

Boğa ve yükselen Boğalar, bu hafta ev, aile ve yuva konularına odaklanarak başlıyorsunuz. Pazar günü gerçekleşen Yeni ay, bu alanlarda yeni adımlar atma fırsatı sundu. Ailenizle ilgili kararlar alabilir, evinizde değişiklikler yapabilirsiniz. Babanızın parasal meseleleri de gündemde olabilir.

Pazartesi Merkür’ün geri hareketine başlamasıyla birlikte aşk hayatınız ve spekülatif yatırımlarınızda dikkatli olmalısınız. Riskli işlerden kaçının ve eski aşklarla ilgili konuları yeniden gündeme getirmemeye özen gösterin. Yatırımlarınızla ilgili riskler söz konusu olabilir, bu yüzden önemli adımlarınızı Merkür düzeldikten sonra atmanız daha sağlıklı olacaktır.

Boga Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-1

Venüs’ün bu alana geçişiyle, geçmiş konuları yeniden ele alabilir ve bazı hatalarınızı düzeltebilirsiniz. Eski aşklarla buluşma veya onlarla önemli konuşmalar yapma fırsatınız olabilir. Perşembe günü, ev ve aile konularında önemli kararlar almak için uygun bir zaman olabilir.

Çarşamba günü, emlak veya gayrimenkul gibi konularda güzel bir gelir elde etme olasılığınız var. Hafta sonu ise dinlenmeye ve sağlığınıza özen göstermeye odaklanabilirsiniz.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumları | 5 – 11 Ağustos

Haftalık Burç Yorumları İkizler Burcu-1

İkizler ve yükselen İkizler, haftaya yüksek iletişim enerjisi ile başlıyorsunuz. Pazar günü gerçekleşen Yeni ay, iletişim, satış, tanıtım, dijital alanlar ve seyahat gibi konuları hızlandırmış olabilir. Yakın çevrenizden ve akrabalarınızdan önemli haberler alabilirsiniz.

Çarşamba günü, bu konularda güzel haberler karşınıza çıkabilir ve kendinizi şanslı ve mutlu hissedebilirsiniz. Eğer girişimcilik yönünüz güçlü ise, önceden aldığınız kararların karşılığını alma şansınız artacak.

Pazartesi günü Merkür, ev, hane ve yuva alanlarınızda geri hareketine başlayacak. Bu süreçte iletişim problemleri yaşamanız olası. Merkür sizin yönetici gezegeniniz olduğu için, evinizde ve ailenizde iletişim kurduğunuz insanlarla bağlantılarınızı güçlendirmek önemli olacak. Eğer kararsızlıklar yaşıyorsanız veya verimli olamadığınızı düşünüyorsanız, Merkür gerilemesi size hatalarınızı ve gözden kaçırdığınız noktaları net bir şekilde görme fırsatı sunacak.

Ikizler Burcu Haftalik Burc Yorumlari-1

Aynı gün Venüs'ün ev ve aile alanlarınıza geçişi, bu konularda toparlanmanıza yardımcı olabilir. 6 yıl öncesine bakarak eviniz ve yerleşimle ilgili yaşadığınız olaylardan ipuçları alabilirsiniz. Gayrimenkul alım satım veya kiralama gibi işleriniz varsa, mevcut durumları gözden geçirin. Sıfırdan bir girişimde bulunacaksanız, koşulları iyice değerlendirmeniz önemli.

Perşembe günü, aile büyüklerinizi toplamak ve eski meseleleri çözmek için uygun bir zaman olabilir. Venüs'ün ev ve aile alanlarına geçişi, tadilat ve tamirat işleriyle ilgilenmenize yardımcı olabilir, ancak büyük yenilemelerden kaçınmanız faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru aşk hayatınız ön plana çıkabilir ve çocuklarınızla vakit geçirme veya size keyif veren konulara yönelme şansınız olabilir.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 5 – 11 Ağustos

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları-1

Yengeç ve yükselen Yengeçler, bu hafta parasal konular ön planda olacak. Para alacak verecek işleri, yatırımlar ve kazançlarınızla ilgilenmek önemli olacak.

Çarşamba günü, bu konularla ilgili güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Para ile ilgili şanslı ve mutlu bir dönem geçirebilirsiniz. Özellikle uzak yerlerde, yurt dışında çalışan Yengeçler, bekledikleri prim veya para ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir.

Pazartesi günü Merkür, iletişim alanlarınızda geri hareketine başlayacak. Bu durum, iletişim, eğitim, ticari faaliyetler, ulaşım ve seyahat konularında yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Kendinizi yakın çevrenize doğru ifade edemeyebilir veya eski konular tekrar gündeme gelebilir. Veri ve bilgilerinizi iyi korumaya dikkat edin, elektronik cihazlarınızda sorunlar yaşanabilir ve verilerinizi yedeklemek iyi bir fikir olabilir. Toplantı saatlerini not almak da faydalı olacaktır.

Yengec Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-1

Neyse ki, aynı gün Venüs de bu alana geçiyor ve size toparlanma etkisi sağlayacak. Yakın çevrenizdeki problemleri çözme konusunda yardımcı olabilir.

Perşembe günü, bu konuda iyi fırsatlar sunabilir. Ancak, Merkür gerilemesinde büyük adımlardan ve girişimlerden kaçınmak en iyisi olacak. Hafta sonunu evinize, ailenize ve dinlenmeye ayırmak isteyebilirsiniz.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumları | 5 – 11 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumları-1

Aslan ve yükselen Aslanlar, bu hafta kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak hareketli bir dönem geçireceksiniz.

 Pazar günü gerçekleşen Yeni ay, sizin için özel bir dönemi işaret ediyor. Bu Yeni ay, hayatınız, görünümünüz ve sağlığınızla ilgili önemli kararlar almanıza neden olabilir. Özellikle parasal konularla ilgili bu kararlar öne çıkabilir. Daha önce konuştuğunuz ve yarım kalan konulara odaklanarak ilerlemeniz faydalı olacaktır.

Çarşamba günü, bu girişimlerde destek bulacak ve önemli fırsatlar yakalayabileceksiniz. Sosyal çevrenizden ve akrabalarınızdan alacağınız destekler, hayatınızı olumlu yönde değiştirecek ve sizi destekleyecek.

Aslan Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-1

Pazartesi günü Merkür Başak burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve para alanınızda etkili olacak. Bu dönemde para harcamak, yeni anlaşmalar yapmak veya önemli satın alımlar yapmak konusunda dikkatli olmanız gerekebilir. Mevcut kapora verdiğiniz veya anlaşması yapılmış konularla ilgilenebilirsiniz ama sıfırdan bir şey satın almak veya önemli finansal adımlar atmak önerilmez.

Venüs bu alana geçerek maddi konularda sizi destekleyecek ve karşılaştığınız problemleri çözme konusunda yardımcı olacaktır. Perşembe günü, uzun zamandır beklediğiniz bir paranın elinize geçme ihtimali yüksek olabilir.

Hafta sonu iletişiminiz güçlü olacak ve yakın çevrenizle kısa vadeli planlara odaklanmak size fayda sağlayabilir. Bu şekilde gününüzü daha verimli geçirebilirsiniz.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları | 5 – 11 Ağustos

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları-1

Başak ve yükselen Başaklar, bu haftaya isteksiz bir başlangıç yapıyorsunuz. Pazar günü kadersel alanınızda gerçekleşen Yeni ay, harekete geçmek için uygun bir dönem olmadığını gösteriyor. Güneş’in burcunuza geçmesine ve 23 Ağustos’a kadar sakin kalmanız faydalı olacaktır. Çarşamba gününden itibaren yaşamınızdaki hareketlenme artacaktır.

Pazartesi günü Merkür burcunuzda geri hareket etmeye başlayacak, bu da sizi biraz yorabilir. Kariyer, özel hayat ve kişisel seçimlerde yanıltıcı etkiler ve yanlış kararlar yaşamanız mümkün. Kendinizi doğru ifade etmekte zorluk çekebilir ve istediğiniz sonuçları elde etmekte güçlük yaşayabilirsiniz. Annenizin ailesiyle ilgili konular da gündeminize gelebilir.

Basak Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-1

Geçen yıl Ağustos sonunu ve 6 yıl öncesini gözden geçirerek bu dönemle ilgili ipuçları bulabilirsiniz. Bu süreçte kariyerle ilgili büyük kararlar almaktan kaçının. Estetik değişiklikler veya uzun zamandır beklettiğiniz işlerle ilgili harekete geçmek için Merkür’ün düzelmesini beklemeniz daha iyi olacaktır.

Çarşamba günü, beklenmedik yerlerden alacağınız destekler moralinizi yükseltebilir. Perşembe günü Merkür ve Venüs’ün kavuşumu, kendinizde beğenmediğiniz veya değiştirmek istediğiniz konuları yumuşatabilir ve kendinizle olan bağlantınızı güçlendirebilir. Kendinizi affetmek ve başkalarını önemsemek size fayda sağlayabilir. Hafta sonu maddi konular ön planda olacak; harcamalarınız artabilir ve evinizle ilgili alışverişler gündeminizi oluşturabilir.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumları | 5 – 11 Ağustos

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumları-1

Terazi ve yükselen Teraziler, bu hafta sosyal çevreniz ön planda olacak. Arkadaşlarınızla yapacağınız planları hayata geçirmek önemli bir odak noktası olabilir. Ancak arkadaşlarınızın parasal konularda zorluklar yaşaması muhtemel.

Bu dönem yeni çevrelere girmek ve yeni insanlarla tanışmak için uygun olabilir, ama daha önce dahil olduğunuz gruplar ve organizasyonlarda daha şanslı olabilirsiniz.

Haftalik Burc Yorumlari Terazi Burcu-1

Pazartesi Merkür, kadersel alanınızda gerilemeye başlayacak ve geçmiş konularla hesaplaşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu, geçen yılki ve 6 yıl önceki olayları tekrar gözden geçirme dönemidir. Akrabalar ve anne tarafı ile ilgili sorunlar bu Merkür gerilemesinde gün yüzüne çıkabilir. Neyse ki, Venüs’ün bu alana geçişi, kendinizi sevmek ve bilinçaltınızı düzenlemek konularında size destek olacak. Ayrıca, çevrenizle ve akrabalarla ilişkilerinizde af dilemek ve sorunları çözme arzusu artacak. Venüs’ün etkisiyle yurt dışı bağlantılı işler ve seyahatler de ön plana çıkabilir.

Çarşamba günü, arkadaşlarınızla yapacağınız işlerde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Perşembe günü ise, önemli konuları çözme ve yurt dışıyla ilgili işleri harekete geçirme konusunda şanslı olabilirsiniz. Ancak Perşembe ve Cuma günleri genel olarak isteksizlik hissi yaşayabilirsiniz.

Cuma ve Cumartesi günleri, kendi işlerinize odaklanarak enerjinizi bu alanlara yönlendirebilirsiniz.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları | 5 – 11 Ağustos

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları-1

Akrep ve yükselen Akrepler, bu hafta kariyeriniz, toplum önündeki duruşunuz ve aile hayatınız önemli bir odak noktası olacak. Pazar günü gerçekleşen Yeni Ay, bu alanlarda değişim ve hareketlilik getirdi. Kariyer ve aile ile ilgili önemli adımlar atmak isteyebilirsiniz. Ancak Pazartesi günü Merkür'ün gerilemesi, kariyerinizde ve maddi konularda dikkatli olmanızı gerektiriyor.

Çarşamba günü, kariyerinizde ve maddi konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir; iyi bir gelir elde edebilir ve uzun zamandır emek verdiğiniz projelerde istediğiniz sonuçları görebilirsiniz. Aile hayatınızdaki destekler artabilir ve elde ettiğiniz parayı sevdiklerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Merkür'ün Başak burcunda geri hareketi, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkileri etkiliyor. Eski arkadaşlarınızla tekrar bir araya gelme şansı bulabilirsiniz, ancak yeni insanlarla tanışmak için uygun bir dönem olmayabilir.

Akrep Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-1

İş hayatıyla ilgili önemli bir karar varsa, bir arkadaşınızın desteği bu dönemde beklediğiniz gibi olmayabilir. Lansmanlar, organizasyonlar ve sosyal aktiviteler hız kazanırken, Pazartesi günü Venüs’ün bu alana geçmesiyle önemli işlerinizi tamamlayabilir ve bağlantılarınızı daha verimli kullanabilirsiniz

Perşembe günü Merkür ve Venüs’ün kavuşumu, sosyal çevrenizden tanıdığınız bir kişiyle ilişkilerinizde bir gelişme olabileceğini gösteriyor. Eski bir tanıdıkla yeni bir ilişki başlatmak veya aranızda geçmişte yaşanmış bir sorunu çözmek için uygun bir zaman olabilir. Cuma ve Cumartesi günleri geçmişi anmak önemli olacak, ancak Pazar günü kendinize vakit ayırmayı unutmayın.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumları | 5 – 11 Ağustos

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumları-1

Yay ve yükselen Yaylar, bu hafta Pazar günü oluşan Yeni Ay ile seyahat, ticaret, yurtdışı bağlantılı işler, hukuki faaliyetler ve gelecekle ilgili önemli kararlar ve planlar gündeminizde olacak. Pazartesi günü Merkür, kariyer ve meslek alanlarınızda geri hareketine başlayacak.

Bu dönemde, eğer göz önünde bir konuşma yapıyorsanız veya işiniz ticari faaliyetler ve kendinizi anlatmayı içeriyorsa dikkatli olmalısınız, çünkü kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz. Bu üç haftalık süreçte, kariyer değişikliği veya kariyerinizde önemli bir adım atmak için uygun bir zaman değil.

Önemli bir projeye başlamak veya yenilenme sürecine girmek için destek almayacaksınız. Ancak, 2-3 hafta önce konuştuğunuz ve başlattığınız işleri ilerletme potansiyeliniz yüksek olacak. Ticari faaliyetler veya hukuki davalar başlatmak yerine, argümanlarınızı iyice oluşturup Merkür düzeldikten sonra harekete geçmek daha sağlıklı olacaktır.

Yay Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-1

Venüs de Pazartesi günü kariyer ve meslek alanlarınıza geçiyor, bu nedenle ilişkilerinizi düzenlemek için iyi bir dönemdesiniz. Kariyer alanındaki problemleri yeniden ele alarak güçlendirmek ve özür dilemeniz gereken kişilerle konuları yeniden konuşmak için Perşembe gününü iyi değerlendirin. Bu gün, hem iyi iletişim kuracak hem de karşı tarafı anlayarak onların hayatında verimli olmak adına önemli adımlar atabileceksiniz.

Çarşamba günü sevdiğiniz kişiden güzel bir teklif alabilirsiniz. İş birlikleri ve ortaklıklardan yana önemli şans ve fırsatlar karşınıza çıkabilir. Hafta sonu sosyal çevreniz çok aktif olacak, ancak Pazar gününü kendinize ayırmayı unutmayın.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları | 5 – 11 Ağustos

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları-1

Oğlak ve yükselen Oğlaklar; bu hafta müşterek para alanlarınız aktif olacak ve para ile ilgili konular gündeminize yerleşecek. Yeni Ay, borçlanma, kredi çekme, vergiler, banka işlemleri, alacak-verecek dengesi ve fatura ödemeleri gibi konularda önemli kararlar almanızı teşvik edecek. Partnerinizin parası ile ilgili de önemli kararlar gündeme gelebilir.

Yeni Ay, bu alanlarda size şanslar sunacak ancak ertesi gün Merkür, seyahat, eğitim ve yurt dışı bağlantılı işler alanınızda gerilemeye başlayacak. Bu dönemde daha az tanıdığınız insanlarla iletişimde sorunlar yaşayabilirsiniz. Seyahat ederken bavulunuzu kaybetme veya pasaportla ilgili problemler yaşama olasılığınız var, bu yüzden işlerinizi son dakikaya bırakmamaya dikkat edin.

Venüs'ün bu alanlara geçmesi, seyahatler ve diğer insanlarla birlikte olma konularında size şans getirecek. Medya veya ticari faaliyetleriniz varsa, daha önce iş yaptığınız insanlarla güzel iş birliktelikleri kurabilirsiniz. Ancak yeni tanıştığınız insanlarla legal meselelerde dikkatli olmalısınız, özellikle anlaşma imzalarken.

Oglak Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-1

Evliyseniz, eşinizin akrabalarıyla gerilimler veya iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Eğitimle ilgili önceden düşündüğünüz konularda Perşembe günü önemli haberler alabilirsiniz. Daha az tanıdığınız insanlarla bir araya gelerek sorunları çözebilir ve ticari faaliyetlerde hızlı adımlar atabilirsiniz.

Çarşamba günü, parayla ilgili güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. İş ortamında önemli bir para konuşması yapabilir veya beklediğiniz bir parayı alabilirsiniz. Bu, çalışmalarınızın karşılığını almak anlamında olumlu bir gün olacak. Hafta sonu sosyal çevreniz çok aktif olacak. Pazar günü arkadaşlarınızla vakit geçirecek, Cuma ve Cumartesi günleri ise kalabalık ortamlarda bulunmaya özen göstereceksiniz.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumları | 5 – 11 Ağustos

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumları-1

Kova ve yükselen Kovalar, haftaya özel hayatınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Yeni Ay da bu alanlarınızda etkili olacak. Özel hayatınız, yerleşim ve ortak işler ile ilgili önemli kararlar almak isteyebilirsiniz. Ancak Pazartesi günü Merkür'ün, müşterek para alanınızda gerilemesiyle, partnerinizin finansal konularda dikkatli olması gerekebilir. Eski parasal sorunlar tekrar gündeme gelebilir. Uzun zamandır beklenen bir ödeme ya da parasal bir sıkıntı yeniden ortaya çıkabilir.

Venüs'ün bu alanlara geçişi, bu problemlerin üstesinden gelmenizi kolaylaştıracak ve finansal konularda olumlu gelişmeler yaşanacak. Perşembe günü bu anlamda önemli bir gün olabilir. Beklediğiniz bir haber veya tahsilat varsa, Perşembe günü bu konuda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kova Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-1

Çarşamba günü, sevdiğiniz kişiyle birlikte olmaktan mutluluk duyacaksınız ve onun sosyal çevresindeki insanlarla iyi anlaşabilirsiniz. Şansınız yüksek olsa da, para ile ilgili konularda Merkür düzelene kadar büyük kararlar almamalısınız. Borç vermemeli ya da almamalısınız. Geçen yıl bu dönemlerde yaşadıklarınızı ve altı yıl önceki olayları gözden geçirin; benzer durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Cuma ve Cumartesi günleri farklı yerlere gitme isteğiniz artacak, Pazar günü ise kalabalık ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumları |5 – 11 Ağustos

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumları-1

Balık ve yükselen Balıklar, haftaya çalışma koşullarınız, günlük hayatın ritmi ve sağlıkla ilgili konulara odaklanarak başlıyorsunuz. Pazar günü bu alanlarda gerçekleşen Yeni Ay, iş hayatınız, yanınızda çalışan kişilerle ilişkileriniz ve sağlıkla ilgili önemli kararları gündeminize taşıyacak.

Çarşamba gününü iyi değerlendirin, çünkü iş veya aile hayatınızla ilgili güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Amcalarınızdan gelecek güzel haberler, baba tarafından akrabalarla ilişkilerin güçlenmesi veya ev ortamında çalışıyorsanız beklediğiniz bir sonucun gelmesi Çarşamba gününü keyifli kılacak.

Pazartesi günü Merkür, sizin ilişkiler alanınızda geri hareketine başlayacak. Bu dönemde, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda eski konular ve olaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz, kendinizi doğru ifade edemeyebilirsiniz veya karşı tarafın hayatında zorluklar yaşanabilir. Ortak işlerinizde iletişim sıkıntılarına dikkat etmelisiniz.

Balik Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-1

Eski aşklar, ilişkiler ve evlilikler yeniden gündeminize gelebilir. Eğer bu geri hareketten önce bir ayrılık yaşadıysanız ve uzun süredir karşı tarafın dönmesini bekliyorsanız, bu dönem bu konuların yeniden gündeme gelme olasılığı yüksek. 7, 8, 9 Ağustos gibi karşı taraftan haber alabilirsiniz.

Sevdiğinizle aranızda sorunlar varsa, Perşembe günü bu sorunları çözmek için destekleyici etkiler olacak. Taşınma, iş birlikleri, hukuki konular, evlilik veya ilişkilerle ilgili büyük kararlar almak için Merkür gerilemesinin bitmesini bekleyin. Venüs’ün bu alanlara geçmesiyle, 3 hafta boyunca ilişkilerinizde rahatlama hissedeceksiniz.

Merkür’ün gerilemesi sona erdiğinde, Aslan burcuna geçişiyle birlikte ilişkilerde derin bir nefes alabileceksiniz. Cuma ve Cumartesi günleri harcamalarınız artabilir, ancak Pazar günü dışarıda vakit geçirmek, kendinize zaman ayırmak ve gezmek daha önemli olacak.

5 Ağustos 11 Ağustos Haftalık Burç Yorumları (2)

12 burcun, 5 – 11 Ağustos haftalık burç yorumlarını sizlere sunduk. Umarız yeni hafta sizler için güzel ve keyifli geçer. İyi bir hafta geçirmeniz ümidiyle…

Kaynak: Ayşenur Yılmaz