Cinayete kurban giden Nihal’in babasından duygulandıran sözler Cinayete kurban giden Nihal’in babasından duygulandıran sözler

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman ve beraberindeki heyet, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ı ziyaret etti.

Yeşil pasaporta olan güveni sarsamayız

Son günlerde Yeşil Pasaport konusunda birçok meslek grubunun dâhil olduğu bir düzenlemeye ilişkin Bakan Bolat'a konuyla ilgili iş insanlarının yeşil pasaport talebini dile getiren Başkan Hacısüleyman, “Son dönemde artan vize sıkıntıları iş dünyasını zor durumda bırakıyor, bu konuda iş insanlarına öncelik verilmesini istiyoruz” dedi. Bakan Prof. Dr. Bolat, “Sosyal medya dezenformasyonu ile Yeşil Pasaport uygulamasına dahil edildiği iddia edilen meslek grupları oldu. Fakat bu tamamen yanlış bir bilgi, uygulamayı genişletmiyoruz, Yeşil Pasaporta olan güveni sarsamayız” diye konuştu.
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman ve beraberindeki heyet, Ankara görüşmeleri kapsamında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti. ATSO heyeti görüşmede, meslek komitelerinin çalışmalarını, talep ve önerilerini Başkan Hisarcıklıoğlu'na aktararak, hazırladıkları dosyayı sundu. Merhum Başkan Ali Bahar'a taziye dileklerini ileten TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi. Ali Bahar'ın Antalya'da toplu iş yerleri oluşturulması konusunda yaptığı çalışmaların görüşüldüğü ziyarette, Antalya'nın ekonomik gelişimi için her zaman destek vereceğini kaydeden Başkan Hisarcıklıoğlu, “Her zaman odamızın yanında olacağız, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız” dedi.

Kaynak: İHA