Belediye yetkilileri, yenilenen konteynerlerin hem estetik açıdan şehre katkı sağlayacağını hem de atık yönetimi sürecinde daha iyi sonuçlar alınmasına yardımcı olacağını belirtti. Proje kapsamında ilk etapta, merkez mahallelerden başlanarak yoğun kullanılan bölgelerdeki konteynerler değiştirildi.

Çöp (6)-1

Şehrinizde Bu Uygulamayı İster misiniz? Bolu Belediyesi Taviz Vermiyor! İşte O Uygulama... Şehrinizde Bu Uygulamayı İster misiniz? Bolu Belediyesi Taviz Vermiyor! İşte O Uygulama...

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Temiz bir Salihli için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Şehrimizin her köşesinde daha hijyenik ve estetik bir görünüm sağlamak için çöp konteynerlerimizi yeniliyoruz. Bu yenileme çalışması, vatandaşlarımıza daha sağlıklı bir yaşam ortamı sunma hedefimizin bir parçasıdır," dedi.

Çöp (5)

Yenileme çalışmaları, şehir genelinde belirli bir takvim çerçevesinde ilerleyecek ve tüm mahallelere yayılacak.

Çöp (4)

Ayrıca ilçedeki 400 litre kapasiteye sahip çöp konteynerlerinin kapasiteleri kademeleri olarak 800 litreye çıkarılacak. İlk uygulama ise Salihli’nin Menderes ve Gökçepınar bölgelerinde hayata geçirilecek.

Çöp (1)-2

Muhabir: Behzat AKCAN