Bir rezalet daha! Bu kez tarihi mekanı seçtiler! Bir rezalet daha! Bu kez tarihi mekanı seçtiler!

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Şırnak Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ŞAY sahasında faaliyet gösteren bir sondaj kulesinde beton zeminin çökmesine bağlı olarak iş kazası yaşanmıştır. Kule enkazının altında kalan sondaj işçisi Furkan Tatar kazadan hemen sonra kurtarılarak helikopter ile hastaneye sevk edilmiştir. Kazada bir mühendis hayatını kaybetmiştir. Kazadan hafif yaralı olarak kurtulan bir işçi de Cizre Devlet Hastanesine sevk edilmiştir. Olayla ilgili incelemeler başlatılmıştır. Vefat eden mühendisimize Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı, yararlılarımıza da acil şifalar diliyoruz" denildi.

A W251474 04

MEHMET İRFAN GÜLER KURTARILAMADI

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, kazanın sondaj kulesinin altındaki beton zeminin çökmesi sonucunda yaşandığı belirtildi. Yine kazada 3 kişinin göçük altında kaldığı ve 2’sinin yaralı olarak kurtarıldığı belirtilen açıklamada Mühendis Mehmet İrfan Güler’in ise öldüğü açıklandı.

A W251474 03

TPAO, MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRDİ

Kazaya ilişkin müfettiş görevlendirildiği belirtilen TPAO açıklamasında, Güler’in cenazesine ilişkin açıklama yapılmadı. Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre Güler’in cenazesinin tespit edildiği ve hala göçük altından çıkarılamadığı öğrenildi.

A W251474 05

MANİSA’DA TOPRAĞA VERİLECEK

Kazada hayatını kaybeden mühendis Mehmet İrfan Güler’in cenazesinin alınan ilk bilgilere göre Manisa’nın Gölmarmara ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

Muhabir: Behzat AKCAN