Altın ve gümüş fiyatlarındaki düşüşler yatırımcıları şaşkına çevirirken, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş "Bu fırsat bir daha gelmez" diyerek yeni fiyat seviyeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, gram altın ve ons altındaki alım fırsatlarına dikkat çekerken gümüşe dair çok kritik açıklamalarda bulundu.

ONS ALTIN DÜŞÜŞ TRENDİNDE

3 Eylül tarihli YouTube videosunda Memiş, ons altın fiyatlarının 2473 dolara kadar gerilediğini belirtti. Beklentiler dahilinde bu düşüşün meydana geldiğini açıklayan Memiş, yatırımcıların 2450-2500 dolar aralığını yakından izlemeleri gerektiğini vurguladı.

Memiş, ABD Merkez Bankası’nın (FED) faiz kararı öncesinde altın fiyatlarının bu seviyelerde kalacağını öngörürken Ekim'in sonu veya Kasım'ın başlarından itibaren ons altının 2600 dolar seviyesine ulaşabileceğinin altını çizdi.

Manisa’da konut satışlarında artış Manisa’da konut satışlarında artış

GRAM ALTIN VE GÜMÜŞ İÇİN KRİTİK TAHMİN

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altında 2750-2800 lira aralığının yatırımcılar için alım fırsatı sunduğunu, yıl sonu hedefinin ise 3000-3500 TL aralığında olduğunu açıkladı. Gümüş konusunda ters köşe açıklamalar yapan Memiş, gümüşün altına kıyasla "bedava" olduğunu ve yıl sonu tahmininin 37 TL olduğunu söyledi.

Kaynak: MİLLİ GAZETE