Salam, kahvaltıların vazgeçilmez ürünleri arasındadır. Piliç, hindi ve dana çeşitleriyle Türkiye’de yaşanan enflasyon kaynaklı fiyat artışından en çok etkilenen ürünlerden birisi de salam olmuştur. Bu noktada bütçesini daha çok iyileştirmek ve tasarruf etmek isteyen vatandaşlar ise daha uygun fiyatlı ürünler arıyor. Bim salam fiyatı 2024 yılında en uygun seçeneklerden oluşmakla beraber yeni yılda zamlandı! Peki, Bim Tombik piliç salam fiyatları ne kadar? Sizler için güncel listeyi açıklıyoruz.

Bim salam fiyatları 2024 yılında uygun fiyatlı alışveriş yapmak isteyenlerin takibindeki konulardan birisidir. Bim’de salam fiyatları, daha çok zincir marketin kendi markasının stratejilerine göre belirlenmektedir. Bim salam markaları arasında Pınar ve Banvit gibi bilinen çeşitler de mevcut. İşte güncel fiyat detayları…

Bim'de Salam Markaları ve Çeşitleri

Bim’de salam çeşitleri, markaların üretmiş olduğu dana, hindi ve piliç şeklindeki ürünlere göre belirlenmektedir. Dana salamlar en yüksek fiyat ile listedeki yerini alırken piliç ve hindi salamları ise daha düşük fiyatlıdır. Bu nedenle Bim salam fiyatı listesinde de daha çok hindi ve piliç salam ürünlerine yer verilmektedir.

Bim salam çeşitleri ve markaları, Pınar, Banvit ve Tombik gibi seçeneklerden oluşmaktadır. Bu markalar arasında “Tombik” markası, Bim adına üretim yapan salam, sucuk ve sosis markasıdır. Diğer markalara ve çeşitlere kıyasla Bim Tombik salam fiyatı 2024’te de en uygun seçeneği oluşturuyor ve bütçe dostu alışverişin en önemli alternatiflerinden birisini oluşturuyor. İşte Bim salam fiyatları için ayrıntılar…

Bim Salam Fiyatı 2024: Tombik, Pınar, Banvit…

Bim’de salam fiyatı, markaların üretim ve fiyatlama stratejilerine göre Türkiye ekonomik koşulları dikkate alınarak belirlenmektedir. A-101 ve Şok Market gibi alternatif zincir marketlere göre Bim salam fiyatlarının daha ucuz olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle ürünlerin gramajı da dikkate alındığında, Tombik piliç salam ürününün fiyat avantajı sağladığı belirtilebilir.

Bim salam fiyatı 2024 yılında markalara ve çeşitlerine göre aşağıdaki gibidir:

  • Bim Piliç Salam Fiyatı (Tombik 900 GR): 69,50 TL
  • Bim Hindi Salam Fiyatı (Pınar 900 GR): 69,50 TL
  • Bim Aç Bitir Salam Fiyatı (Banvit 60 GR): 9,50 TL
  • Banvit Piliç Salam 1 KG Fiyatları: 59,50 TL
  • Polonez Hindi Salam Fiyatları (2x90 GR): 36,50 TL
  • Bim Dana Salam Fiyatları (Emin 60 GR): 21,50 TL

Bim’de salam fiyatları 2024’te markalar arasında bu şekildedir. Fiyat listesindeki bazı veriler, Aktüel dönemine denk geldiğinden dolayı, diğer günler için mağazalar arasında teyit edilmelidir. Ek olarak Bim dana, piliç ve hindi salam fiyatının diğer marketlere kıyasla daha ucuz olduğu görülmektedir.

1- Bim Tombik Salam Fiyatı 2024

Bim tombik salam fiyatı
Bim tombik salam fiyatı

Bim’in sucuk, sosis ve salam markası olarak Tombik seçeneği, en uygun fiyatlı ürünleri tüketicilerle buluşturmaktadır. Buna bağlı olarak Bim salam fiyatı araştırmasında da en çok Tombik markasının merak edildiğini söyleyebiliriz. Piliç ürünleriyle ön plana çıkan bu markanın fiyat listesini inceleyelim.

Bim Tombik salam fiyatları 2024 yılında aşağıdaki gibidir:

  • Bim Tombik Salam Fiyatı (900 GR Piliç): 69,50 TL

2- Bim Banvit Salam Fiyatları

Bim banvit salam fiyatı
Bim banvit salam fiyatı

Bim salam fiyatları araştırması için en uygun seçenek olarak Banvit markası sayılabilir. Özellikle A-101, Migros ve Şok Market gibi diğer zincir marketlerde de bulunan Banvit ürünleri, en uygun fiyat olarak Bim raflarında yer almaktadır. Bu nedenle Aktüel dönem kampanyalarında da sıklıkla yer verilmektedir.

Bim salam fiyatı 2024 yılında Banvit markası ürünleri için şu şekildedir:

  • Banvit Piliç Salam 1000 GR: 59,50 TL
  • Bim Banvit Aç Bitir Salam Fiyatı 60 GR: 9,50 TL

3- Bim Salam Fiyatları: Diğer Markalar

Bim salam fiyatı
Bim salam fiyatı

Bim’de uygun fiyatlı salam ürünleri sadece Banvit ve Tombik markalarıyla sınırlı değildir. Aynı zamanda Polonez, Emin ve Pınar olmak üzere diğer markaları da Bim markette bulabilirsiniz. Bim salam fiyatı için diğer ürünleri inceleyelim…

Bim salam fiyatları dana, hindi, piliç çeşitleri için diğer marka ürünlerinde şu şekildedir:

  • Bim Hindi Salam Fiyatları (Polonez 2x90 GR): 36,50 TL
  • Bim Emin Dana Salam Fiyatları (60 GR): 21,50 TL
  • Bim Pınar 900 GR Hindi Salam Fiyatı: 69,50 TL

İlginizi Çekebilir: Bim Köfte Fiyatları 

Bim'de Salam Fiyatları Ne Kadar Zamlandı?

Bim salam fiyatı 2024 listesi bu şekildeydi. Aktüel dönem kampanyalarına göre değişen fiyatlar, en uygun olarak sadece Bim’de tüketicilerle buluşuyor. Peki, Bim salam fiyatları geçtiğimiz yıla oranla ne kadar zamlandı? İşte yanıtı…

Bim’de salam fiyatları, markalara ve ürünlere göre değişmekle birlikte ortalama olarak %30 – 40 oranında zamlanmıştır. Ürün bazlı olarak değişik zam oranlarının yansıtıldığı fiyatlar, Bim zincir marketlerde en uygun haliyle tüketicilere sunuluyor. Ayrıca Bim Aktüel dönemlerini takip ettiğinizde daha uygun fiyatları bulabilir, bütçenizde tasarruf yaratabilirsiniz.

Bim Salam Yorumları

Bim salam fiyatları kadar ürünler hakkında yapılan yorumlar da önemlidir. Çünkü ilk defa Bim’den salam alıyorsanız, ürünlerin fiyat, kalite, lezzet ve içeriği hakkında diğer tüketicilerin deneyimleriyle detaylı bilgi edebilirsiniz. Bu anlamda Bim salam yorumlarının büyük bir öneme sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Bim salam fiyatı açısından yapılan yorumları incelediğimizde tüketicilerin uygun fiyat politikasından memnun kaldığını görüyoruz. Ancak Tombik ve Emin markasıyla birlikte tüm ürünler için içerik, kalite ve lezzet unsurları hakkında olumlu ve olumsuz pek çok yorum görülebilmektedir. Bu nedenle ürünleri satın almadan önce SKT kontrolü, ambalaj kontrolü ve diğer unsurları incelemeniz, sonrasında satın almanız tavsiye edilmektedir.