Haftanın üçüncü gününde burcunuzu neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Koç Günlük Burç Yorumları

günlük burç yorumları

Haftalık hatırlatma, Koç: Düşünceleri şeylere dönüştürme yeteneğiyle kutsanmış bir tezahür ustasısınız. Bu yüzden, en iyi, en bereketli hayatınızı görselleştirirken bilinçaltınızın gücünden yararlanın. Gerçekliğinizin yakında vizyonunuzla uyuşacağına güvenin. Bu nedenle, kartlar ev cephesinde kutsanmış bir başlangıcı gösteriyor. Bu, yeni bir eve taşınmak, mevcut evinizi yükseltmek veya sadece ailenizle kaliteli zaman geçirmek anlamına gelebilir! Eğer siz ve sevgiliniz birlikte yaşamayı düşünüyorsanız, gelecekte anahtarları değiştirmeyi düşünün!

Kozmik ipucu:üEv içi konularda bereketli bir başlangıç ​​söz konusu.

Boğa Günlük Burç Yorumları

İşte mesele şu, Boğa: Bir geçişin ortasında olduğumuzda her şey bulanık hissettirme eğilimindedir. Bir şeyi veya birini bırakma konusunda endişenizi anlıyoruz, özellikle de hayatınızın büyük bir bölümünü oluşturuyorsa. Ancak, çok sıkı tutunmak yalnızca yeni fırsatlar çekmenizi ve büyüme yönünde ilerlemenizi engelleyecektir. Artık size hizmet etmeyen şeyleri düşünün. Eski alışkanlıklar, geçmiş ilişkiler veya devam eden pişmanlıklar olsun. Bunları kabul etmenin, size öğrettikleri dersleri takdir etmenin ve onları nazikçe bırakmanın zamanı geldi. Bununla birlikte, her yolculuğun tek bir adımla başladığını da hatırlatıyorsunuz. Gücünüze ve dayanıklılığınıza güvenin. Daha önce birçok zorluğun üstesinden geldiniz ve bundan sonra ne gelirse gelsin onu yönlendirmek için gereken içsel güce sahipsiniz.

Kozmik ipucu:üTünelin sonundaki ışık yakında kendini gösterecek!

İkizler Günlük Burç Yorumları

İkizler, bugün kartlar sizi karma yoganın ne anlama geldiğini ve bunu hayatınıza nasıl dahil edebileceğinizi düşünmeye teşvik ediyor. Bunu özverili hizmet sanatı olarak düşünün. Karşılığında hiçbir şey beklemeden cömertçe verme sanatı. Unutmayın, bunu uygulamanın tek bir yolu yok. Bu yüzden bir hayvan barınağında gönüllü olmayı, çocuklara yoga yapmayı öğretmeyi, ailedeki büyüklere bakmayı veya sadece ihtiyacı olan bir arkadaşınızı dinlemeyi düşünün. Çoklu evrene koyduğunuz her şeyin size kat kat geri döneceğini bilin.

Evrensel ipucu:üVermenin ruhunu kucaklayın ve kalbinizin sizi yönlendirmesine izin verin.

Deprem anında öğrencisini kucağında taşımıştı, o öğretmene ödül Deprem anında öğrencisini kucağında taşımıştı, o öğretmene ödül

Yengeç Günlük Burç Yorumları

Yengeç, karnınızda uçuşan kelebekler size yepyeni bir şeyin eşiğinde olduğunuzu hatırlatıyor. Şimdi, bir şeylerin olmasını beklemenin zamanı değil! Dışarı çıkıp bir şeyler yapmanın zamanı. Hayatı boynuzlarından yakalamak ve imkansıza inanmakla ilgili! Yol boyunca her adımda hatırlamanız gereken şey şu: Ruhsal rehberleriniz sizi büyümeye doğru itiyor. Ah, ve bir şey daha! Kendinizi keşfetme teması da kartlarınızda beliriyor. Bu yüzden, iç pusulanın sizi nereye götürdüğüne ve bu yolculukta ne keşfedebileceğinize dikkat edin.

Kozmik ipucu:ü"İyimserlik" sizin güçlü kelimenizdir!

Aslan Günlük Burç Yorumları

Leo, kayıp veya hayal kırıklığı duygularınızın sürekli olduğunu fark edebilirsiniz; bir şeylerin plana göre gitmediği hissi. Unutmayın, duygularınızı tam olarak hissetmeniz sorun değil. Aslında, iyileşmek ve ilerlemek için bu şart. Kaybettikleriniz için yas tutmak için kendinize bir an tanıyın, ancak bunun düşüncelerinizi tüketmesine izin vermeyin. Bakış açınızı değiştirmek için, şu anda minnettar olduğunuz beş şeye odaklanın. Bunu yüksek sesle söyleyin ve vücudunuzdaki her hücrede minnettarlık enerjisinin dans ettiğini hissedin. Üzüntünün kalbinde bile, bir umut ışığı bulma konusunda olağanüstü bir yeteneğe sahipsiniz. 

Kozmik ipucu:üEn çalkantılı durumlarda bile pozitif kalma gibi olağanüstü bir yeteneğe sahipsiniz.

Başak Günlük Burç Yorumları

Size hizmet ediyor mu, Başak? Egonuzun alanından hareket etmek size hizmet ediyor mu? Eski hikayeyi tekrar tekrar tekrarlamak ve kendinizi hikayenizdeki kötü adamın diğer kişi olduğuna ikna etmek size hizmet ediyor mu? Kartlar bir kez daha denkleme rahatlık, neşe ve şefkat getirmeni istiyor. Önce kendinize, sonra diğer ve bu duruma farkındalık merceğinden bakmak. Bir şey bize, zamanı gelince bu ilişkiyi iyileştirmenin bir yolunu bulacağınızı söylüyor!

Kozmik ipucu:üAyrılık yanılsamasının ötesine geçerek, denkleme barış ve uyumu davet edin.

Terazi Günlük Burç Yorumları

Sizi duyuyoruz, Terazi! Sanki aşağı doğru sarmal, bu günlerde uygulayabildiğiniz tek asanaymış gibi geliyor. Her şey altüst olmuş gibi göründüğünde hatırlamanız gereken bir şey var: Tam olarak olmanız gereken yerdesiniz, her şey tam olarak olması gerektiği gibi. En kötü senaryoyu hayal etmek yerine, enerjinizi yaratıcı bir şeye yönlendirin; rezervlerinizi tüketmek yerine sizi neşeyle dolduran bir şeye. Her zaman olduğu gibi, kendinizi şimdiki zamana odaklamak birden fazla şekilde yardımcı olabilir. Bu yüzden, toprak elementiyle bağlantı kurmak için bilinçli bir çaba gösterin, vahşi doğada yürüyüşe çıkın veya kök çakra meditasyonu yapın. Kristal büyüsü için havanda mısınız? Bu zamanda, özel niyetlerinize bağlı olarak hem kırmızı jasper hem de turmalin size yardımcı olacaktır.

Kozmik ipucu:üNefes alın ve bunun da geçeceğini hatırlayın!

Akrep Günlük Burç Yorumları

Finansal hedeflerinizden bahsedelim, Akrep. İster hayalinizdeki tatil için para biriktiriyor olun, ister büyük bir şeye yatırım yapmayı düşünüyor olun, ister sadece birikimlerinizi artırmak istiyor olun, stratejik davranmanın tam zamanı. Bütçe uygulamanızı tozdan arındırın ve para oyun planınızı oluşturmaya başlayın. Biraz organizasyon ve odaklanma ile bir zamanlar imkansız olduğunu düşündüğünüz şeyleri başarabileceksiniz. Dahası, kartlar romantik hayatınız söz konusu olduğunda da bir talih değişikliğine işaret ediyor. En fırtınalı fırtınalarda bile yanınızda olmak isteyen ve sizin büyümenizi izlemekten gurur duyan bir partnerden bahsediyoruz!

Kozmik ipucu:üFinansal konularda akıllı davranmanın ve stratejik para hamleleri yapmanın zamanı geldi.

Yay Günlük Burç Yorumları

Güneş'in görünmesiyle, içinizdeki ateşi uyandırma zamanı geldi. Bu ruh kapsamını, size neşe getiren şeyin peşinden gitmeniz için bir onay olarak düşünün; amacınıza yeniden bağlanmanızı sağlayan şey. Bir süredir istikrarlı bir ilerleme kaydediyorsanız, yakında tüm doğru nedenlerle ilgi odağı olacağınıza güvenin. İlgi odağı demişken, ışıltınızı herhangi bir şekilde köreltiyor olabilir misiniz? Kendinizin en parlak ve en cesur versiyonu olarak ortaya çıkarsanız, diğer insanları korkutabileceğinizden mi korkuyorsunuz? Kozmik konferansta duyulan: Kendinize özgürce ve otantik bir şekilde yaşamayı borçlusunuz.ü

Kozmik ipucu:üÖzgürce ve özgün bir şekilde yaşamak için buraya geldiniz!

Oğlak Günlük Burç Yorumları

Bugün, ilahi doğanızı uyandıran öz bakım ritüellerine katılmaya çağrılıyorsunuz. Rahatlayabileceğiniz dingin bir ortam yaratarak başlayın. En sevdiğiniz ilahileri dinlemek veya rahatlatıcı müzik çalmak, sinir sisteminizi birden fazla şekilde rahatlatmayı vaat ediyor. Eczanenizde sihir yaratma havasında mısınız? Papatya veya kutsal fesleğen olsun, halihazırda sahip olduğunuz malzemelerle oynayarak başlayın. Faydaları hakkında araştırma yapmak (veya o cadı arkadaşınızı aramak) kendi tentürlerinizi, losyonlarınızı ve iksirlerinizi denemeniz için size ilham verebilir. Elbette ritüellerinize kristaller dahil etmeniz de şiddetle tavsiye edilir! Woodstock şunları öneriyor: Bolluk için sitrin, durgun enerjiyi temizlemek için selenit ve topraklama için turmalin.

Kozmik ipucu:üİlahi doğanızı uyandıracak kişisel bakım ritüellerinin zamanı geldi.

Kova Günlük Burç Yorumları

Sizi duyuyoruz, Kova! Son zamanlarda her şeyin altüst olduğunu hissediyorsunuz ve koşullarınızın üstesinden nasıl geleceğinizi bilmiyorsunuz. İyi haber şu ki: Her şey geçicidir, şu anda karşılaştığınız zorluklar da dahil. Kendinizi bir karmaşanın ortasında bulduğunuzda enerjinizi topraklamanıza yardımcı olacak pratik bir çözüm: 5-4-3-2-1 yöntemi. Görebildiğiniz beş şeyi, dokunabildiğiniz dört şeyi, duyabildiğiniz üç şeyi, koklayabildiğiniz iki şeyi ve tadabildiğiniz bir şeyi belirleyin. Bu basit egzersiz sizi şimdiki ana bağlamanıza ve zihninizi dönen düşüncelerden uzaklaştırmanıza yardımcı olabilir. Her zaman olduğu gibi, doğada vakit geçirmenin ve çimenlerde çıplak ayakla yürümenin sinir sistemimiz üzerinde büyülü bir etkisi olduğu bilinmektedir.

Kozmik ipucu:üKartlar bugün enerjinizi topraklamanız konusunda size rehberlik ediyor.

Balık Günlük Burç Yorumları

Balık, size hizmet ediyor mu? Büyük resimdeki rolünüzü görmek yerine, tekrar tekrar suçlama oyununu oynamak size hizmet ediyor mu? Eski yaralar yeniden yüzeye çıktığında düşünmeniz gereken bir şey var: Belki de kurban yoktur, kötü adam yoktur. Evren sadece bir aynadır, en içteki düşüncelerimizi bize geri yansıtır. Unutmayın, ayın her evresi bize belirli bir şekilde yardımcı olur. Luna büyüdükçe, büyümeyi ve yenilenmeyi destekler. Büyüdükçe, olumsuz düşünceleri ve kalıpları serbest bırakmak için gereken gücü ve bilgeliği bize verir. Her anlamda yeni bir başlangıç ​​yapmaya hazırlanırken, eski hikayeden kurtulmak için onun gücünü kullanın. Kozmik konferansta duyulanlar: En iyisi henüz gelmedi!

Kozmik ipucu:üArtık size hizmet etmeyen şeylerden kurtulmak için azalan ayın gücünden yararlanın.

Burç Tarihleri

  • Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
  • Boğa Burcu (21 Nisan – 20 Mayıs)
  • İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran)
  • Yengeç Burcu (22 Haziran – 22 Temmuz)
  • Aslan Burcu (23 Temmuz – 23 Ağustos)
  • Başak Burcu (24 Ağustos – 23 Eylül)
  • Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim)
  • Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)
  • Yay Burcu (23 Kasım – 21 Aralık)
  • Oğlak Burcu (22 Aralık – 20 Ocak)
  • Kova Burcu (21 Ocak – 19 Şubat)

Editör: Haber Merkezi