Bim Köfte Fiyatları 2024: Zam Geldi! Emin Kasap Köfte Ne Kadar?

Bim Köfte Fiyatları 2024: Zam Geldi! Emin Kasap Köfte Ne Kadar?

ABONE OL
7 Mayıs 2024 17:23
Bim Köfte Fiyatları 2024: Zam Geldi! Emin Kasap Köfte Ne Kadar?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Köfte, Türk mutfağının en beğenilen yemeklerinden birisi olarak yüzlerce çeşidiyle tüketiciler tarafından sıkça tüketiliyor. Günümüzde Türkiye’deki enflasyonist ekonomik ortam, et fiyatlarının fahiş noktalara yükselmesini sağladı. Vatandaşlar daha ucuz çözümler ararken en uygun seçeneklerden birisi olan Bim köfte fiyatları 2024 listesini araştırıyor. Emin markasıyla tüketicilerle buluşan Bim köfte fiyatı listesine dair güncel bilgileri aktarıyoruz.

Bim kasap köfte fiyatları, Emin markasının 500 gramlık ürünü ile raflardaki yerini alıyor. Benzeri birçok ürüne göre oldukça uygun fiyatlı olan bu seçenek, tüketicilerin en fazla satın aldığı ürünler arasındadır. Bim köfte çeşitlerini ve güncel fiyatlarını sizler için derledik. İşte detaylar…

Bim Köfte Fiyatına Zam Geldi! İşte Detaylar…

Bim hazır köfte fiyatları 2024 için zamlandı! Geçtiğimiz seneye göre yaklaşık olarak %45 oranında zamlanan fiyatlar, tüketicilerin yeni listeyi araştırmasını sağlıyor. A-101, Şok Market ve benzeri birçok zincir markete göre en uygun seçeneği sunan Bim’de köfte fiyatları ne kadar? Yeni güncel listeyi sizlerle paylaşıyoruz…

Bim köfte çeşitleri, daha çok “Emin” markasının ürünleriyle tüketicilerle buluşuyor. Emin et markası, Bim adına üretim gerçekleştiren bir firmadır. Kıyma, kuşbaşı, köfte gibi seçeneklerde en uygun fiyatı tüketicilere sunmaktadır. Son dönemde her ne kadar zam gelse de Bim köfte fiyatlarının da halen en uygun alternatif seçeneklerden birisi olduğu söylenebilir. İşte fiyat detayları…

Bim Köfte Fiyatları 2024: Güncel Fiyat Listesi

Bim Emin kasap köfte fiyatı, ürünler arasında en fazla merak edilen ve araştırılan seçenektir. Buna ek olarak hamburger köftesi, hazır köfte çeşitleri ve dondurulmuş köfte fiyatı açısından da güncel fiyatları sizler için paylaşıyoruz. Özellikle Bim Aktüel ve kampanya dönemlerinde bu ürünlerin ciddi indirimlerle fiyatının düştüğünü söyleyelim.

Bim köfte fiyatları 2024 yılı itibariyle şu şekildedir:

  • Emin Kaşarlı Kasap Köfte Fiyatları (500 GR): 205 TL
  • Bim Emin Izgara Köfte Fiyatı (400 GR): 179 TL
  • Bim Köfte Fiyatı (Emin 400 GR Dana Kuzu Satır Köfte): 179 TL
  • Emin İnegöl Köfte Fiyatları (400 GR): 179 TL
  • Bim Hamburger Köfte Fiyatları (225 GR): 99 TL
  • Diğer Bim Köfte Çeşitleri ve Fiyatları (Emin 400 GR): 179 TL

Bim’de köfte fiyatları güncel olarak bu şekildedir. Emin markasının kasap köfte seçeneğinin kilogram fiyatı 410 TL’ye denk gelirken diğer köfte çeşitlerinin kilogram fiyatı ise yaklaşık olarak 447,50 TL’dir. Aynı şekilde Bim hamburger köftesi fiyatının da kilogram karşılığı 440 TL’dir.

Bim köfte çeşitleri ve fiyatları 2024 yılı itibariyle yukarıdaki gibi güncellendi. Şimdi çeşitlere göre fiyat detaylarını daha yakından inceleyelim…

1- Bim Emin Kasap Köfte Fiyatı

bim emin kasap köfte fiyatları
bim emin kasap köfte fiyatları

Bim köfte fiyatları 2024 listesinde en fazla araştırılan seçenekler arasında yer alan Emin Kaşarlı Kasap Köfte ürünü, 500 gramlık paketler halinde tüketicilere sunuluyor. Lezzetli yapısı, kaliteli içeriği ve uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine çeken ürün, Bim müşterilerinin en çok beğendiği seçenekler arasındadır.

Bim Emin kasap köfte fiyatı yeni zamlarla birlikte aşağıdaki gibidir:

  • Emin 500 GR Kaşarlı Kasap Köfte Fiyatları: 205 TL

2- Bim Hamburger Köfte Fiyatları

bim hamburger köfte fiyatları
bim hamburger köfte fiyatları

Bim’de köfte fiyatı araştırması için merak edilen bir diğer seçenek yine Emin markasına ait 225 gramlık paketler halinde sunulan hamburger köftesidir. Ev yapımı hamburger tercihinde bulunanların sıklıkla satın aldığı bu ürün, kaliteli içeriği ve uygun fiyatıyla tüketicilerin bütçesini rahatlatıyor.

Bim köfte fiyatları yeni zamlarla birlikte hamburger köfte ürünü için şu şekildedir:

  • Emin 225 GR Hamburger Köfte Fiyatı: 99 TL

3- Bim Hazır Köfte Fiyatları

bim hazır köfte fiyatları
bim hazır köfte fiyatları

Bim’de hazır köfte çeşitleri ise alternatif olması bakımından sayıca daha çoktur. Dana kuzu satır köfte, İnegöl köfte, parmak köfte, ızgara köfte ve daha birçok çeşidi bu kategoride bulabiliyorsunuz. Emin markasıyla raflarda sergilenen bu ürünler ise 400 gramlık paketler halinde tüketicilere sunuluyor.

Bim hazır köfte fiyatları 2024 yılında şu şekildedir:

  • Bim köfte fiyatları içerisinde yer alan Emin markasının 400 gramlık çeşitleri 179 TL’dir.

4- Bim Dondurulmuş Köfte Fiyatı

Bim’de dondurulmuş köfte ürünü olarak Superfresh ve Emin markaları yer almaktadır. Bim köfte fiyatları içerisinde Superfresh’e dair net bir bilgi bulunmasa da Emin markasının kasap köftesi, en uygun seçenekler arasında bulunuyor.

Bim dondurulmuş köfte fiyatı 2024 yılında şu şekildedir:

  • Emin markasının dondurulmuş kasap köfte ürün fiyatı 205 TL olarak güncellenmiştir.

Diğer Bim Ürünleri: Bim Döner Fiyatları

Bim’in Köfte Ürünleri Nasıl? Yorumlar…

Bim köfte fiyatları güncel listesini inceledik. Türkiye ekonomik piyasası içerisinde et fiyatlarının pahalı olduğu düşünüldüğünde Bim’de köfte fiyatının bütçe dostu alışveriş yapmak için oldukça makul düzeyde bulunduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca bu fiyatların normal listelerde yer aldığını, kampanyalarla daha  da düşebileceğini belirtmek gerekiyor.

Bim köfte fiyatı bilgisi kadar ürünlerin kalitesinin, içeriğinin ve lezzetinin nasıl olduğuna yönelik de araştırmalar yapılabiliyor. Bim köftesi olarak bilinen Emin köfte yorumları ile elde ettiğimiz bilgiler şu şekildedir:

  • Bim’in köfte ve et markası olan Emin markasının ürünlerinden tüketiciler memnun kalmıştır.
  • Bu memnuniyet, daha çok fiyat eksenli olarak gerçekleşse de aynı zamanda kalite, lezzet ve ürün içeriği anlamında da tüketiciler olumlu görüş belirtmiştir.
  • Ancak bazı tüketicilerin yaşamış olduğu şahsi problemlerin varlığı ve bununla beraber olumsuz yorum belirtmesi, ürünleri satın alırken SKT, içerik ve diğer bilgileri kontrol etmeniz gerektiğini açıkça ifade etmektedir.

Bim köfte fiyatları güncel listesi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Deneyimlerinizi bizimle paylaşın, hemen yayınlayalım!

    En az 10 karakter gerekli