Haftanın dördüncü gününde burcunuzu neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Koç Günlük Burç Yorumları

Koç burcu

Koç, çatışma enerjisi havada ve gerçekçi olalım. Merkür'ün geri hareketi yardımcı olmuyor. Ama mesele şu: Her savaşı kazanmak zorunda değilsiniz. Bazen, küçük şeyleri göz ardı etmek kendi ruh sağlığınız için yapabileceğiniz en iyi şeydir. Konuyu zorlamak yerine derin bir nefes alın ve kendinize sorun, "Bu enerjime değer mi?" Hafta boyunca ilerlerken kendinize ve başkalarına karşı şefkat beslemek de bir tema olacak. En kötüsünü varsaymak yerine, daha derine inmeyi, önemli sorular sormayı ve hatta durum gerektiriyorsa onlara şüphe duyma ayrıcalığını vermeyi unutmayın.

Kozmik ipucu: Her tartışmayı kazanmak zorunda değilsiniz. Savaş yerine barışı seçin.

Boğa Günlük Burç Yorumları

Boğa burcu

Bugün, yazar Clarissa Pinkola Estés'in şu altın sözleri hatırlatılıyor: "Umarım dışarı çıkıp hikayelerin, yani hayatın başınıza gelmesine izin verirsiniz ve bu hikayelerle çalışırsınız... onları kanınız, gözyaşlarınız ve kahkahalarınızla sulayın, ta ki onlar çiçek açana kadar, siz de çiçek açana kadar." Bütünlüğe doğru yolculuğunuzun size öğrettiği bir şey varsa, o da denenmiş ve test edilmiş olana bağlı kalarak gerçekten büyülü hiçbir şeyin yaratılamayacağıdır. Bu yüzden, içsel GPS'inizin sizi büyüme yönünde yönlendirdiğini hatırlayarak kendinize bir başka kendini keşfetme yolculuğuna çıkma izni verin.

Kozmik ipucu: Çiçek açmanın mevsimi şimdi!

İkizler Günlük Burç Yorumları

Şu anda geçmişinizin sizi geride tuttuğunu ve ilerlemenizi zorlaştırdığını hissedebilirsiniz. Bu duygularla yüzleşmek kolay değildir, ancak onları kabul etmek iyileşmeye doğru atacağınız ilk adımdır. Unutmayın, bunu tek başınıza yönetmiyorsunuz. Fırtınayı atlatmanıza ve daha da güçlü çıkmanıza yardımcı olacak araçlara sahipsiniz. Gerekirse ağlayın, her şeyi yazın veya güvendiğiniz bir arkadaşınızla veya terapistinizle konuşun. Bu dönemde hissettiklerinizi ifade etmek inanılmaz derecede rahatlatıcı olabilir. Ve unutmayın, sizin lehinize çalışan şeyler vardır. Bunları fark etmeye ve her gün en az üç şey için minnettarlığınızı ifade etmeye kendinizi zorlayın.

Kozmik ipucu: Her şeyi tam olarak hissetmenize izin verin. Bu, iyileşme sürecinin bir parçasıdır!

Yengeç Günlük Burç Yorumları

Kanser

Tekrar tekrar başlama-kapanma oyunundan bıktınız. Onların üzücü, üzgün, sefil bahanelerinden bıktınız. Kafanızda kira ödemeden yaşamalarına izin vermekten bıktınız. Peki, bu size kalıplarınız hakkında ne anlatıyor, Yengeç? Büyük ihtimalle, milkshake'iniz tüm duygusal olarak ulaşılamaz, bağlanma korkusu olan ve tutarsız kaçınanları bahçeye getiriyordur. Bu yüzden, suçlama oyununu oynamak yerine, aynaya uzun ve dikkatli bir şekilde bakın. İlişkilerinizle olan ilişkinizi yeniden değerlendirme davetini onurlandırın ve senaryoyu en derin arzularınızın gerçekleşmesini destekleyecek şekilde yeniden yazın. 

Kozmik ipucu: Siz ayı ve yıldızları hak ediyorsunuz!

Aslan Günlük Burç Yorumları

Aslan

Merkür geri hareketteyken, Leo, "varsaymayın, sorun" sizin yeni mantranız! İster arkadaşlarınızla, ister ailenizle veya iş arkadaşlarınızla ​​iletişim kuruyor olun, açık ve dürüst iletişim anahtardır. Sonuç: İşlerin büyümesine izin verme, doğrudan sorular sor ve söylenmesi gerekenleri açıklığa kavuştur. Gelecekteki benliğiniz bunun için size teşekkür edecek. Dahası, sosyal medya oyunun söz konusu olduğunda bir ilham patlaması hissetmen muhtemel. Belki de yeni bir estetik, taze içerik fikirleri veya hatta sadece yeniden markalaşma zamanı gelmiştir. Bizim tavsiyemiz? Özgün kal! İnsanlar gerçek sizi görmeyi sever. Ah, ve bir şey daha! Sosyal medya eğlenceli olmalı, bu yüzden sayılar oyununa kapılmayın.

Kozmik ipucu: Açık ve dürüst iletişim anahtardır.

Başak Günlük Burç Yorumları

Başak

Dünyadaki yaşamın bazen bir Kaos Karnavalı gibi hissettirebileceği sizin için yeni bir şey değil, Başak. İşleri daha da dramatik hale getiren şey, kimsenin bu yolda yatan zorluklarla başa çıkmamız için bize bir kılavuz vermemesidir. Bu yüzden, bunun yerine şu Zen uygulamasını deneyin: Her kaygılı veya bunaldığınızda, geri çekilin, nefes alın ve merkezinizle yeniden bağlantı kurun. 'Olmam gereken yerdeyim ve her şey benim en yüksek ve en büyük iyiliğim için gerçekleşiyor' mantrasını tekrarlayın. Bir şey bize, fırtınanın gözü olma yeteneğinin her şeyin üstesinden gelmenize yardımcı olacağını söylüyor!

Kozmik ipucu: Vücudunuza ve nefesinize bağlı kalın. Hepsi bu!

Terazi Günlük Burç Yorumları

Terazi

Söylentiye göre kendini kısıtlamışsınız, Terazi. Söylentiye göre korkularınızın sizi bir kez daha ele geçirmesine izin vermişsiniz. Kartların size hatırlatmak istediği şey: Genellikle karşılaştığımız en büyük engeller, zihnimizde yarattıklarımızdır. Korku, şüphe ve olumsuz kendi kendinize konuşma bizi tereddüt ve eylemsizlik döngüsüne hapsedebilir. İyi olan şey, en derin arzularının gerçekleşmesini destekleyecek şekilde anlatını yeniden yazma gücüne sahip olmanız. Bu bizi en önemli soruya getiriyor: Kendinizi en somut halinize getirmek için nasıl çağrılıyorsunuz?

Kozmik ipucu: Hikayeyi yeniden yazmanın zamanı geldi.

Akrep Günlük Burç Yorumları

Vücudumuz her zaman bizimle iletişim halindedir, Akrep. Yaşadığınız yorgunluk, hamster çarkından şık bir şekilde inip soluklanmanız için bir işarettir. Önümüzdeki günlerde, dinlenmeye ve yuva kurmaya öncelik vermek için bilinçli bir çaba gösterin. Zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu rahatlatan kişisel bakım ritüellerine zaman ayırın. Kendinizi böyle bir ev kuşu gibi hissettiğiniz için, evinize de bir ışıltı katmak için ilham alabilirsiniz! Ama çok da gösterişli bir şey değil. Alanı lekeleyin, dağınıklığı temizleyin ve mobilyalarınızı kalbinize ve ocağınıza iyi büyüyü davet edecek şekilde yeniden düzenleyin.

Kozmik ipucu: Dağınıklığı temizleyin.

Haftalık Burç Yorumları (9 – 15 Eylül) Bu Hafta 12 Burcu Neler Bekliyor? Haftalık Burç Yorumları (9 – 15 Eylül) Bu Hafta 12 Burcu Neler Bekliyor?

Yay Günlük Burç Yorumları

Yay

Aşkta bir şey var, Yay! Aşkta her şeyin kokusunu, tadını ve hissini uhrevi yapan bir şey var! Ama siz bunların hepsini biliyorsunuz, değil mi? Bugün, kartlar yörüngende sizinle bir titreşim hissediyor olabilecek belirli birini dikkatine getiriyor. Bu ruh kapsamını, ihtiyaçlarını, isteklerini ve arzularını açık ve dürüst bir şekilde ifade etmek için kozmik yeşil bayrağınız olarak düşünün. Zaten büyük açıklamalar yaptınız mı? Şimdi onları kabilenize tanıtmak veya daha iyilerini tanımak için mükemmel zaman. Kozmik konferansta duyulan: Ruh çemberiniz parlamaya hazır!

Kozmik ipucu: Ruh çemberiniz parlamaya hazır!

Oğlak Günlük Burç Yorumları

Oğlak

Hayat gelişen bir yolculuktur ve siz büyüdükçe, hayalleriniz ve arzularınız da büyür. Bir zamanlar kutsal saydığınız hedefler üzerinde düşünmek için bir an ayırın. Bunlar hala mevcut değerleriniz ve tutkularınızla uyumlu mu? Değilse, oyunu yeniden icat etmek için nasıl ve nerede çağrılıyorsunuz? Şu anda, evren titreşiminize farklı şekilde büyümenizi sağlayacak fırsatlar sağlayarak yanıt veriyor. Şimdi, her şey bir sonraki hamleye geliyor. Not: Hesaplanmış bir risk almaktan korkmayın!

Kozmik ipucu: Evren, sizin titreşiminize, farklı şekilde büyümenizi sağlayacak fırsatlar sunarak yanıt veriyor. 

Kova Günlük Burç Yorumları

Kova

Siz 10'sun ama... Hayır, aslında, bu kadar! Siz sağlam bir 10'sunuz, Kova. Neyin işe yaramadığı konusunda Negatif Nancy olmak yerine, sakin olun ve "dinleyin". Evrenin şu anda size ne gösterdiğini dinleyin. En yüksek ve en büyük iyiliğinle artık uyumlu olmayan şeyi fark edin. Hayatı hayatın şartlarına göre kabul etmekte sevinç ve güzellik var. Elbette kabul etmek, takdir eksikliği anlamına gelmez. Bunu neden söylüyoruz? Çünkü Merkür'ün en iyi yaptığı şeyi yapması muhtemeldir, yani eski sevgilinizi yörüngene geri getirmek. 

Kozmik ipucu: Sınırlarınızın ve öz saygınızın bozulmamasını umuyoruz!

Balık Günlük Burç Yorumları

Balık

Sözcükleriniz büyü, enerjiniz büyü ve inancınız en çılgın hayallerinizin fiziksel olarak şekil almasını sağlayan gizli bileşendir! Bu yüzden, çağrıldığınız tüm şekillerde parlamaya devam edin. Tezahür kaslarınızı esnetmeye devam edin, boo. Aynı zamanda, size gönderilen nimetleri mıknatıslamak için gereken tek şeyin minnettarlık tutumu olduğunu unutmayın, Balık. Ne yapacağınızı veya nereden başlayacağınızı bilmiyor musunuz? En iyi, en genişletilmiş gerçekliğinizi hayal etmek için bir araç olarak yaratıcı görselleştirmeyle çalışın ve oraya nasıl gideceğinize dair indirmeler alın.

Kozmik ipucu: Ciddi tezahür büyüsüne hazır olun!

Burç Tarihleri

  • Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
  • Boğa Burcu (21 Nisan – 20 Mayıs)
  • İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran)
  • Yengeç Burcu (22 Haziran – 22 Temmuz)
  • Aslan Burcu (23 Temmuz – 23 Ağustos)
  • Başak Burcu (24 Ağustos – 23 Eylül)
  • Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim)
  • Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)
  • Yay Burcu (23 Kasım – 21 Aralık)
  • Oğlak Burcu (22 Aralık – 20 Ocak)
  • Kova Burcu (21 Ocak – 19 Şubat
Kaynak: Ayşenur Yılmaz