Haftalık Burç Yorumları (29 Temmuz – 4 Ağustos)

Bu hafta Temmuz'u geride bırakıp Ağustos ayına giriyoruz. Ağustos, dünya genelinde önemli ve beklenmedik olayların yaşanacağı hareketli bir ay olacak.

21 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşen Dolunay, Ağustos'a damgasını vuracak ve 4 Ağustos'ta Aslan burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bir gün sonra Merkür, Başak burcunda geri hareketine başlayacak.

29 Temmuz 4 Ağustos Haftalık Burç Yorumları (1)

Haftaya Boğa burcundayken maddi konulara odaklanarak başlıyoruz. 29 Temmuz - 3 Ağustos arasında Ay, sınır dışı hareket ederek duygusal reaksiyonların yüksek olacağı bir dönemi gösterecek. Bu süreçte halkın hızlı tepkiler verebileceği olaylar bekleniyor.

Salı günü Venüs’ün Satürn’le karşıt açısı, para piyasalarında sıkışıklık yaşanacağını ve zorlanmalar olacağını gösteriyor. Doğal afetler de görülebilir. Çarşamba günü Merkür ve Neptün dik açısı, yanıltıcı adımlar ve su kaynaklı olaylara dikkat edilmesi gerektiğini belirtiyor.

2 Ağustos Cuma günü Venüs’ün Uranüs ile dik açısı, kadın figürlerinin sorunlara açık olacağını, ilişkilerde sıkıntılar ve parasal konularda düzensizlikler yaşanabileceğini işaret ediyor.

29 Temmuz 4 Ağustos Haftalık Burç Yorumları (4)

Günlük burç yorumları: 16 Eylül 2024 Günlük burç yorumları: 16 Eylül 2024

4 Ağustos’ta Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşecek, bu dönemde liderler ve yöneticilerin ön planda olacağı, sahne sanatçıları ve şov dünyasında önemli gelişmeler yaşanacağı bir dönem olacak. Aslan burcu, egoyu ve kendini gösterme arzusunu temsil ediyor, bu da siyasi liderlerin egolarının daha belirgin hale gelebileceğini gösteriyor.

Ağustos ayında çocuklar, gençler, aşk, eğitim, eğlence, tatiller ve yaz aktiviteleri ön planda olacak. Jüpiter’in Mars ile kavuşumu, askeri ve dini konularda hızlı hareketlilik getirebilir.

29 Temmuz 4 Ağustos Haftalık Burç Yorumları (3)

29 Temmuz – 4 Ağustos haftalık burç yorumlarını burç burç sizler için derledik. Detaylar haberimizde…

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 29 Temmuz – 4 Ağustos

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları

Koç ve yükselen Koçlar, haftaya maddi konularda önemli kararlar alarak başlıyorsunuz. Güvende olma ihtiyacınız oldukça yüksek. Uranüs'ün bu alanda hareket etmesi nedeniyle son yıllarda güvensizlik hissi yaşamış olabilirsiniz, ancak artık kazançlarınıza odaklanmanın zamanı geldi.

Venüs’ün Uranüs ile dik açısı, spekülatif işler, eğlence, aşk, çocuklar, eğitim ve sanatsal harcamalar konusunda gerginlikler yaşatabilir. Özellikle özel hayatınızda ve çocuklarınızla olan ilişkilerde sıkılganlık potansiyeliniz yüksek.

Koc Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1

Pazar günü Aslan burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Bu Yeni Ay, aşk hayatınız, çocuklarla ilişkiler, spekülatif işler, yatırımlar, girişimcilik ve sanatsal alanlarda önemli adımlar atma isteğinizi artırabilir.

Ancak, bir gün sonra Merkür geri hareketine başlayacak, bu yüzden daha önce konuşulmuş ve fırsat yaratılmış ancak tamamlanmamış projeleri hayata geçirmek daha doğru olacaktır. Hafta sonuna doğru bu konuların hızlandığını göreceksiniz.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları | 29 Temmuz – 4 Ağustos

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları

Boğa ve yükselen Boğalar, bu hafta kendi isteklerinize ve beklentilerinize odaklanacaksınız. Önemli kişisel kararlar ve sağlıkla ilgili meseleler gündemde olabilir.

Bu hafta, ayın hareketleri genellikle içsel değişimlerinizi yansıtacak, özellikle Salı ve Çarşamba günleri finansal konularda iniş ve çıkışlar yaşanabilir. Perşembe ve Cuma günleri ise yakın çevrenizdeki olaylara tepkileriniz önemli olacak.

Boga Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1

Cuma günü Venüs’ün Uranüs ile yaptığı dik açı, ev ve aile hayatınızda ani gelişmelere neden olabilir. Evde tadilat, misafir ağırlama gibi konularda sorunlar yaşanabilir veya bu süreçte hoşnutsuzluk hissi ortaya çıkabilir. Hayatınızdaki değişimlere uyum sağlamayan kişilerle ilgili sıkıntılar yaşanabilir, bu nedenle ikili ilişkilerde sabırlı olmaya çalışın. Sıkılganlıklarınızı karşı tarafa yansıtmak, mevcut sorunları daha da büyütebilir.

Pazar günü Aslan burcundaki Yeni Ay, ev ve aile ile ilgili konulara odaklanmanızı sağlayacak. Bu Yeni Ay, evde başlatmak istediğiniz önemli projelerde size destek olabilir. Ancak bir gün sonra Merkür'ün geri hareketi başlayacak, bu yüzden önceden konuşulmuş ama tamamlanmamış işlere odaklanmanız daha faydalı olacaktır. Ayrıca, finansal konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumları | 29 Temmuz – 4 Ağustos

Haftalık Burç Yorumları İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler, bu hafta genellikle geri planda kalıp olayları sindirmeyi tercih edebilirsiniz. Salı sabahından Çarşamba ve Perşembe günlerine kadar hayatınıza yön vermek daha kolay olacak, ancak Perşembe ve Cuma günleri parasal konulara daha fazla odaklanacaksınız. Bu hafta kişisel kararlarınız ve finansal meselelerde ani ve hızlı kararlar alma eğiliminde olabilirsiniz.

Cuma günü Venüs’ün Uranüs ile yaptığı dik açı, yakın çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizi zorlayabilir. Akrabalar, kardeşler veya sizi anladığını düşündüğünüz kişilerin hayatında yaşanan olaylar, ilişkilerinizi etkileyebilir. Bu kişilerle yaşanan sıkıntılar, tepkilerinizin sertleşmesine veya başkalarının talimatlarını göz ardı etmenize neden olabilir. Eğer girişimcilik adımları atmayı planlıyorsanız, bu adımları Cuma gününe denk getirmemeye çalışın. Kendinizi ön plana çıkarmak için uygun bir zaman dilimi olabilir.

Ikizler Burcu Haftalik Burc Yorumlari

Pazar günü Aslan burcundaki Yeni Ay, iletişimsel işlerinizi hızlandırabilir. Satış, tanıtım, pazarlama, reklam, strateji, bilim, veri, ulaşım, ticari faaliyetler ve eğitimle ilgili konularda önemli gelişmeler yaşanabilir.

Ancak bir gün sonra Merkür ev, aile ve yuva alanlarınızda geri hareketine başlayacak. Yakın çevrenizdeki kişilerin finansal girişimleri veya sizden istekleriyle ilgili sorunlar yaşanabilir, bu istekleri yerine getirmekte zorlanabilirsiniz veya beklediğiniz karşılığı göremeyebilirsiniz. Daha önce konuşulmuş ama tamamlanmamış işlerle ilgili hareket etmek, eski iş birliklerinizi canlandırmak bu dönemde daha doğru olabilir.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 29 Temmuz – 4 Ağustos

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları

Yengeç ve yükselen Yengeçler, bu hafta sosyal çevrenizden gelecek haberlere göre haftanızı yönlendirmek isteyebilirsiniz.

Salı ve Çarşamba günlerinde daha kendi halinizde kalmak isteyecek, Perşembe ve Cuma günleri ise hayatınızda hareketlilik göreceksiniz. Parayla ilgili konular ön planda olacak; maddi kararlar almak, yatırımlarınızı önemli noktalara taşımak ve planlar yapmak isteyebilirsiniz.

Yengec Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1

Cuma günü, beklediğiniz paranın gelmemesi ya da parayla ilgili tartışmalar yaşamanız olasılığı var. Ayrıca, parasal konularda kendi kafanıza göre davranma isteğiniz sizi zorlayabilir. Bu yüzden Cuma günü finansal konularda dikkatli olmalısınız. Borsa gibi yatırımlarınız varsa, aldığınız tüyolara hemen inanmayın; arkadaşlarınızdan aldığınız bilgiler sizi yanlış yönlendirebilir. Sıkılganlıklarınız yüksek olabilir ve yeni ilişkiler arayışınız, para harcamalarınızı artırabilir.

Pazar günü, para alanınızda bir Yeni Ay gerçekleşecek ve parasal işlerinizi hızlandırabilir. Ancak, bir gün sonra Merkür’ün geri hareketi başlayacak, bu da bazı fikirlerinizi uygularken sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Bu nedenle, önceden planladığınız veya yarım kalmış işlere odaklanmak, yeni ayı daha etkili kullanmanıza yardımcı olabilir.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumları | 29 Temmuz – 4 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumları

Aslan ve yükselen Aslanlar, şu anda güçlü ve güvende hissettiğiniz bir dönemdensiniz ve sosyal çevrenizden alacağınız destek oldukça yüksek. İşinizle ilgili önemli konuşmalar ve gelirlerinizi artıracak adımlar ön planda olacak.

Cuma günü, iş ortamlarında ve sosyal çevrede dikkatli olmanız gerekiyor, çünkü bazı ilişkilerde gerilimler yaşanabilir. Sıkılgan tavırlarınızı kontrol etmeye özen gösterin. Kendinize daha fazla önem verdiğiniz için organizasyonel işlere ya da mühim meselelere girmek istemeyebilirsiniz, bu durumu usturuplu bir şekilde ifade ederseniz ilişkilerinizde sorun yaşamazsınız.

Aslan Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1

Pazar günü, burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay, hayatınızla ilgili önemli kararlar ve açılımlar getirecek. Görünümünüzü yenilemek ve kişisel adımlarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz, bu yüzden bu alanlara yatırım yapabilirsiniz. Ancak bir gün sonra Merkür’ün parasal alanlarda geri hareketi başlayacak, bu da finansal konularda sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Bu yüzden, parasal girişimlerinizi dikkatlice planlamalı, ticari faaliyetlerinizi birkaç kez gözden geçirmelisiniz.

Ağustos sonuna kadar Merkür’ün geri hareketi devam edeceği için, geçmişte başlamak istediğiniz ama gerçekleşmeyen işler üzerinde çalışmak daha uygun olacaktır.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları | 29 Temmuz – 4 Ağustos

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları

Başak ve yükselen Başaklar, haftanıza seyahatler, eğitim fırsatları ve uzak yerlerden gelecek önemli haberlerle başlıyorsunuz. Bu dönemde kariyer ve ailevi konulara daha fazla odaklanacak, duygusal tepkiler verecek ve hızlı gelişmeler yaşayacaksınız. Salı ve Çarşamba günlerinde güzel haberler ve fırsatlar karşınıza çıkabilir.

Cuma günü Venüs’ün Uranüs ile dik açısı, seyahatler veya önemli iş girişimlerinde sonuçların değişken olabileceğini ve bu durumun sinirlerinizi yıpratabileceğini gösteriyor. Beklediğiniz haberlerde veya işlerde değişiklikler sinirlerinizi bozabilir. Bu yüzden, sinirlerinizi kontrol altında tutmalı ve bu değişikliklerin özel hayatınızı etkilemesine izin vermemelisiniz. Farklı konularla ilgilenmek isteseniz de, bu süreçte bazı zorluklar yaşanabilir.

Basak Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1

Pazar günü Aslan burcundaki Yeni Ay, harekete geçmemeniz gereken bir dönemi işaret ediyor. Bu Yeni Ay, kadersel alanınızda gerçekleştiği için önemli girişimlerde destek almanız zor olabilir. Ancak, yurt dışı ile ilgili işlerinizde bu Yeni Ay'ı değerlendirebilirsiniz.

Yeni Ay döneminde Merkür’ün durması, uzak yerlerden beklenmedik haberler almanıza neden olabilir. Bir gün sonra Merkür’ün geri hareketi, yanlış anlaşılmalara ve kendinizi yanlış ifade etmeye açık bir dönemi işaret ediyor. Bu yüzden, 23 Ağustos’a kadar dikkatli olmalı ve geçmişteki konularla ilgili harekete geçmelisiniz.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumları | 29 Temmuz – 4 Ağustos

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumları

Terazi ve yükselen Teraziler, haftaya finansal konulara odaklanarak başlıyorsunuz. Ani ve beklenmedik olaylar bu alanda karşınıza çıkabilir. Finans, seyahatler ve geleceğinizi hızlandıracak işlerle meşgul olacaksınız.

Hafta sonuna doğru çalışma koşullarınız hızlanacak ve arkadaşlarınızla vakit geçirmek için plan yapacaksınız. Bu hafta, diğer insanlarla ilişkilerinizi ve onlar için yapabileceklerinizi ön plana çıkaracaksınız.

Cuma günü Venüs’ün Uranüs’le olan dik açısı, arkadaşlık ilişkilerinde ve parasal konularda hızlı tepkiler vermenize neden olabilir. Bir arkadaşınızın söylediği bir şey veya yaptığı bir hareket hoşunuza gitmeyebilir. İş yaptığınız insanlarla parasal konularda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Günlük hayatta borç alıp verdiğiniz kişilerle ilişkileriniz bu hafta sizi yıpratabilir.

Haftalik Burc Yorumlari Terazi Burcu

Pazar günü Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, sosyal çevrenizi hareketlendirecek ve yeniliklere açık olacaksınız. Çevre değişimleri, yeni ortamlara girme, organizasyonlar, davetler ve etkinlikler önem kazanacak. İşten elde edilen gelirlerinizle ilgili önemli kararlar da devreye girebilir. Ancak, ertesi gün Merkür gerilemesi başlayacak ve bu sizi yorabilir ve zorlayabilir.

Geçmiş konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ve beklenmedik durumlar karşınıza çıkabilir. Bu nedenle, bu Yeni Ay'da önceden konuşulmuş işleri hareketlendirmeye özen gösterin ve yeni işlere kalkışmaktan kaçının.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları | 29 Temmuz – 4 Ağustos

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları

Akrep ve yükselen Akrepler, haftaya ikili ilişkiler ve özel hayatınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Bu hafta, sevdiğiniz kişiyle para harcama, parasal konuları konuşma ve gelecek planlarınızı hızlandırma fırsatınız olacak.

Cuma günü Venüs’ün Uranüs’le olan dik açısı, ikili ilişkilerinizde ve özel hayatınızda dikkatli olmanız gerektiğini vurguluyor. Sevdiğiniz kişiyle göz önünde olacağınız ortamlarda sıkılgan tavırlar sergileyebilir veya onun bu şekilde davrandığını görebilirsiniz. Bu nedenle, ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde koşulları zorlamamaya özen gösterin.

Akrep Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1

Pazar günü Aslan burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Kariyerinize şekil vermek, önemli adımlar atmak ve yeni projeler başlatmak konusunda büyük bir istek duyabilirsiniz. Ancak, ertesi gün Merkür sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde geri hareketine başlayacak. Bu durum, işinizde parasal konularda zorluklar yaşama potansiyelinizi artırabilir.

Kariyer alanında adım atarken, daha önce konuştuğunuz ve parasal konuları hallettiğiniz işlere yönelmeye çalışın. Sıfırdan yeni bir işe başlamayı planlıyorsanız, Ağustos sonuna kadar para konularında sıkıntı ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. Hafta başında ikili ilişkiler ve özel hayatınıza daha fazla odaklanacaksınız.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumları | 29 Temmuz – 4 Ağustos

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumları

Yay ve yükselen Yaylar, haftaya ikili ilişkiler ve özel hayatınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Duygusal kararlar ve hızlı gelişmelerle bu alanda şans ve fırsatlar yakalama potansiyeliniz yüksek olacak. Bu hafta, kendi ihtiyaçlarınızdan çok başkalarını düşünerek hareket edecek ve sosyal ilişkilerinize daha fazla önem vereceksiniz.

Ancak, tanımadığınız insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca, sağlığınıza dikkat etmeniz gereken konular olacak; hafta sonuna doğru sağlığınıza daha fazla özen göstermeyi ihmal etmeyin.

Yay Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1

Pazar günü Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, seyahatler, eğitim fırsatları, ticari faaliyetler veya hukuki adımları hızlandırabilir. Geleceğinize dair büyük bir coşku ve ego hissedebilirsiniz. Ancak, bir gün sonra Merkür kariyer evinizde geri hareketine başlayacak.

Eğitim, seyahat veya tatil planlarınız iş ortamında bazı aksiliklere ve sorunlara neden olabilir. Daha önce planladığınız ve konuştuğunuz konuları harekete geçirmek sorun olmaz, ancak yeni kararlar alıyorsanız veya yeni adımlar atmayı düşünüyorsanız, yorucu bir etki altında olabilirsiniz.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları | 29 Temmuz – 4 Ağustos

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, aşk hayatınız oldukça hareketli ve çocuklarla ilgili konular ön plana çıkacak. Hem özel yaşamınıza hem de çalışma koşullarınıza, gündelik hayatın ritmine ve sağlığınıza odaklanacaksınız. Diğer insanları düşüneceksiniz ama tanımadığınız kişilerle fazla vakit geçirmek istemeyeceksiniz.Salı ve Çarşamba günleri sağlık ve işle ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayacaksınız.

Cuma günü Venüs'ün Uranüs ile dik açısı nedeniyle para konularında dikkatli olmanız gerekiyor. Sevdiğiniz kişiyle tartışmalar ve çekişmeler yaşayabilir, ilişkide sıkılganlıklar hissedebilirsiniz. Alışılmışın dışında bir romantizm ve ilişki arayışı içinde olabilirsiniz, bu da sevdiğiniz kişinin veya sizin tavırlarınıza yansıyabilir. Hafta sonuna doğru para konularında risk almaktan kaçının.

Oglak Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1

Pazar günü Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, parayla ilgili önemli kararlar almanız gereken bir dönemi işaret ediyor. Bu konularda coşkulu ve heyecanlı bir şekilde hareket etmek isteyebilirsiniz, ancak bürokratik engellerle karşılaşabilirsiniz. Çünkü bir gün sonra Merkür geri hareketine başlayacak.

İletişim ve adım atmak istediğiniz konularda parasal ve bürokratik sıkıntılar ortaya çıkabilir. Bu nedenle büyük bir borcun altına girmek yerine, daha önce başvurduğunuz ve haber beklediğiniz paranın üzerine gitmek daha doğru olacaktır.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumları | 29 Temmuz – 4 Ağustos

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumları

Kova ve yükselen Kovalar, bu hafta ev, aile ve yuvanızla ilgili konular ön planda olacak. Pazartesi günü özellikle gece saatlerinde bu konularda hızlı kararlar almanız gerekebilir. Hafta boyunca özel hayatınıza, ailenize, çocuğunuza ve sevdiğiniz kişiye odaklanma isteği artacak ve hafta sonuna doğru işlerinizi hızlı bir şekilde halletmeye ve sağlığınıza özen göstermeye yöneleceksiniz.

Cuma günü Venüs’ün Uranüs ile dik açısı, sevdiğiniz kişiyle işler yolunda giderken aile ortamında yaşanacak küçük bir gerginliğin ilişkinize yansımasına neden olabilir. Sevdiğiniz kişi sizi anlayışsızlıkla suçlayabilir veya sıkılgan tavırlarınız nedeniyle ilişkinizde stabilite sağlayamadığınızı söyleyebilir. Farklı bir şey arıyorsanız, bunu sevdiğiniz kişiye açıkça ifade edin, ancak davranış ve hareketlerinizle belirtmeye çalışırsanız işler karmaşıklaşabilir.

Kova Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1

Pazar günü Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, ilişkilere dair önemli kararlar ve başlangıçlar yapma fırsatı sunacak. Ancak bir gün sonra Merkür geri hareketine başlayacak. Bu dönemde sevdiğiniz kişinin parasal konularda zorlanabileceğini görebilirsiniz. Para konularına takılabilir ve engellerle karşılaşabilirsiniz.

İlişkilerle ilgili kararlar alırken dikkatli olun ve şartları birkaç kez gözden geçirin. Büyük girişimlerden ve adımlardan kaçının, çünkü Merkür geri hareketine başlayacak. Ancak yarım kalmış bir nişan, isteme veya tanışma gibi durumlar varsa, bu etkileri değerlendirebilir veya daha önce tanıdığınız biriyle iş birliği yapabilirsiniz.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumları | 29 Temmuz – 4 Ağustos

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumları

Balık ve yükselen Balıklar için bu hafta iletişim ön planda olacak. Pazartesi gece saatlerinde yakın çevrenizden hızlı ve beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Pazartesi ve Salı günleri dikkatli olmalısınız. İletişim, ev ve aile konularında önemli adımlar atılacak.

Salı ve Çarşamba günleri evinizde halledilmesi gereken meseleler, ev fırsatları veya eşya satın alma konuları ön planda olacak.

Venüs’ün Uranüs ile dik açısı, beraber çalıştığınız kişilerin hayatında zorluklar yaşanabileceğini gösteriyor. Bu kişiler her zamankinden farklı davranabilir veya sizden farklı talepleri olabilir. Eğer birinin yanında çalışıyorsanız, bu kişilerin tahammülsüz olduğunu fark edebilirsiniz. Yakın çevre, akraba ve kardeşlerinizin hayatında da bazı zorluklar yaşanabilir.

Balik Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1

Pazar günü Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, iş ve gündelik hayatınızın ritmi ile sağlık konularında önemli kararları beraberinde getirecek. Bu dönemde coşkuyla hareket etmek isteyebilir, işlerinizi bir an önce yapmak için hevesli olabilirsiniz. Ancak, bir gün sonra Merkür geri hareketine başlayacak.

İş hayatınızda başlatmak istediğiniz projelerde parasal engeller ve zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Gelen iş tekliflerini hemen kabul etmeyin, parasal koşulları iyice araştırın. Daha önce görüştüğünüz bir yerden haber bekliyorsanız, bu işlere başlamak daha doğru olacaktır. Ancak, sıfırdan başlanacak işler veya sağlıkla ilgili kararlar konusunda bu dönem destekli olmayacaksınız. Tamamlanması gereken işlere odaklanmaya özen gösterin.

29 Temmuz 4 Ağustos Haftalık Burç Yorumları (2)

12 burcun, 29 Temmuz – 4 Ağustos haftalık burç yorumlarını sizlere sunduk. Umarız yeni hafta sizler için güzel ve keyifli geçer. İyi bir hafta geçirmeniz ümidiyle…

Kaynak: Ayşenur Yılmaz