Haftanın altıncı gününde burcunuzu neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Koç Günlük Burç Yorumları

Koç burcu

Belirsizlik dönemi işaret ediliyor, Koç. Gizli gündemler devrede olabilir ve bu da sizin tam resmi görmenizi zorlaştırabilir. Bir şeylerin pek de doğru olmadığını ima eden herhangi bir içgüdüsel hisse veya ince işarete dikkat edin. Sezgileriniz bu dönemde sizin en iyi rehberinizdir. İş arkadaşlarınızla/iş arkadaşlarınızla uğraşırken keskin bir farkındalık duygusunu koruyun. Davranışları veya iletişimleri söz konusu olduğunda tutarsızlıkları zihninizde not edin. Elbette herhangi bir sert önlem almanızı önermiyoruz. Netlik aramak ve endişelerinizi gidermek için özel, dürüst konuşmalar yapmayı düşünün.

Kozmik ipucu: Bu dönemde en iyi rehberiniz sezgilerinizdir.

Boğa Günlük Burç Yorumları

Boğa burcu

Tanrıya şükür hafta sonu geldi, Boğa! Neşe, zevk ve rahatlık şu anda anahtar kelimeleriniz. Bu yüzden, kendinizi sizi sıcak ve tüylü hissettiren şeyler ve insanlarla çevreleyin. Yeni bir hobi keşfetmek, en sevdiğiniz kafeyi ziyaret etmek veya sadece evde iyi bir kitapla uzanmak gibi neşe uyandıran aktiviteler planlayın. Mutluluğunuz bulaşıcıdır ve etrafınızdaki herkesi neşelendirecektir. Dahası, karışıma kişisel bakımı da eklemeniz teşvik ediliyor. Not: Lavanta kokulu her şey ve en sevdiğiniz kristallerle tamamlanmış ritüel bir banyoya ne dersiniz?

Kozmik ipucu: Önemli olan neşe, zevk ve konfordur!

İkizler Günlük Burç Yorumları

Resmen oldu, İkizler! Şu anda en iyi hayatınızı yaşıyorsunuz, mümkün olduğunu hiç düşünmediğiniz şekillerde genişliyorsunuz ve her dönüşte sihir yaratıyorsunuz! Evrenin sizi desteklediğini ve sizi hayallerinize ve arzularınıza doğru ittiğini hatırlatan kozmik bir hatırlatıcı olsun bu. Bu yüzden kendinizi geri çekmeyin - spot ışığına çıkın ve dünyanın benzersiz yeteneklerinizi görmesine izin verin. Parlayarak, başkalarına da aynısını yapmaları için ilham vereceksiniz. Ve hey, enerjinizi o nefret edenlere harcamayın! Yapmanız gereken seçimler için kimseye bir açıklama borçlu değilsiniz.

Kozmik ipucu: Siz, tezahür ustasısınız!

Yengeç Günlük Burç Yorumları

Kanser

Gerileme mevsimi, her şeyin geriye doğru gidiyormuş gibi görünmesine neden olduğu için kötü bir üne kavuşuyor! Peki, bu her zaman kötü bir şey mi yoksa sadece büyük planı yeniden değerlendirmek için bir fırsat mı? Hayatlarımızın belirli yönlerini tekrar hizaya getirmek için bir davet mi? Sizin için, bu bilinçli bir şekilde hareket etmekle ilgili. Yola güvenmek ve yavaş ve istikrarlı olmanın gerçekten yarışı kazandırdığını hatırlamakla ilgili. Bu yüzden, zorluklar ciddileştiğinde bile devam edin. Kalıcı bir şey inşa ediyorsunuz, tüm çabaya değecek bir şey. Not: Evren sizin arkanızda!

Kozmik ipucu: Yola güvenin.

Aslan Günlük Burç Yorumları

Aslan

Hayata olan hevesiniz tavan yapmış durumda, Aslan! Her şeyi alt üst etme havasındasınız! Risk almak, konfor alanınızın dışına cesurca çıkmak ve etrafınızdakileri sizinle birlikte bilinmeyene atlamaya teşvik etmek istiyorsunuz. Elbette "bej"in kötü bir kelime olduğunu size söylemesi için kartlara ihtiyacınız yok! Dahası, kozmik hava sevgi ve tutkuyu gösteriyor - "diğeriyle" keşfedilmemiş olanı keşfetme arzusu. Yine de bir hatırlatma: Bu zamanda bağlılık arıyor olabilirsiniz veya olmayabilirsiniz ve bu sorun değil. Beklentileriniz konusunda en başından itibaren açık ve dürüst olmak iyi bir fikirdir.

Kozmik ipucu: Keşfedilmemişi keşfetmeye!

Başak Günlük Burç Yorumları

Başak

Başak, bu yoldan daha önce geçtin ve işin püf noktasını biliyorsunuz: enerjinle uyuşmayan her şey doğal olarak ortadan kalkacaktır. Büyüme ve değişim istiyordunuz ve şimdi evrenin bunu nasıl sunduğuna açık olma zamanı. Bununla birlikte, şu anda spot ışığı ekip çalışması ve işbirliğinde ve köşenizde harika insanlar olduğu açık. İster bir iş projesi ister yaratıcı bir girişim olsun, ekibinin çeşitli güçlü yanlarından yararlanmak işleri bir üst seviyeye taşıyacaktır. Unutmayın, liderliği ele almak harika olsa da, an gerektirdiğinde geri çekilip başkalarının parlamasına izin vermek de aynı derecede önemlidir.

Kozmik ipucu : İşbirliğinin ve ortak yaratmanın gücünü kucaklayın!

Haftalık Burç Yorumları (16 – 22 Eylül) Bu Hafta 12 Burcu Neler Bekliyor? Haftalık Burç Yorumları (16 – 22 Eylül) Bu Hafta 12 Burcu Neler Bekliyor?

Terazi Günlük Burç Yorumları

Terazi

Önünüzdeki yolun güllerle dolu olduğunu söyleyebilmeyi isterdik ama bu bir yalan olurdu, Terazi. Hayatı hayatın şartlarına göre kabul edin. Acı ve coşkunun aynı madalyonun iki yüzü olduğunu kabul edin. Her şey yolunda gitmeyi reddettiğinde kendinizi bir sarmalın içine atmak yerine, duygularını serbest bırakmanın sağlıklı bir yolunu bulun. Zorlu bir döngünün sonuna yaklaştığını içsel olarak bilerek, sizin tarafınızdan tanıklık edilmeyi özleyen şeye tanıklık etmene izin verin. İyi olan şey, şu anda ruh ekibinin desteğine sahip olmanız. Kendinize onlara yaslanma izni verin. 

Kozmik ipucu: Zorlu bir döngünün sonuna yaklaşıyorsunuz.

Akrep Günlük Burç Yorumları

Akrep

İyi haber? Her şey geçicidir. Kötü haber? Evet, her şey geçicidir. Ama mesele şu ki, Akrep—bu sağlıksız durumu geride bırakmanın zamanı geldi. Neyden bahsettiğimizi biliyorsunuz. Bu, kendinize öncelik verme zamanın. Size huzur ve berraklık getiren şeylere öncelik verme zamanın. Gelecekteki benliğinizin bugün yaptığınız cesur seçimler için size teşekkür edeceğine güvenin. Ah, ve bir şey daha! Her şeyi tek başına yapmak zorunda değilsiniz. Kendinize ara sıra ruh mürettebatına yaslanma izni verin.

Kozmik ipucu: O sağlıksız durumu geride bırakmanın zamanı geldi.

Yay Günlük Burç Yorumları

Yay

Dikkat edin, Sag! İş yerinde sisli bir arazide yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz, bazı durumlar belirsiz veya hatta biraz karanlık hissettirebilir. Gizli gündemler etrafta dönüyor olabilir ve bu da tam resmi görmeyi zorlaştırıyor olabilir. Ancak strese girmeyin, içgüdülerin şu anda sizin gizli silahınız. Bir şey ters geliyorsa, o içsel dürtüye güvenin. İşbirlikçilerle başa çıkma söz konusu olduğunda, keskin olun ve davranışlarındaki tutarsızlıklara dikkat edin. Ancak bu, sonuçlara varmakla ilgili değil. Bu, o rahatsız edici konuşmalar için alan tutmanın bir yolu.

Kozmik ipucu: Sezgileriniz şu anda sizin süper gücünüzdür. 

Oğlak Günlük Burç Yorumları

Oğlak

Bu hafta tamamen başarı, zafer ve hak edilmiş takdirle ilgili. Siz harikasınız, Oğlak ve spot ışıkları sonunda sizin üzerinizde! Ne kadar yol kat ettiğinizi takdir etmek için bir an ayırın. Sıkı çalışmanız ve kararlılığınız gerçekten karşılığını alıyor. Ancak bu zafer anının tadını çıkarırken ayaklarınızı yere sağlam basmayı unutmayın. Alçakgönüllü olun ve yol boyunca sizi destekleyen ruh eşlerine bir selam gönderdiğinizden emin olun. Minnettarlık, sizi mucizeler için bir mıknatıs yapacak gizli malzemedir!

Kozmik ipucu: Sıkı çalışmanızın karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz!

Kova Günlük Burç Yorumları

Kova

Ah, gerileme mevsimi, dramayla yine geri döndük! Yanlış iletişim tamamen havada ve her şey tercümede kayboluyormuş gibi hissettiriyor. Akıllıca bir söz: Başkaları tarafından anlaşılma ihtiyacını bırakın. Büyük ihtimalle, şu anda kendi denemeleri ve sıkıntılarıyla uğraşıyorlardır. Bunun yerine yapmak istediğiniz şey, size huzur veren şeye odaklanmaktır, içinizdeki çocuğun canlı hissetmesini sağlayan şey. Duygularınızı kağıda karalamak veya yoğun duygularla nasıl başa çıkılacağına dair bir podcast kaydetmek nasıl olur?

Kozmik ipucu: Bunu atlatmak için gereken güce ve cesarete sahipsin!

Balık Günlük Burç Yorumları

Balık

Şartlanma, yanlış programlama veya kafanızın içindeki size yeterince iyi olmadığınızı söyleyen ses değilse nedir? Genellikle bir korkuyla birlikte gelir - yargılanma, başarısızlık veya çizginin dışına çıkma korkusu. İyi haber şu ki, yaklaşan dolunay içsel bir devrimi tetikliyor. "Yapılması gerekenler" ve "zorunluluklar"dan kurtulmanızı ve böylece hayallerinizdeki hayatı yaratmanızı sağlayacak türden bir devrim, Balık. Sadece bir hatırlatma: Kader, yüksek benliğiniz tarafından kullanılan özgür iradeden başka bir şey değildir! Bu yüzden, her şeyin göründüğü kadar iyi olduğunu hatırlayarak, size sunulan fırsatı iki elinizle yakalayın!

Kozmik ipucu : Size sunulan fırsatı iki elinizle yakalayın.

Burç Tarihleri

  • Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
  • Boğa Burcu (21 Nisan – 20 Mayıs)
  • İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran)
  • Yengeç Burcu (22 Haziran – 22 Temmuz)
  • Aslan Burcu (23 Temmuz – 23 Ağustos)
  • Başak Burcu (24 Ağustos – 23 Eylül)
  • Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim)
  • Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)
  • Yay Burcu (23 Kasım – 21 Aralık)
  • Oğlak Burcu (22 Aralık – 20 Ocak)
  • Kova Burcu (21 Ocak – 19 Şubat
Kaynak: Ayşenur Yılmaz