Yılın 8. ayına girerken astrolojik anlamda bizi nelerin beklediğini merak ediyoruz. Her yeni aya girişimizde burcumuz ve yükselen burcumuzun getirecekleri için astrologları dinliyoruz.ü


2024 Ağustos Ayı Burç Yorumları

2024’ün Ağustos ayına özel burç yorumları ise astrologlar tarafından paylaşılmaya başlandı. Biz de Hande Kazanova’nın 2024 Ağustos ayı burç yorumlarını derledik. İşte, detaylar…

2024 Ağustos Ayı Burç Yorumları

Ağustos ayına giriş yaparken, burçlarınızı bekleyen fırsatları ve zorlukları derinlemesine inceleyeceğiz. Hande Kazanova'nın değerli bilgileri ve astrolojik gözlemlemeleriyle, ay boyunca sizleri nelerin beklediğini öğrenecek ve bu bilgileri hayatınıza nasıl entegre edebileceğinizi keşfedeceksiniz.



Ağustos ayı size büyük değişimler ve başlangıçlar getirebilir. Bu eşsiz astroloji rehberini kaçırmayın ve burcunuzun yol haritasını belirlemeye başlayın!

Peki bu ay burçları neler bekliyor? 2024 Ağustos ayı burç yorumları nelerdir sizler için derledik. 12 burcun Ağustos ayı boyunca karşılaşabileceği durumlara tek tek bakalım…


2024 Ağustos Ayı Burç Yorumları: Koç ve Yükselen Koçlar



Koç ve yükselen Koçlar; iletişimi yüksek aylardan bir tanesi başlıyor. Ağustos başında ev, aile ve yuvayla ilgili konular gündeminize yerleşecek.

4 Ağustos’ta Aslan burcunda bir Yeni Ay var. Bu Yeni Ay’la birlikte aşk hayatınıza dair verilecek önemli kararları devreye koyacaksınız. Çocuğunuzla ilgili konular, önemli girişimler, sanatsal işleriniz, kreatif alanda verilecek önemli kararlarınız devreye girecek.

Ancak diğer taraftan 5 Ağustos’ta Merkür Başak burcunda geri hareketine başlayacak. Bu da size keyif veren konular; aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili konularda karar mekanizmasını hızlandıracak. Aynı zamanda Merkür’ün gerilemesi de gündelik hayatınızın ritmini bozabilir. Bunlar günlük koşturmalarınız, angarya işleriniz, iş hayatınız ya da sağlığınızla ilgili konular olabilir. Bu konulara 29 Ağustos’a kadar dikkatli yaklaşmak aklınızın bir köşesinde bulunsun.



Eski bir takım hastalıklar, uğraştığınız konular ya da beraber çalıştığınız insanlarla anlaşamama, iletişim sıkıntıları ve problemleri görülebilir. Yine parayla ilgili konularda da dikkatli olmaya özen göstermeniz gerekiyor.

19 Ağustos’ta Kova burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay sosyal çevrenize vurgu yapacak. Arkadaşlık ilişkileriniz, toplum içerisinde duruşunuz, takım çalışmaları, organizasyonlar, davetler, aktiviteler bu Dolunay’la beraber görünür olurken, bazı noktalarda zorlandığınızı fark edebilirsiniz. Özellikle iş koşullarınızda yaşadığınız sıkıntılar, problemler, arkadaş çevrenize bu konuları anlatmanıza, aktarmanıza ya da özellikle o çevreden gelecek bazı tepkileri hayatınıza almakla eş değer olacak.

16, 18 ve 20 Ağustos tarihlerine dikkat etmenizde fayda var. İletişimsel işlerinizde sıkıntılar oluşabilir. Bazı siber saldırılar olabilir, cep telefonunuz hacklenebilir ya da kişisel dikkat etmeniz konular varsa bu dönemde cep telefonundan bilgisayara kadar bu alanda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Yine yakın çevrenizden insanların hayatında da bazı zorlanmalar oluşabilir.

Güzelliklere odaklanın! Bu ay aşk hayatınız hareketli olacak. Aşkı doya doya yaşamanızı diliyoruz.


2024 Ağustos Ayı Burç Yorumları: Boğa ve Yükselen Boğalar



Boğa ve yükselen Boğalar; iletişimi yüksek aylardan bir tanesi başlıyor. Yakın çevrenizle beraber bir takım işlere girişebilir ya da yakın çevrenizle olan iletişiminizi hızlandırabilirsiniz. Aynı zamanda eğitimsel işlerin üzerine düşecek ve kısa vadeli planlarınızı hareketli kılacaksınız.

4 Ağustos’ta ev, aile ve yuva alanınızda bir Yeni Ay var. Emlak dahil olmak üzere gayrimenkul alım- satım, kiralama, yer değiştirme, taşınma, kentsel dönüşüm, başka bir yerde yaşama ya da yuva kurma konuları bu Yeni Ay’la beraber önem kazanıyor. Ancak bir gün sonra da Merkür gerilemeye başlayacak. O yüzden daha önceden konuştuğunuz konular üzerine eğilmeye özen gösterin.

Babanızın ya da ailenizin parasal konularında bazı iletişim sıkıntıları görülebilir. Çocuğunuz varsa çocuğunuzla iletişim sıkıntıları yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yanlış anlaşılabilirsiniz. 29 Ağustos’a kadar türlü konuda dikkatli olmaya özen göstermeniz gerekecek.



19 Ağustos’ta bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay kariyer ve meslek alanlarınızı ön plana çıkaracak. İşinize daha fazla odaklanmak isteyecek ya da iş hayatınızda yaşanacak bir sorunun üzerine gitme arzusunda olacaksınız.

14 Ağustos’tan sonra önemli şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Ancak, özellikle 20 Ağustos civarı maddi konular ve parasal işlerinizde büyük riskler almamaya özen gösterin. Beklediğiniz bir yerden para gelmeyebilir veya arkadaşlarınızla giriştiğiniz işlerinizde problemler oluşabilir. Geleceğinizi garanti altına almak adına 20 Ağustos (+/- 10 gün) civarında gereksiz risklerden mümkün olduğunca kaçının.

Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle beraber ay sonunda çalışma koşullarınıza ve iş hayatınıza odaklanacağınız bir dönem başlayacak.


2024 Ağustos Ayı Burç Yorumları: İkizler ve Yükselen İkizler



İkizler ve yükselen İkizler; Ağustos ayında maddi konular ön planda olacak, parasal işlerinizle uğraşacaksınız. Çeşitli şansların karşınıza geldiğini göreceksiniz ama bu şans ve fırsatları hayatınıza geçirirken zaman zaman zorlanmalara şahit olacaksınız.

4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay sizin iletişimsel işlerinizi hızlandıracak. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama, dijital platformlar, eğitim, ulaşım, yerleşim ile ilgili konular bu Yeni Ay’ın konusu olacak.

Ancak hemen bir gün sonra Merkür geri hareketine başlayacak. Bu da eğer kafanız net değilse, bazı konularda karar vermiyorsanız ya da alamıyorsanız, etrafınızdaki insanlar kafanızı bulandırıyorsa bu Merkür gerilemesinde dikkatli olmaya özen gösterin.



29 Ağustos’a kadar emlak alım- satım, kiralama gibi işlerinizi mümkün olduğunca azaltmaya özen gösterin. Yapmak zorunda kalırsanız da bir avukata danışabilirsiniz ya da sözleşmeleri birkaç kez gözden geçirerek hareket edebilirsiniz. Yine yakın çevrenizden birinin parasal konularda zorlanmaları da devreye girebilir.

19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, seyahatlerinizi hızlandıracak. Seyahat, geleceğe yönelik adımlar, ticari faaliyetler, hukuki işler gibi konularda alanınız çalışmaya başlayacak. Şans faktörü sizin yanınızda ama şansınızı kullanırken sizin dışınızda gelişecek olaylar silsilesi de yaşanabilir.

İş ortamlarınızda, üzerinizde büyük bir baskı hissedebilirsiniz. Ya da iş ortamlarınızda bazı konuları dengeye oturtmak, orada sınırlarınızı çizmek isteyebilirsiniz. Alacağınız bir haber 20 Ağustos civarı hayatınızı değiştirebilir.


2024 Ağustos Ayı Burç Yorumları: Yengeç ve Yükselen Yengeçler



Yengeç ve yükselen Yengeçler; Ağustos ayı sizin için çok önemli. Çünkü, hemen Ağustos’un başında Ay Yengeç burcunda olacak. Evinize, yuvanıza, ailenize ve kendi güvenliğinize daha fazla odaklı olacaksınız. Hızlı hareket etmek isteyecek, farklı yerlerde bulunmaktan mutluluk duyacaksınız.

4 Ağustos’ta Aslan burcunda bir Yeni Ay var. Bu Yeni Ay’da sizin için maddi konular önem kazanacak. Yatırımlarınız olabilir, cebinize giren para olabilir, alacaklarınız olabilir… Parayla ilgili konular ya da kendi değerinizi belirleyecek bazı konuşmalar bu Yeni Ay’ın ana konularından olacak.

Hemen bir gün sonra Merkür, iletişim alanlarınızda gerileyecek. Merkür’ün gerilemesi yakın çevrenizle olan bağlantılarınızı zorlayabilir. Bu dönemde telefonunuzu, bilgisayarınızı yedeklemeyi ihmal etmemenizi öneririz. Ya da iş yerinde bir toplantınız varsa toplantınızı bir kenara yazmayı ihmal etmeyin. Araba sıkıntıları, ulaşım sorunları, iletişim problemleri en çok sizi bu noktalarda yorabilir.

Parayla ilgili bazı konularda karar verdiyseniz ve bir işinizi başlatacaksınız o işinizde de sorunlar görünme potansiyeli var. O yüzden 29 Ağustos’a kadar dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. Bir işi yapmak durumunda kalırsanız da daha önceden bildiğiniz, tanıdığınız insanlarla işbirliğine girmeye özen göstererek şartları birkaç kez gözden geçirin.



19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay, yine parayla ilgili konuları karşınıza getirecek. Gözden kaçırdığınız bir detay, bir ödeme, bir faturayla uğraşabilirsiniz. Krediyle ilgili bazı konular devreye girebilir. Miras veya hukukla bağlantılı işlerinizi ele almak bu Dolunay’ın ana konularından olacak ve ağırlıklı olarak bu konularla ilgileneceksiniz.

Jüpiter bu dönemde birçok alanda sizi koruyor. Yurt dışı alanlarınızı aktif kılıyor. 14 Ağustos civarı güzel iş fırsatları veya yurt dışı bazlı şirketlerden gelecek güzel bazı adımlar yüzünüzü güldürebilir. Ama bu konularda riske girmekten kaçınmanız gerekiyor. Çünkü 20 Ağustos civarında alacağınız bazı haberler karşısında biraz küçülmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Ya da bazı önlemler almanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Eğer yurt dışıyla ilgili bir işiniz varsa Ağustos ayının sonuna bırakmamak önemli olabilir. Mesela vize problemleri… Bulunacağınız, iş yapacağınız ülkede yaşanacak bazı sıkıntılar iş potansiyelinizin ertelemesine veya bazı konuların gecikmesine neden olabilir.

Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte Ağustos sonunda evinizde boya, badana, tadilat işleriniz varsa bu işlerinize gönül rahatlığıyla girişebilirsiniz.


2024 Ağustos Ayı Burç Yorumları: Aslan ve Yükselen Aslanlar



Aslan ve yükselen Aslanlar; sosyal çevrenizin çok aktif olduğu bir ay olacak. Arkadaşlarınızdan, çevrenizden gelecek çeşitli fırsatlarınız olacak. Ve bu fırsatları bir şekilde kullanma arzusunda olacaksınız. Hayatınızın renklendiğini göreceksiniz. Bir partiye üye olmak, bir yere yazılmak ya da sosyal sorumluluk projesinde yer almak kendinizi daha canlı hissetmenize neden olabilir.

Ağustos başında Merkür geri hareketine hazırlanıyor. 5 Ağustos’ta Merkür para alanlarınızda gerileyecek. O yüzden 29 Ağustos’a kadarki dönemde parasal işlerinizi düzgün bir şekilde gözden geçirmeye özen gösterin. İşlerinizi ertelemeyin.

Muhasebecilik işiyle uğraşıyorsanız, alım- satımlar yapıyorsanız, daha önceden ticari faaliyette olduğunuz insanlarla çalışmanız söz konusu olabilir. Ancak sıfırdan bir iş yapacaksanız ve hiç tanımadığınız insanlarla çalışacaksınız ya da hayati kararları alıp da bu hayati kararları uygulamaya çalışıyorsanız sıkıntılar oluşabilir. Kimseye borç vermeyin, kimseden borç almayın. Bu dönem büyük parasal girişimlerden mümkün olduğunca uzak durun.



4 Ağustos’taki Yeni Ay, sizin Yeni Ay’ınız. Kendinize para harcamak isteyeceksiniz. Bunu daha önceden başlattığınız işlerle yapın. Mesela bir şeyi yeni başlatmıştınız, devamını getiremediniz. Bunu tamamlayabilirsiniz. Sıfırdan bir görüntü yenilemek, kendinizi baştan yaratmak, büyük girişimlerde bulunmak gibi konulardan kesinlikle uzak durmalısınız. Ayrıca sağlıkla ilgili konuları gözden geçirmek önemli olabilir.

19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay, ikili ilişkiler ve özel hayatınız alanında gerçekleşecek. Bu Dolunay zamanı özel hayatınızda kim varsa o insanla daha fazla uğraşacaksınız. O insanla zaman zaman anlaşmazlıklar yaşayacaksınız. Aile hayatınızda da bazı zorlanmalar yaşanabilir.

20 Ağustos’ta Jüpiter- Satürn dik açısı, parasal işlerinizde sizi yoracak gibi görünüyor. Beklediğiniz bir para varsa, önemli ve umut ettiğiniz bir konu varsa burada gecikmeler, engeller, sıkıntı ve problemler görülebilir. Borsa gibi spekülatif alanlara yatırım yapıyorsanız ya da riskli işler peşindeyseniz 20 Ağustos civarına (+/- 10 gün) denk getirmemeye dikkat edin.


2024 Ağustos Ayı Burç Yorumları: Başak ve Yükselen Başaklar



Başak ve yükselen Başaklar; bu ay çalışma koşullarınız, kendinizi göstereceğiniz konular, ailevi konular ön planda olacak. Eğer çalışmıyorsanız annenizle daha fazla vaktinizi geçirebilir ya da anne tarafınızın konularıyla daha fazla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Ama çalışıyorsanız, süre gelen bir işiniz varsa, tatilinizi yaptıysanız ya da tatil öncesi çalışmalarınız hızlandıysa bu ay daha fazla işinizde gücünüzde olacaksınız.

5 Ağustos’ta Aslan burcundaki Yeni Ay’da destekli olmayacaksınız. Herhangi bir şekilde harekete geçmemeniz gereken bir Yeni Ay. Bu Yeni Ay, kötü alışkanlıklardan kurtulmak, sağlık kontrollerinizin üzerine düşmek, yurt dışı bazlı işlerinizin üzerine düşmek anlamında olumlu olabilir. Ama diğer girişimleriniz konusunda Yeni Ay sizi desteklemeyecek.

Hemen bir gün sonra Merkür sizin burcunuzda geri hareketini başlayacak. Yanlış anlaşılmalara açık bir dönem olabilir. Kendinizi doğru ifade edemeyebilirsiniz. Doğru adımlarda bulunamayabilirsiniz. Kafanız net olmayabilir. Girişimleriniz konusunda yanılabilirsiniz. Şimdiye kadar çok daha rahat akan hayatınızda bazı aksilikler, gecikmeler, engellerle karşılaşabilirsiniz.



O yüzden Ağustos ayını pas geçin. Ağustos ayını dinlenme, plan yapma ayı olarak görmeye özen gösterin. 29 Ağustos’a kadar kişisel girişimler, sağlıkla ilgili konular da dahil olmak üzere büyük olaylardan kaçının.

19 Ağustos’ta Kova burcundaki Dolunay sağlıkla ilgili konuları karşınıza getirecek. Sağlığınızda, dolaşım sistemi sıkıntıları oluşabilir. Çok çalışmaktan ya da kendinizi yormaktan kaynaklı olarak bazı damar hastalıkları devreye girebilir. Çalışma hayatınızdan gelecek önemli haberler de bu Dolunay’ın konularından olacak.

Kariyerinizde şanslı bir döngü içerisindesiniz ve bu ay karşınıza güzel fırsatlar gelecek. 14 Ağustos civarı karşınıza gelecek olan fırsatlar yüzünüzü güldürebilir. Ama bu fırsatları hayata geçirirken bazı zorlanmaların olduğunu, bu zorlanmaların eşinizden, partnerinizden ya da ortağınızdan kaynaklandığını fark edebilirsiniz. Önemli anlaşmaları, sözleşmeleri, büyük girişimleri 20 Ağustos civarına denk getirmemeye özen gösterin.

22 Ağustos’tan sonra Güneş sizin burcunuza geçince işlerin biraz daha rahatladığını, her şeyin biraz daha rahat bir şekilde aktığını görebilirsiniz.


2024 Ağustos Ayı Burç Yorumları: Terazi ve Yükselen Teraziler



Terazi ve yükselen Teraziler; yolculukların çok yoğun yaşanacağı aylardan bir tanesi olacak. Seyahat fırsatlarınız fazla olabilir. Bunlar iş seyahatleriniz ya da kişisel seyahatler olabilir. Bu ay genelinde uzak yerlerden gelecek haberlerle ailevi konuların da hareketlendiğini göreceksiniz.

4 Ağustos’ta Aslan burcunda bir Yeni Ay var. Bu Yeni Ay çevre değişimlerini onaylayan bir Yeni Ay olacak. Çevrenizi değiştirmek istiyorsanız, yeni bir ortama katılacaksanız, kafanızda bazı planlar varsa bu Yeni Ay’la beraber hareketlendirebilirsiniz.

Hemen bir gün sonra Merkür geri hareketine başlıyor. Merkür kadersel alanınızda gerileyecek. O yüzden bu Yeni Ay’ı bilindik, yarım kalmış, tamamlanmış konular üzerine kullanmak çok daha doğru olacak.

Bundan 6 yıl öncesini yani 2018 yılını ve geçen yılı gözden geçirmenizde fayda var. Neler yaşadınız, bu dönemde karşınıza ne gibi olaylar gelmişti? Bu olayların çözüm niteliğinde yeniden karşınıza gelme potansiyeli yüksek olabilir. Geçmişi fazlasıyla sorgulayabilirsiniz. Beklenmedik olaylara maruz kalabilirsiniz. Fakat Merkür’ün buradaki geçişi kadersel bir alan olduğu için karma yaratmamak, büyük girişimlerde bulunmamak aklınızın bir köşesinde olmalı. Çünkü biraz yorulacak ve zorlanacaksınız.



19 Ağustos’ta Kova burcundaki Dolunay, aşk evinizi hareketlendirecek. Eğer bekarsanız bu Dolunay aşkı karşınıza getirebilir. Çocuğunuz varsa çocuğunuzla ilgili konuların gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Ya da eğitimsel, sanatsal konular ve kreatif işler kafanızdaki planların bir anlamda size keyif veren konuların hareketlenmesi söz konusu olabilir.

Eğer yaptığınız işler riskli bir iş içeriyorsa burada adım atarken biraz düşünmenizi öneririz. Para alacak verecek dengesini iyi korumanız gerekebilir. Büyük risklerden ve yatırımlardan bu dönemde kaçınmaya çalışın. Aşk hayatınızla alakalı konularda da sevdiğiniz insanla anlaşmak çok da kolay olmayabilir. Birbirinizi yıpratabilirsiniz.

20 Ağustos civarına dikkat etmekte fayda var. Jüpiter ve Satürn’ün dik açısı devrede olacak. Beraber çalıştığınız insanların hayatında bazı zorlanmalar olabilir. Eğitim fırsatı ya da seyahat fırsatınızın bazı engellere takıldığını görebilirsiniz. O dönem yaşanacak bir olaydan kaynaklı olarak bazı gecikmeler, yapamadığınız işler devreye girebilir. En çok bu etkiye dikkat edin.

Ağustos sonunda Venüs’ün Terazi burcuna geçişiyle beraber kendinize, görüntünüze, hayatınıza daha fazla vakit ayıracak ve kendinizi daha fazla önemseyeceksiniz.


2024 Ağustos Ayı Burç Yorumları: Akrep ve Yükselen Akrepler



Akrep ve yükselen Akrepler; bu ay sizin için maddi konular önemli olacak ama bir yandan da seyahatle ilgili konu ve olayların önem kazanacağını göreceksiniz. Çok gezeceksiniz, ailenizle daha fazla vakit geçireceksiniz.

4 Ağustos’ta oluşacak Yeni Ay, kariyer ve meslek alanlarınızı etkileyecek. Kariyerinize yön vermek adına yenilikler, yeni projeler, kafanızda bir takım fikirler varsa bu fikirleri çok daha rahat organize edebileceğiniz ya da hayata geçirebileceğiniz anlamına gelebilir.

Bundan bir gün sonra da Merkür, sosyal çevre alanlarınızda gerileyecek. Bu da şu anlama geliyor: 29 Ağustos’a kadar büyük iş girişimlerinden mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin. Ya da bir işi başlatıyorsanız üzerinden birkaç kez geçin. Çünkü en çok işin elde edilen gelirlerinde sıkıntı ve problemler yaşayabilirsiniz.

Bir iş sahibiyseniz, düzenli bir kazancınız varsa burada kazancın gelmesinde bazı zorlanmalar oluşabilir. Birine borç verdiyseniz o borcu almakta zorlanabilirsiniz ya da ödemeleriniz varsa, bir yerden para tahsilatı bekliyorsanız bu tahsilatın gecikmesi gibi konular olabilir. Her zaman çalıştığınız firmanın zora düştüğünü, size tam da olması gereken zamanda ödeme yapamadığını fark edebilirsiniz. Bu ve bu tarz sorunlarla karşı karşıya gelebilirsiniz. Ama bir işe kalkışıyorsanız, bir işiniz varsa bu işten gelecek gelirler konusunda sıkıntılar oluşacak gibi görünüyor.



14 Ağustos civarı sizin için önemli, çünkü parayla ilgili konularda güzel şans ve fırsatlar karşınıza gelecek. Ancak 20 Ağustos civarında da bu şans ve fırsatları yeteri kadar kullanamadığınızı görebilirsiniz.

19 Ağustos’ta Kova burcunda oluşacak Dolunay, ev, aile ve yuvanızla ilgili konuları hareketlendirecek. Aile hayatınızda önemli bazı vermeniz gereken kararlar, duygusal kararlar devreye girebilir. Yer değişikliğiyle alakalı, taşınmanızla ilgili konular devreye girebilir. Aile ortamlarınızda bazı gerilimler yaşamaya da meyilli olabilirsiniz.

29 Ağustos’a kadar arkadaşlarınızla olan iletişimize dikkat edin, çünkü yanlış anlaşılmalara da açık olabilirsiniz. Diğer taraftan eski arkadaşlarınızla görüşmek bu dönem size fayda sağlayabilir.

29 Ağustos’tan sonra biraz kendi halinizde olmak isteyeceksiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın kendi köşesine çekilmesi, kendi halinde olmayı istemesi devreye girebilir. Bu dönemde karşı cinsi çok fazla zorlamayın.


2024 Ağustos Ayı Burç Yorumları: Yay ve Yükselen Yaylar



Yay ve yükselen Yaylar; müşterek para alanları, ortaklaşa yapılacak işler ve buradan elde edilen gelirler, banka ödemeleri, kredi, faiz gibi konuların ağırlıkta olacağı aylardan bir tanesi sizi bekliyor. Bu dönemde para dengesine daha fazla önem vermeniz gerekiyor. Daha dikkatli adımlar atmanız gerekiyor.

4 Ağustos’ta Aslan burcunda bir Yeni Ay olacak. Bu Yeni Ay seyahat, eğitim, yurt dışı bağlantılı işler, ticari alanda atılması gereken önemli adımlar ya da geleceğinizi ilgilendirecek önemli bazı iş planlarını, girişimlerini karşınıza getirebilir. Bir seyahati karşınıza getirebilir. Medyayla uğraşıyorsanız bu dönem medya alanında vereceğiniz önemli bazı kararları karşınıza getirebilir.

Hemen bir gün sonra da Merkür kariyer ve meslek alanlarınızda gerileyecek. Daha önceden konuşulmuş, yarım kalmış, tamamlanmamış işlerinizin üzenine düşmek ve bu işlerinizi nihayate erdirmek adına hem bu Yeni Ay’ı hem de Merkür gerilemesini kullanabilirsiniz. Sıfırdan bir iş değişikliği yapmak, yeni bir işe atlamak ya da yeni risk içeren bir işin altına imzanızı atmak için destekli olmayacaksınız.

Annenizle olan iletişiminizde bu dönem sıkıntı ve problemler görülebilir. Bu konularda 29 Ağustos’a kadar dikkatli olmayı ihmal etmeyin. Toplum önünde konuşuyorsanız yanlış anlaşılmalara da açık olabilirsiniz. Ağzınızdan çıkana dikkat etmeniz gereken bir dönem olacak. Eğer sosyal medyayı aktif kullanıyorsanız, sosyal medyada da insanlarla çok fazla dalaşmamanız gerekiyor.



19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay, iletişimsel işlerinizi hızlandırabilir. Yakın çevrenizdeki konu ve olaylarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanların hayatında yaşanacak bir dengesizlik, ani bir olay sizin hayatınızı da etkileyebilir. “İşleri tam da oturttum, rahat edeceğim, tatilime gideceğim” dediğiniz notalarda işler hiç de düşündüğünüz gibi olmayabilir. Yakın çevrenizden bir insanın sağlığıyla, işiyle ya da ailevi konularında zorlanmasına şahit olabilirsiniz.

İkili ilişkiler ve özel hayat alanında destekleniyorsunuz. Bu ay yeni birileriyle tanışmak, hayatınıza bir insan almak ya da ilişkinizi güzelleştirmek anlamında 14 Ağustos’a kadar şanslı etkileriniz var. Ama 14 Ağustos sonrası, özellikle 20 Ağustos civarı zorlanmalar devrede olacak. İkili ilişkiler, özel hayata dair verilecek kararlarda gecikmeler, sıkıntı ve problemlere karşı açık olmayı ihmal etmeyin.

Ay sonu itibarıyla sosyal çevreniz hareketlenecek. Arkadaşlarınızla, eşinizle, dostunuzla bolca vakit geçirerek sıkıntı ve sorunlarınızı geri plana atabilirsiniz.


2024 Ağustos Ayı Burç Yorumları: Oğlak ve Yükselen Oğlaklar



Oğlak ve yükselen Oğlaklar; bu ay ağırlıklı olarak ikili ilişkilerinize ve özel hayatınızdaki kişiye daha fazla vakit ayıracaksınız. Sevdiğiniz insanın planlarına göre planlarınızı oluşturacaksınız. Hayatınızdaki insanı daha çok önemseyeceksiniz.

4 Ağustos’ta Aslan burcunda oluşacak Yeni Ay, sizin müşterek para alanlarınızda oluşacak. Bu şu anlama geliyor: Eşinizin, partnerinizin parasal konuları, sizin parasal konularınızda vereceğiniz önemli kararlar bu Yeni Ay’ın konusu olacak. Borçlarınızı yapılandırmak istiyorsanız, kredi çekmek istiyorsanız, bir yerden para bekliyorsanız bu dönem bu konuların üzerine eğileceksiniz.

1 gün sonrasında Merkür geri hareketine başlayacak. Merkür sizin seyahat ve eğitim alanlarınızda gerileyecek. Tam da seyahate gitme hazırlığı yaptığınız bir dönemde parayla ilgili bir konunun denkleşmemesi ya da daha önce gittiğiniz yerlere gitme potansiyelinizin olması gibi etkiler devrede olabilir.

Merkür bu alanlarınızda gerilediği için daha önceden bildiğiniz, tanıdığınız, iletişim halinde olduğunuz, beğendiğiniz yerleri seçmeye özen gösterin. Çünkü sıfırdan gitmeye çalıştığınız yerlerde muhakkak bir olay veya para problemi yaşama olasılığınız yüksek görünüyor. Daha önceden çalıştığınız insanlardan güzel teklifler de devrede olacak.



19 Ağustos’la beraber cebinize bir para geçebilir. Beklediğiniz bir paranın gelme potansiyeli yüksek. Ama bu para geldiğinde de aniden harcamalara gidebilir. Aşk hayatınız ve çocuğunuz için yapacağınız harcamalar bu ay çok yüksek olacak. Ödemeler dengesine önem vermeniz gerekiyor.

14 Ağustos’a kadar işle ilgili konularda desteklisiniz. İşinizde insanlar sizi anlayacak, gereken yardımı gösterecek ya da burada güzel açılımlar altında olacaksınız. Ama 20 Ağustos civarı yaptığınız bir planın ertelenmesi, iş yerinde bir insanla anlaşamama ya da bir işin üzerinize kalması, iş ortamında yaşanacak bir kişinin işi bırakmasından kaynaklı olarak bazı işlerin sizin üzerinize yüklenmesi gibi etkilere karşı dikkatli olun. Ve bu sıralarda sağlığınızı şansa bırakmayın. Tam da bu dönemde alerjileriniz iyice artabilir, soğuk algınlıklarına ve solunum yolu sıkıntılarına açık olabilirsiniz.

Ay sonu itibarıyla özellikle Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi kariyer fırsatlarınızı da basamakları çok hızlı bir şekilde çıkmanıza neden olacak. Aile ortamlarınızda sıkıntı yaşadığınız sorunları da rahata erdireceksiniz.


2024 Ağustos Ayı Burç Yorumları: Kova ve Yükselen Kovalar



Kova ve yükselen Kovalar; Ağustos ayı ağırlıklı olarak çalışacaksınız, sağlıkla ilgili konulara odaklanacaksınız, gündelik hayatın ritminin hızlı aktığını göreceksiniz. Bu ay ikili ilişkiler ve özel hayatınıza daha fazla vaktinizi vereceğiniz aylardan bir tanesi olacak.

Hem ilişkiye, hem taşınmaya, hem ortaklı işlere dair verilecek önemli kararlarınız varsa 4 Ağustos’taki Yeni Ay bu kararlarla ilgili konuları gündeminize getirecek. Ancak hemen bir gün sonra, 5 Ağustos’ta da Merkür para alanlarınızda gerileyecek. Bu da şu anlama gelebilir: Ortak yaptığınız bir işin para sıkıntıları ve sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Ortağınızın, beraber çalıştığınız insanın ya da eşinizin parasal konularda zorlanmalarına şahit olabilirsiniz.

29 Ağustos’a kadar maddi konularda bir borcun altına girmeyin, kimseye kefil olmayın ya da kredi çekmeyin. Bir borcu başka bir borçla kapatmaya çalışmayın.



Bu ay spekülatif her tür işinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Aşk hayatınız ve size keyif veren alanlarda büyük açılımlarınız var. 14 Ağustos’a kadar ikili ilişkiler, özel hayat, aşk konuları, flört etme durumları, çocuklarla ilgili konularda büyük şans ve fırsatlara sahipsiniz. Ama 20 Ağustos civarı bazı zorlanmalar devreye girecek. Hem maddi konulardan kaynaklı olarak hem kendi değeriniz ve ederinizden kaynaklı bazı problemler devrede olabilir.

19 Ağustos’ta sizin burcunuzda bir Dolunay var. Bu Dolunay sağlığınızla ilgili ve kişisel vereceğiniz kararlarla ilgili konuları hızlandıracak. Sinirli, agresif, gergin tavırlardan mümkün olduğunca uzak durun. Sıkılganlıklarla hareket edebilir, hem aile hayatınız hem özel hayatınız hem kendinizle ilgili konularda çok hızlı kararlar almaya yatkın olabilirsiniz. Bu Dolunay zamanı sağlığınıza gereken özeni gösterin.

18 Eylül Çarşamba Reyting sonuçları açıklandı! Leyla, Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, MasterChef 18 Eylül Çarşamba Reyting sonuçları açıklandı! Leyla, Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, MasterChef

Güzel bir seyahat ay sonunda devreye girecek. Bir, iki günlüğüne güzel bir yerlere gitmeye özen gösterin. Çünkü bu ay yoğun geçmiş olacak.


2024 Ağustos Ayı Burç Yorumları: Balık ve Yükselen Balıklar



Balık ve yükselen Balıklar; aşk dolu, keyif dolu, hareketli etkilerle Ağustos ayına giriş yapacaksınız. Ev, aile ve yuva alanlarınızda önemli fırsatlarınız olacak.

4 Ağustos’ta iş hizmet ve sağlık alanlarınızda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Burada önemli adımlar devreye girebilir. İş potansiyeli artabilir, gündelik hayatınızı iyi idare etmek durumunda kalabilirsiniz, organize olmanız gereken konular olabilir, sağlıkla ilgili gözden geçirilmesi gereken konuları ele almak durumunda kalabilirsiniz. Fakat iş düzeninizin parasal konularıyla ilgili alanda bir takım sıkıntı ve problemler oluşabilir.

5 Ağustos’ta Merkür, ilişkiler alanınızda gerileyecek. Ama aynı zamanda yanınızda çalıştırdığınız insanlar varsa onların parasal konularda 29 Ağustos’a kadar zorlandığını görebilirsiniz. Ya da onlara para vermekte siz zorlanabilirsiniz. Bazı dengeleri kurmak çok da kolay olamayacak.



Özel hayata gelecek olursak; eski ilişkiler, eski aşklar, eski meseleler 29 Ağustos’a kadar karşınıza gelebilir. Diyelim ki sevdiğinizden ayrıldınız tam da bu Merkür gerilemesinde karşınıza çıkabilir, sizi arayabilir, sosyal medyada daha fazla önünüze düşebilir ya da tanıdık bir arkadaşınıza rastlayabilirsiniz. Eğer hayatınızda bir insan varsa o insanla da anlaşmak çok kolay olmayacak. O yüzden 29 Ağustos’a kadar ilişkilerde büyük kararlar almadan ilerlemeye özen gösterin.

19 Ağustos’ta Kova burcunda bir Dolunay var ki bu Dolunay bir olayın iç yüzünü ortaya çıkartabilir. Sizi tedirgin edecek bir Dolunay olacak. Yakın çevrenizde olup biten konu ve olaylar, burada verdiğiniz tepkiler iş ortamıza yansıyabilir. Ya da bilinçaltınızda bazı korkuların, bazı olayların yeniden hareketlendiğini fark edebilirsiniz. Akraba ve kardeşlerinizin özellikle hayatında beklenmedik bazı durumlar da oluşabilir.

14 Ağustos civarı karşınıza gelecek olan işlerde bazı gecikmeler ve ertelenmeler oluşabilir. İşlerinizi yapmamanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Sağlığınıza gereken özeni gösterin. Aile hayatınızda da ebeveynlerinizin sağlık sıkıntılarıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Ay sonunda parayla ilgili konularda sıkıntı ve problemleriniz varsa bunları çok rahat çözüme ulaştıracaksınız. Ailenizdeki insanlarla bir araya gelerek parasal konularda güzel adımlar atmak isteyeceksiniz. Bu ay sonu çok daha destekli olacaksınız.



12 burcun Ağustos ayında yaşayacağı olayları sizlere sunduk. Burcunuzun Ağustos ayında kavuşumlarda, yeni aydan ve dolunaydan etkilenerek yaşayacağı gelişmeleri aktardık. Umarız Ağustos ayı fırsatlarla geçirdiğiniz, güzel etkilerin hayatınızda görünür olduğu bir ay olur.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz