Haftanın ikinci gününde burcunuzu neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Koç Günlük Burç Yorumları

Koç burcu

Hadi finansal kalıplar hakkında konuşalım, Koç. Düştüğünüzde savurganlık döngüsünü fark ediyor musunuz veya belki de taahhütte bulunmaktan korktuğunuz için yatırımları erteliyor musunuz? Bu alışkanlıkları oldukları gibi kabul ederek başlayın: Artık size hizmet etmeyen konfor alanları. Net finansal hedefler belirleyerek, sizin için mantıklı olan bir bütçeye sadık kalarak ve tasarruf ve yatırım için yeni yollar benimseyerek özgürleşmek için kendinize meydan okuyun. Unutmayın, parayla ilgili hikayeniz taştan oyulmuş değil. Yazar sizsiniz ve bu bölüm tamamen büyüme ve güçlenmeyle ilgili.

Kozmik ipucu: Hikayeyi yeniden yazmaya çağrılıyorsunuz.

Boğa Günlük Burç Yorumları

Boğa burcu

Ama, aşk olmadan hayat nedir, Boğa? Hikayenize neşe, güzellik ve ışıltı katan diğer tek boynuzlu atlar olmadan hayat nedir? Bugün, sizi bir arada tutan kutsal ipleri kendi benzersiz tarzınızla onurlandırmanız için yönlendiriliyorsunuz. Diğer tek boynuzlu atlara ne kadar özel olduklarını bildirmek için. Bu nedenle, bu hafta sizin için bir doğum günü, bir toplantı veya bir tür kutlama olabilir, size önemsediğiniz kişilerle daha derin bir düzeyde bağlantı kurma fırsatı sunabilir. Ancak, aşk ve romantizm cephesinde işler biraz zor görünebilir, özellikle de üçüncü bir taraf dahilse. Denklemin üçüncü tarafı sizseniz, dikkatli olun.

Kozmik ipucu: Şu anda her şey neşe ve kutlama üzerine!

İkizler Günlük Burç Yorumları

İkizler, Kahin cömert yanınızı ortaya çıkarmanız için sizi teşvik ediyor. Bu yüzden, ihtiyaç sahibi bir arkadaşınıza yardım etmek, bir yetimhanede gönüllü olmak veya kalbinize yakın bir amaç için bağışta bulunmak olsun, bir el uzatmak için fırsatlar arayın. Nezaketiniz sadece başkalarını yüceltmekle kalmayacak, aynı zamanda kendi hayatınıza neşe ve tatmin duygusu da getirecektir. Elbette sadece vermekle ilgili değil, almak da en az onun kadar önemlidir. Bu yüzden, size hangi biçimde sunulursa sunulsun, başkalarından yardım ve nezaket kabul etmeye açık olun. Bu verme ve alma dengesi, enerjinin hayatımızda olumlu bir şekilde akmasını sağlar.

Kozmik ipucu: Cömertlik şu anda sizin süper gücünüz.

Yengeç Günlük Burç Yorumları

Kanser

Haftalık hatırlatma, Yengeç: Ne ekerseniz onu biçersiniz. Bu yüzden, elinizdeki teklife tüm kalbinizle bağlı kalırken niyetlerinizi netleştirin. Bir şey bize, gelişmek için doğduğunuzu söylüyor! Bununla birlikte, ilişkilerinizin organik olarak bir sonraki seviyeye geçtiğini göreceksiniz. Yeni bir sadakat ve bağlılık duygusu olduğunu. Ancak hiçbir şeyi hafife almayın. Nerede olduğunuz ve ne istediğiniz hakkında "diğeriyle" bir sohbet edin.

Kozmik ipucu: Siz gelişmek için doğdunuz!

Aslan Günlük Burç Yorumları

Aslan

Yolculuğunuzda her zaman yaptığınızı yapabileceğiniz veya rotanızı düzeltebileceğiniz bir nokta gelir. Deseni bozmaktan korkmayın, Leo. Kendiniz için yepyeni bir hikaye yazma gücüne sahip olduğunuzu bilin. Unutmayın, kendinize karşı dürüst olmak ilk adımdır. Bununla birlikte, kartlar ayrıca dikkatinizi kırmızı bayrağın insan eşdeğeri olan belirli birine çekiyor. Hızlı bir soru: Onlara gerçekten bir şans daha vermek mi istiyorsunuz yoksa evinizde kira ödemeden yaşamalarına izin vermek mi istiyorsunuz?

Evrensel ipucu: Öncelikle kendinize karşı dürüst olun.

Başak Günlük Burç Yorumları

Başak

Emniyet kemerini bağlayın, Başak! Ruh sizi ileriye doğru itiyor. Momentumu kucakla ve şu anda sizi çevreleyen dinamik enerjiden en iyi şekilde yararlanın. Ayaklarınızın üzerinde düşünme ve karşınıza çıkan fırsatları yakalama yeteneği bir süper güç olduğunu kanıtlayacak. Dahası, önümüzdeki günlerde bir jet uçağına veya sihirli bir otobüse binme fırsatı da kendini gösterebilir. İç GPS'inin sana yol göstermesine izin verirken maceracı tarafınla yeniden bağlantı kurma davetini onurlandırın. Ah, ve bir şey daha! Ağ çevren genişliyor. Dışarı çıkıp dolaşma ve bağlantılarınızı güçlendirme zamanı. Sadece bir hatırlatma: Çeşitli bir ağ kurmak beklenmedik işbirliklerine ve fırsatlara yol açacaktır. 

Kozmik ipucu: Şu anda sizi çevreleyen dinamik enerjiden en iyi şekilde yararlanın.

Terazi Günlük Burç Yorumları

Terazi

Bu konuşma diğer insanlarla ilgili değil, Terazi. Diğer insanların beklentilerinin ağırlığıyla da ilgili değil. Size neşe getiren ve ruhunuzun şarkısını uyandıran şeyle ilgili. Gerçek bir hayat yaşamak, her zaman birkaç kişiyi hayal kırıklığına uğratma riskiyle karşı karşıya olduğunuz anlamına gelir ve bu sorun değil. Ne olursa olsun içsel GPS'ini takip etmeyi öğrenmek büyük bir değişim yaratacaktır. Bununla birlikte, kişilerarası ilişkilerin söz konusu olduğunda dikkatli olman isteniyor. Bazı insanların sadece "çıkarlar" için içinde olduklarını fark etmek. Bir etkileşimden sonra tükenmiş hissetmek, birinin sadece kötü haber, güzel olduğunun bir işaretidir.

Kozmik ipucu: Sağlıklı sınırlar sağlıklıdır.

Akrep Günlük Burç Yorumları

Akrep

Gerçek şu ki, başkalarına yardım etmeye o kadar odaklandınız ki, kendinizin tutulmasına, tanıklık edilmesine izin vermeyi unuttunuz. Ne kadar küçük olursa olsun, aldığınız destek için minnettarlığınızı fark ederek ve uygulayarak başlayın. Birisi yardım veya nazik sözler teklif ettiğinde, sevgiyi hissettiğinizde bunu nezaket ve minnettarlıkla kabul edin. Unutmayın, almak vermek kadar önemlidir çünkü bu hayatlarımızda güzel bir denge yaratır. Bununla birlikte, kabilenizle bağlantı kurmanız ve kendinizi yeni bağlantılara açmanız için de teşvik ediliyorsunuz. Sosyal toplantılar "sahte" veya "yüzeysel" görünmeye başlarsa, bir meditasyon/şifa çemberine katılmayı veya derinden önemsediğiniz bir amaç için gönüllü olmayı düşünün.

Kozmik ipucu: Kendinizi tutulmaya, tanık olunmaya izin verin.

Yay Günlük Burç Yorumları

Yay

Size zaten bildiğiniz bir şeyi anlatıyoruz: Hayatınızda tezahür ettirdiğiniz bağlantı her türden büyülüdür. Bu, hayatınıza neşe, güzellik ve derinlik katan türden bir bağlantıdır. Elbette bu, her şeyin her zaman mükemmel olduğu anlamına gelmez. İyi günler ve kötü günler vardır ve bunların hepsi sürecin bir parçasıdır. Bu ilişkiyi farklı kılan şey, uyumsuzlukla başa çıkma ve gerektiğinde teraziyi uyumlu bir şekilde dengeleme yeteneğinizdir.

Kozmik ipucu : Her şey denge ve uyumla ilgilidir.

Oğlak Günlük Burç Yorumları

Oğlak

Bilgelik dolu sözler, ruhani dostumuz Eckhart Tolle'den: "Şu anın sahip olduğunuz tek şey olduğunu derinlemesine fark edin." Mikrofonu bırakın, değil mi? Oğlak, mesele bir sonraki adıma kafayı takmak değil; mesele tam burada, tam şimdi huzuru bulmak. Korku ve kaygının tavşan deliğine inmek yerine, çağırdığınız şeyin titreşimini tutun. İster neşe, ister başarı, ister bolluk olsun. Evrenin sizin tarafınızda olduğunu ve en iyi, en genişlemiş hayatınızı tezahür ettirmeniz için elinden gelen her şeyi yaptığını bilin!

Haftalık Burç Yorumları (9 – 15 Eylül) Bu Hafta 12 Burcu Neler Bekliyor? Haftalık Burç Yorumları (9 – 15 Eylül) Bu Hafta 12 Burcu Neler Bekliyor?

Kozmik ipucu: Şimdide kalın ve çağırdığınız şeyin titreşimini tutun.

Kova Günlük Burç Yorumları

Kova

Nefesinizi gözlemlemenin basit eylemi, doğal ritmine dikkat etmek, onu kontrol etmeye çalışmamak, zihin için bir çapa görevi görür. Nefes her zaman mevcuttur, sürekli yoldaşımızdır. Ona odaklanarak, onu şimdiki anda kalmaya programlarız. Bu çok önemlidir çünkü "şimdi"de, gelecek hakkında kaygıya veya geçmiş hakkında pişmanlığa yer yoktur. Düşüncelerin, duyguların ve hislerin geçici doğasının farkına varırız, onları katı gerçeklikler yerine geçici olgular olarak tanırız. Bu yüzden bakışlarınızı içeriye çevirin, Kova. Durgunluğu geliştirmek, gelgitlere rağmen bir dinginlik durumuna ulaşmanızı sağlayacaktır.

Kozmik ipucu: Dinginliği geliştirin.

Balık Günlük Burç Yorumları

Balık

Resmen, Balık! Bu ayın ilerleyen günlerinde gerçekleşecek dolunay, altın fırsatlar kapılarını açacak ve geçmişte haritanızda olmayan yerlere VIP geçiş kartı verecek (küresel genişlemeden bahsediyoruz, bebeğim!) Kendinize ve sunduklarınıza inanın. Bu, gelecekte zenginlik ve bolluk kaynağı olacağı kanıtlanacak uzun vadeli bağlantılar kurmanızı sağlayacaktır. Bununla birlikte, bazıları için "yer değiştirme" de bir tema olabilir. Eğer sizin durumunuzda bu doğruysa, araştırmaya öncelik verin ve evrak işlerinizi düzenleyin. 

Kozmik ipucu: Gelecekteki benliğiniz, önceden plan yaptığınız için size teşekkür edecek!

Burç Tarihleri

  • Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
  • Boğa Burcu (21 Nisan – 20 Mayıs)
  • İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran)
  • Yengeç Burcu (22 Haziran – 22 Temmuz)
  • Aslan Burcu (23 Temmuz – 23 Ağustos)
  • Başak Burcu (24 Ağustos – 23 Eylül)
  • Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim)
  • Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)
  • Yay Burcu (23 Kasım – 21 Aralık)
  • Oğlak Burcu (22 Aralık – 20 Ocak)
  • Kova Burcu (21 Ocak – 19 Şubat
Kaynak: Ayşenur Yılmaz