Haftanın ikinci gününde burcunuzu neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Koç Günlük Burç Yorumları

günlük burç yorumları

Ancak, işleri yarım yamalak yapmaya inanmıyorsunuz ve kesinlikle sıradanlığa inanmıyorsunuz. Yaratımlarınıza kalbinizi ve ruhunuzu dökmenin bir yolunu buluyorsunuz ve bu sizi hesaba katılması gereken bir güç yapıyor, Koç. Bugün, kartlar sizi meraki kavramını ve bunun sizin için ne anlama geldiğini keşfetmeye teşvik ediyor. Ancak bir uyarı: Etrafındaki herkes aynı frekansta çalışmıyor. Verilen durumdan/iş birliğinden ne elde ettiğinizi değerlendirmek için bir an ayırın. Vermek ve almak arasında bir denge bulmak önemli bir tema.

Evrensel ipucu: Vermek ve almak arasında bir denge bulun.

Boğa Günlük Burç Yorumları

Bu bedeniniz bir tapınaktır, Boğa. Ama bunu size söylememize gerek yoktu! Bugün, kutsal kabınızla etkileşim kurma yollarınızı yeniden değerlendirmeniz ve denkleme daha fazla şefkat + yumuşaklık getirmeniz için teşvik ediliyorsunuz. Vücudunuzu daha fazla 'dinleyerek', sezgisel beslenmeyi uygulayarak ve 'diyet' kelimesini 'beslenme' ile değiştirerek başlayın. Eski alışkanlıklarınızı hemen kıramayabilirsiniz veya kıramayabilirsiniz ve bu sorun değil. Kendinize bir iyilik yapın ve toksik maddeleri keserek başlayın.

Kozmik ipucu: Vücudunuza hak ettiği sevgiyi, özeni ve şefkati gösterin.

İkizler Günlük Burç Yorumları

Şimdi her şeyi şansa bırakmanın zamanı değil, İkizler. Bu, para, mülk, varlıklar ve birlikte yaratmak istediğiniz hayat türü hakkında önemli konuşmalara girme zamanı. Unutmayın, aşk tek başına faturalarınızı ödeyemez. Bu nedenle, ev ve aileyle ilgili konular da dikkatinizi çekmek için yarışıyor olabilir. Kaçınmak istediğiniz şey: Meseleleri sanal olarak veya kafanızda çözmeye çalışmak. Çay içerken açık ve dürüst bir sohbet etmek, ilerlemenin en iyi yoludur, güzel.

Kozmik ipucu: Para ve refah hakkında konuşmalara katılın.

Yengeç Günlük Burç Yorumları

Sizi duyuyoruz, Yengeç. Son zamanlarda işler oldukça altüst oldu. Bir fırtınanın ortasında kalmış gibi hissediyorsunuz ve çıkış yolu yok. Kendinize bir iyilik yapın ve nefes alın. Kafanızın dışına çıkın ve bedeninize girin. Nefes egzersizi (veya pranayama) sizin tarzınız değilse, en sevdiğiniz çalma listesini açın ve biraz Afrobeat dinleyin. Parkta koşmak veya bir yoga dersine kaydolmak da şu anda şiddetle tavsiye edilir. Kozmik konferansta duyulan: 'Çözümü' kovalamak yerine, onun sizi beklenmedik bir şekilde bulmasına izin verin.

Kozmik ipucu: Bazen sorunlarınızı dans ederek uzaklaştırmanız gerekir!

Aslan Günlük Burç Yorumları

Ancak, siz gerçekten dışarı çıkıp yapana kadar her şey sadece bir fikirdir. Tezahür günlüğünüzü ve vizyon panonuzu yeniden gözden geçirmenizin zamanı geldi. Bu, bu gezegene neden geldiğinizi hatırlamanın ve büyük hedeflerinize doğru cesur bir adım atmanın zamanı geldi. Sadece bir hatırlatma: Gerileme sezonu resmen geride kaldı. Hayatınızın arabasını ileri doğru itmek için gereken tüm kozmik desteğe sahipsiniz!

Kozmik ipucu: İlham verici eylemlerde bulunun.

Başak Günlük Burç Yorumları

İşte karşınızda, Başak! Refah kapıları sizin için açılıyor ve artık neşeyle ve sevgi dolu bir kalple portaldan geçmenizin zamanı geldi. Evreninize çağırdığınız başarının ve bolluğun her zerresini hak ediyorsunuz. İlerledikçe hatırlamak istediğiniz şey: Gerçekten bir köy gerekiyor! Yolculuğunuza katkıda bulunan ve büyümenizi destekleyen kişilerle hasadı paylaşmayı unutmayın. Cömertliğiniz, ifade edemeyeceğiniz şekillerde ödüllendirilecek.

Kozmik ipucu: Bu, bolluk ve refah zamanıdır.

Terazi Günlük Burç Yorumları

Ama, buraya 'ne', 'nasıl' ve 'neden' üzerine fazla düşünmek için gönderilmediniz. Koşulsuz sevgiyi somutlaştırmak, kim olduğunuzu hatırlamak ve mantıksal zihniniz için her zaman mantıklı olmasa bile iç pusulanızı takip etmek için buraya gönderildiniz. Unutmayın, kimse ne yaptığınızı bilmiyor. Yine de, hepimiz her gün sevdiğimiz kişi ve şey için ortaya çıkıyoruz. Bu yüzden, mükemmellik fikrini bırakın ve çılgın, tutkulu aşkı oyun ruhuna dönüştürün.

Kozmik ipucu: Mükemmel olmayı unutun ve bu süreçte sadece eğlenin.

Akrep Günlük Burç Yorumları

Anladık, Akrep. Çoklu evrende çılgın bir yolculuk oldu ve geri döndü. Ama başka türlü olmasını istemezdiniz! Bugün, kartlar sizi yavaşlamaya, kendinize bir fincan lavanta çayı demlemeye ve hayatınızın gidişatını daha yüksek bir perspektiften gözlemlemeye teşvik ediyor. Birçok zorluğa rağmen büyüdüğünüz ve ilerlediğiniz tüm yolları gözlemlemek için. Akıllılara bir söz: Bu, acınızı güce ve bilginizi bilgeliğe dönüştürme zamanıdır.

Kozmik ipucu: Bu dünyayla ilgili değil. Bu, kendinizi nasıl algıladığınızla ilgili.

Yay Günlük Burç Yorumları

Eğer işe yaraması gerekseydi, tüm ihtimallere rağmen işe yaramış olurdu. Kendinize bir iyilik yapın ve kendinize acı çektirmeyi bırakın, Yay. Kendinize bir iyilik yapın ve "olabilirdi-olmalıydı" anlatısını tekrar tekrar tekrarlamayı bırakın. O anda en iyi olduğunuzu düşündüğünüz şeyi istediğinizi hatırlamak, o zihinsel gevezeliğe son vermenize yardımcı olacaktır. Ayrıca, her deneyim bir armağandır ve her deneyim bize önemli bir ruhsal ders vermek içindir. Bu, ilerledikçe aklınızda tutmanız istenen bir şeydir.

Kozmik ipucu: O anda en iyi olduğunu düşündüğünüz şeyi yaptınız ve bu yeterli. Siz yeterlisiniz.

Oğlak Günlük Burç Yorumları

Anladık, Oğlak! Her şey altüst olmuş gibi görünüyor ve içinden çıkamadığınız bir karmaşanın içindesiniz. Bakış açınızı değiştirerek başlayın; mevcut durumunuzda iyiyi arayın. Kozmik konferansta duyulan: Başınıza gelen en kötü şey, sizin için olan en iyi şeydir. Karma yasasının devrede olduğunu, güzel olduğunu ve işlerin hayal bile edemeyeceğiniz şekillerde daha iyiye gideceğini bilin.

Kozmik ipucu: Karma yasası devrede.

Haftalık Burç Yorumları (16 – 22 Eylül) Bu Hafta 12 Burcu Neler Bekliyor? Haftalık Burç Yorumları (16 – 22 Eylül) Bu Hafta 12 Burcu Neler Bekliyor?

Kova Günlük Burç Yorumları

Ancak, sizinle yaratmayı arzuladığınız hayat arasındaki en büyük engel, mükemmelliğe olan ihtiyaçtır. Spoiler uyarısı, Kova: Mükemmellik bir yanılsamadır. Bu yüzden, verilen kelimeyi 'oynamak' ile değiştirin ve yol boyunca nasıl bolca eğlenebileceğinize odaklanın. Sadece bir hatırlatma: Büyük Ruh ile iş birliği yaparak sihir yaratmak için gereken tüm araçlara zaten sahipsiniz.

Kozmik ipucu: Zaten olmayı arzuladığınız her şeysiniz.

Balık Günlük Burç Yorumları

Ama siz sihirlisiniz, Balık. Siz hareket halindeki Evren'siniz ve en iyi hayatınızı yaratmak için ihtiyaç duyduğunuz tüm araçlar zaten içinizde. Tek yapmanız gereken bunu hatırlamak. Bu nedenle, Kova mevsimi yalnız olmadığınızın, tek boynuzlu at arkadaşlarınızın desteğine sahip olduğunuzun hatırlatıcısını beraberinde getiriyor. Önümüzdeki günlerde odaklanılacak şey: Büyük, kötü dünyada bir değişim dalgası yaratmak için güçlerini senkronize etmenin tüm yolları.

Kozmik ipucu: Büyük ve kötü dünyada bir değişim dalgası yaratmak için güçlerinizi senkronize edin.

Burç Tarihleri

  • Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
  • Boğa Burcu (21 Nisan – 20 Mayıs)
  • İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran)
  • Yengeç Burcu (22 Haziran – 22 Temmuz)
  • Aslan Burcu (23 Temmuz – 23 Ağustos)
  • Başak Burcu (24 Ağustos – 23 Eylül)
  • Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim)
  • Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)
  • Yay Burcu (23 Kasım – 21 Aralık)
  • Oğlak Burcu (22 Aralık – 20 Ocak)
  • Kova Burcu (21 Ocak – 19 Şubat)
Kaynak: Ayşenur Yılmaz