Show TV yeni sezona Siyah Kalp dizisiyle iddialı bir başlangıç yapmayı planlıyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizinin fragmanını izleyenler Cihan karakterini kimin canlandırdığını merak ediyor.

Siyah Kalp Cihan kim oynuyor ve Burak Tozkoparan kimdir sorularının cevapları yazımızda.

Burak Tozkoparan Kimdir 2

Siyah Kalp Cihan Kim Oynuyor? Burak Tozkoparan Kimdir?

Show TV’nin yeni dizisi Siyah Kalp daha yayınlanmadan gündem oldu. Senaryosunu Yıldız Tunç’un kaleme aldığı dizi sosyal medyada çok konuşuluyor. Çekimleri Kapadokya’da yapılan dizide yıllar önce kendilerini terk eden annelerini bulmak için yola çıkan iki kardeşin hikayesi anlatılıyor. Hafsanur Sancaktutan, Leyla Tanlar ve Aras Aydın’ın yer aldığı yapımda Cihan rolünü üstlenen Burak Tozkoparan merak konusu oluyor. Bu yüzden birçok kişi Burak Tozkoparan kimdir sorusuna yanıt arıyor.

Siyah Kalp dizisinde Cihan karakterini canlandıran Burak Tozkoparan, 14 Kasım 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Annesi ve babası Rizelidir. Lise eğitimini Türk Kızılayı Kartal Anadolu Lisesi’nde aldı. 2011 yılında 14. Liselerarası Müzik Yarışması'nda okulunu temsil etti. Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenen yarışmada bateri dalında birincilik kazandı.

Liseden mezun olduktan sonra Okan Üniversitesi’nin Sinema ve Televizyon Bölümü’nde tam burslu olarak lisans eğitimi almaya başladı. Bu dönemde çeşitli müzik gruplarında baterist olarak yer aldı. 2014 yılında Paramparça dizisiyle oyunculuk kariyerine başladı. Dizide üç sezon boyunca Ozan Gürpınar karakterini canlandırdı. Bu dizideki performansıyla büyük ün kazandı. 2017 ile 2018 yılları arasında Kırgın Çiçekler dizisinde Ali Göktürk Komiser rolüyle yer aldı.

2019’da Zeytinburnu Belediyespor Buz Hokeyi Takımı'nın hikayesinden uyarlanan Tek Yürek dizisinde oynadı. 22 bölüm süren dizide Cem Saruhan karakterini canlandırdı. 2020 yılında oyuncu kadrosunda Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu gibi ünlü oyuncuların olduğu Gençliğim Eyvah dizisinde oynadı. Zola Asmalı karakteriyle büyük bir çıkış yakaladı.

Eyüp Sabri Tuncer Sahibi Kim? Neden Gündem Oldu? Eyüp Sabri Tuncer Sahibi Kim? Neden Gündem Oldu?

2020 ile 2021 yılları arasında dönemin ses getiren yapımlarından Menajerimi Ara’da yer aldı. Dizide Emir Bindal rolünü oynayarak çıkışını sürdürdü. Ardından Orta Asya’da geçen tarihi dizi Destan’da oynamaya başladı. 28 bölüm süren dizide Temur Tegin karakterine hayat verdi.

2023 ile 2024 yılları arasında Ateş Kuşları dizisinde oynamaya başladı. İki sezon boyunca İlayda Alişan, Hande Soral ve Görkem Sevindik ile birlikte başrolde yer aldı. Başarılı oyuncu bu sezon Show TV’nin Siyah Kalp dizisinde Cihan karakteriyle yer alıyor.

Burak Tozkoparan Kimdir 9

Burak Tozkoparan Kaç Yaşında?

Burak Tozkoparan kimdir diye sorulan ünlü oyuncunun kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Siyah Kalp dizisinde Cihan rolünü oynayan Burak Tozkoparan, 14 Kasım 1992 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Şu anda 31 yaşındadır.

Burak Tozkoparan Nereli?

Burak Tozkoparan kimdir sorusuna yanıt bulanlar ünlü oyuncunun nereli olduğunu öğrenmek istiyor.

Burak Tozkoparan, 14 Kasım 1992 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Annesi ve babası Rizelidir. Burak Tozkoparan Rize'nin neresinden diye merak eden memleketlileri için ise net bir cevabın bulunmadığını belirtelim.

Burak Tozkoparan Ne Mezunu?

Siyah Kan dizisinde Cihan karakterini canlandırarak televizyon ekranlarına dönmeye hazırlanan Burak Tozkoparan’ın ne mezunu olduğu merak ediliyor.

Başarılı oyuncu Okan Üniversitesi’nin Sinema ve Televizyon Bölümü’nde tam burslu olarak eğitim aldı.

Burak Tozkoparan Kimdir 8

Burak Tozkoparan Nasıl Ünlü Oldu?

Burak Tozkoparan kimdir diye soranlar başarılı oyuncunun nasıl ünlü olduğunu öğrenmek istiyor.

Burak Tozkoparan, 2014 yılında Paramparça dizisiyle oyunculuğa adım attı. Dizide üç sezon boyunca Ozan karakterini canlandırdı. Bu dizideki başarısıyla büyük ün kazandı.

Burak Tozkoparan Kimdir 6

Burak Tozkoparan Dizileri ve Filmleri Nelerdir?

Burak Tozkoparan hakkında merak edilen bir diğer konu ise yer aldığı dizi ve filmler.

Burak Tozkoparan’ın şu ana kadar oynadığı diziler şu şekilde:

  • Paramparça (2014-2017)- Ozan Gürpınar
  • Kırgın Çiçekler (2017-2018)- Ali Göktürk Komiser
  • Tek Yürek (2019)- Cem Saruhan
  • Gençliğim Eyvah (2020)- Zola Asmalı
  • Menajerimi Ara (2020-2021)- Emir Bindal
  • Destan (2021-2022)- Temur Tegin
  • Ateş Kuşları (2023-2024)- Barbaros Tunalı
  • Siyah Kalp (2024-)- Cihan

Başarılı oyuncunun oynadığı filmler de şunlardır:

  • Hesapta Aşk (2016)- Mert
  • Sesinde Aşk Var (2018)- Rüzgar
  • Mevlana Mest-i Aşk (2022)- Sultan Veled

Burak Tozkoparan Kimdir 4

Burak Tozkoparan Yeni Dizisi Nedir?

Ünlü oyuncu Burak Tozkoparan bu sezon Cihan karakteriyle Siyah Kan dizisinde yer alıyor.

Siyah Kalp Cihan Kimdir?

Burak Tozkoparan’ın canlandıracağı Cihan karakteri merak konusu oluyor. Cihan, Kapadokya’nın en zengin iş insanlarından biri olan Samet Şansalan’ın büyük oğludur.

Babasını ziyaret etmek için Kapadokya’ya geldiğinde Melek ile tanışır ve aralarında bir çekim meydana gelir. Melek, kendisini ve kardeşini yıllar önce terk etmiş olan annesi Sumru’yu aramak için Kapadokya’ya gelmiştir.

Daha sonra Melek'in annesi Sumru’nun Samet Şansalan’la evli olduğu ortaya çıkar. Sumru, Cihan’ın üvey annesidir. Ardından olaylar gelişmeye başlar.

Burak Tozkoparan Sevgilisi Var Mı?

Burak Tozkoparan’ın şu anda sevgilisinin olup olmadığı bilinmiyor. Ünlü oyuncu bir dönem kendisi gibi oyuncu olan Seray Kaya ile birlikte anılmıştı.

Bu yazımızda Siyah Kan dizisinde Cihan karakterini canlandıran Burak Tozkoparan hakkında merak edilenleri yanıtladık

Kaynak: Ayşenur Yılmaz