Şimşek "Öncesinde sürekli sorular sordu. Cinayeti önceden planlamıştı. Bana 'seni yaşarken öldüreceğim' dedi. İnanın ki çocuklarıma bir şey yapacağını asla düşünmedim. O, beni yaşarken öldürdü. Evlatlarımıza böyle bir şey yapacağı aklımın ucundan dahi geçmedi." dedi.

Cani̇ (6)

Şehrinizde Bu Uygulamayı İster misiniz? Bolu Belediyesi Taviz Vermiyor! İşte O Uygulama... Şehrinizde Bu Uygulamayı İster misiniz? Bolu Belediyesi Taviz Vermiyor! İşte O Uygulama...

İlçeye bağlı Merkez Mahallesi'ndeki dağlık alanda eşiyle ayrı yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Vesim Şimşek (45), çocukları Hiranur (11), Cemre (4), Ceylin (2) ve Nira Şimşek'i (14) sabah saatlerinde dağlık alana götürdü. Burada 4 çocuğuna da tabanca ile ateş eden Vesim Şimşek, ardından aynı tabancayla kafasına ateş etti.

Cani̇ (2)

Çocuklardan Cemre, Ceylin ve Nira hayatını kaybetti, ağır yaralı olarak tedavisi süren çocuklardan Hiranur Şimşek'in ise Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Cani̇ (3)

Yaşanılan olaylardan sonra acılı anne konuştu. Salihli’de  yaşayan Naciye Şimşek, eşi Vesim Şimşek'in cinayetleri planlı olarak işlediğini düşündüğünü söyledi.

Cani̇ (5)

2-3 haftadır sorduğu sorulara göre cinayetin planlı olduğunu düşünüyorum. Sonradan bulmacanın parçalarını birleştiriyorum. Bana olaydan önce 'çocuklara bir şey olursa İzmir'e gelir misin?', 'bana bir şey olursa İzmir'e gelir misin?' diye sormuştu. Bana 'seni yaşarken öldüreceğim' dedi. İnanın ki çocuklarıma bir şey yapacağını asla düşünmedim.

Cani̇ (4)

O, beni yaşarken öldürdü. Evlatlarımıza böyle bir şey yapacağı aklımın ucundan dahi geçmedi.

Cani̇ (7)

Kaynak: sabah.com.tr