30 yıllık tecrübesi, kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile Salihli’nin yanı sıra bölgenin gözde firmalarından biri olan FM Bozyel İnşaat’ın Salihli’ye değer katacak olan Forest Gate Villaları projesi hayata geçiyor.

D S C 0028-1

Salihli’nin Caferbey Mahallesi mevkiinde hayata geçirilecek olan ve doğanın kalbinde lüks bir yaşam sunan projenin temel atma töreni gerçekleştirildi.

D S C 0033

Temel atma töreninde açıklamalarda bulunan FM Bozyel İnşaat sahibi Ferhat Bozyel, inşaat sektörünün yenilikçi markası olarak kalite ve güvenilirlikten ödün vermeden başlattıkları eşsiz projenin inşaat sektörü için bir dönüm noktası olacağını söyledi.

D S C 0040

Salihli’ye kazandıracakları villaların alışılagelmiş projelerden farklı olacağını ifade eden Bozyel, “Forest Gate villalarımız toplamda 6 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Villalarımızın en dikkat çekici özelliklerden bir tanesi, kullanıcıya bahçe mesafesi açısından oldukça geniş bir imkan sunuluyor.

D S C 0051-2

Ayrıca mevcut yapı içerisinde kullanıcılara kendilerine özgü alanlar oluşturabilmelerine olanak sağlanıyor. FM Bozyel İnşaat olarak müşterilerimiz orman manzarası eşliğinde doğa içerisinde eşsiz bir yaşam ile tanışmış olacak. Kullanıcılara tüm imkanların sağlandığı bu projede benzersiz yaşam tarzı ön planda. Taahhüt ettiğimiz gibi projemiz belirlenen sürede tamamlayıp kullanıcılara teslim edeceğiz.

Fm (1)

Firma olarak Salihli’mizi bugüne kadar bir çok yenilikçi anlayışla tanıştırdık. Forest Gate Villalarımız gibi bundan sonra da yenilikçi projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz”

Fm (15)

Fm (17)

Fm (19)

Salihli Fm Villa Cephe (2222)

Salihli Fm Villa Cephe (444)

Salihli Fm Villa Banyo (111)

Salihli Fm Villa Salon Mutfak (7)

Salihli Fm Villa Salon Mutfak (4)

20 Eylül Cuma Manisa Elektrik Kesintileri | İşte Planlı Kesinti Olacak İlçeler... 20 Eylül Cuma Manisa Elektrik Kesintileri | İşte Planlı Kesinti Olacak İlçeler...

Salihli Fm Villa Cephe (666)

Muhabir: Fatma Uysal