Popüler dizilerden biri olan Yalı Çapkını isimli dizi ile tanınmaya başlayan Beril Pozam, evlilik haberi ile gündeme geldi. Beril Pozam, hem özel hayatı ile hem de kariyer hayatı ile merak edilen isimlerden biridir ve oldukça fazla soru alıyor.

Bugüne kadar birkaç projede yer alarak tanınmaya başlayan Beril Pozam, Yalı Çapkını dizisi ile çıkış yakalamdı. Dolayısıyla hakkında pek çok merak edilen detay var. 

Buna göre, Beril Pozam nereli gibi ayrıntılara haberimizde yer verdik…

Beril Pozam Nereli 2

Beril Pozam Nereli?

Son zamanların popüler genç isimlerinden biri olan Beril Pozam sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Beril Pozam, dizide sergilediği oyunculuk performansı ile büyük beğeni toplamış ve yakından takip edilen oyunculardan biri olmuştur. Şimdi, oyuncu hakkındaki ayrıntılara yer verelim.

Oyuncu hakkında pek çok ayrıntıya dair araştırma yapanlar Beril Pozam nereli olduğunu sıklıkla soruyor. Yalı Çapkını’nın Suna’sı olarak hafızalara kazanan Beril Pozam doğma büyüme İstanbulludur. 

Beril Pozam 20 Kasım 1995 yılında İstanbul’da doğmuştur. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini de İstanbul’da tamamlamıştır. Günümüzde de doğup büyüdüğü şehir olan İstanbul’da yaşamını sürdürmektedir.

Beril Pozam nereli sorusunu yanıtladıktan sonra oyuncu hakkında diğer merak edilen sorulara değinelim…

Beril Pozam Nereli4

Beril Pozam Kimdir?

Son zamanların yıldızı parlayan oyuncularından biri olan Beril Pozam’ın eğitim, kariyer ve özel hayatına dair merak edilenlere de yer verdik. İşte, detaylar…

Beril Pozam, 20 Kasım 1995 tarihinde İstanbul’da doğmuş genç Türk oyuncudur. Oyunculuk kariyerine adım atmadan önce sosyoloji bölümünde eğitim görmüş, ancak asıl tutkusu olan oyunculuğa yönelerek Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

Beril Pozam, Bilkent Üniversitesi’ndeki eğitimi sırasında çeşitli tiyatro oyunlarında yer alarak sahne deneyimi kazanmıştır. Daha sonra Pozam, ekran önünde rol almaya başlayarak “AVM Sakini”, “Akrep”, “Ada Masalı” ve en bilinen rollerinden biri olan “Yalı Çapkını” dizisindeki Suna karakteri ile dikkat çekmiştir. 

Beril Pozam Kaç Yaşında?

20 Kasım 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen başarılı oyuncu Beril Pozam şu anda 28 yaşındadır.

Beril Pozam Nereli

Beril Pozam Evleniyor mu?

Beril Pozam, Yalı Çapkını dizisi ile izleyenlerin beğenisini toplamış ve bu dizi ile büyük kitlelere ulaşmaya başlamıştır. Beril Pozam son dönemlerde ise evleneceği haberleriyle gündeme gelmeye başlamıştır. Peki, Beril Pozam eşi kim, kiminle evleniyor?

Başarılı oyuncu Beril Pozam, kendisi gibi oyuncu olan Ersin Arıcı ile dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Beril Pozam sevgilisi Ersin Arıcı ile yer aldığı Yalı Çapkını dizi setinde tanışmıştır. Ersin Arıcı, Yalı Çapkını dizisinde Ferit’in sağ kolu olan Abidin karakterine hayat vermektedir. 

Beril Pozam ve Ersin Arıcı’nın sette başlayan arkadaşlıkları aşka dönüştü. Uzun süredir birlikte olan çift, 19 Ağustos tarihinde Dalyan Club’ta dünya evine girmeye hazırlanıyor.

Beril Pozam Nereli 9

Beril Pozam Hangi Dizide Oynuyor? Yer Aldığı Projeler Hangileri?

Beril Pozam nereli soruları ardından oyuncunun hangi projelerinde yer aldığı da oldukça merak ediliyor. Beril Pozam, tiyatro, televizyon ve internet dizilerinde birçok farklı rol üstlenmiştir. Şimdi, bu projelere kısaca değinelim…

Beril Pozam ilk olarak 2017 yılında yayınlanan “AVM Sakini” isimli dizide yer almıştır. Ardından, 2019 ve 2020 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan “Afili Aşk” dizisinde Nazmiye Özkayalı karakterini canlandıran Beril Pozam, 2020 ve 2021 yılları arasında Star TV’de yayınlanan “Akrep” dizisinde Ayşem Güngör rolüyle izleyici karşısına çıkmıştır. 

Beril Pozam daha sonra ise, 2021 yılında “Ada Masalı” dizisinde İdil Sağlam karakterini canlandırmıştır ve ardından 2022 yılında Show TV’de yayınlanan “Baba” dizisinde Sevil Öztürk rolünde oynamıştır. Son olarak ise 2022 yılından günümüze kadar Star TV’de yayınlanmakta olan “Yalı Çapkını” dizisinde Suna Şanlı karakterini canlandırmaktadır.

İnternet platformlarında da yer alan Beril Pozam, 2021 yılında Exxen’de yayınlanan “Olağan Şüpheliler” dizisinde Zeynep rolünde yardımcı oyuncu olarak yer almıştır. 2023 yılında ise Netflix’'te yayınlanan ve başrolünde Neslihan Atagül’ün yer aldığı “Aaahh Belinda" dizisinde Arzu karakterini canlandırmıştır.

Leyla Dizisi Tufan (Tufo) Kim? Halil İbrahim Ceyhan Kimdir? Nereli? Leyla Dizisi Tufan (Tufo) Kim? Halil İbrahim Ceyhan Kimdir? Nereli?

Beril Pozam tv dizileri aşağıdaki gibidir:

  • AVM Sakini - Dedektif Öykü (2017)
  • Afili Aşk - Nazmiye Özkayalı (2019 - 2020)
  • Akrep - Ayşem Güngör (2020 - 2021)
  • Ada Masalı - İdil Sağlam (2021)
  • Olağan Şüpheliler - Zeynep (2021)
  • Baba - Sevil Öztürk (2022)
  • Yalı Çapkını - Suna Şanlı (2022 - devam ediyor)

Beril Pozam filmleri aşağıdaki gibidir:

  • Aaahh Belinda - Arzu (2023)

Beril Pozam tiyatro oyunları aşağıdaki gibidir:

  • Kuvayi Milliye Destanı (2019)
  • Japon Kuklası (2019)
  • La Ronde (2018)
  • The Blue Hotel (2018)
  • Japon Kuklası (2017)
  • The Madman and The Nun (2016)
  • Kedi’nin Pençesi (2015)

Beril Pozam Nereli 10

Beril Pozam Ne Kadar Maaş Alıyor?

Beril Pozam yer aldığı projelerde ne kadar maaş aldığı merak konusu oldu. 2023 yılında yayınlanan bilgiye göre Beril Pozam, Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Suna karakteri ile bölüm başı 35.000 TL aldığı bilinmektedir. Yeni yapılan sözleşmeyle birlikte bölüm başına aldığı ücretin değişmiş olabileceği de tahmin edilmektedir.

Kaynak: Özlem Sucu