Ekranların uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’da daha önce Rıza Baba’nın eşi Ayla’yı üstlenen ve Mahallenin Muhtarları, Azize, İşler Güçler, Ah Neriman gibi birçok projede yer alan Filiz Taçbaş kaza geçirdiğini açıkladı. 

Hacı Sabancı Kimdir? Kaç Çocuğu Var? Eşi Kim? Hacı Sabancı Kimdir? Kaç Çocuğu Var? Eşi Kim?

AYAK BİLEĞİ İKİ YERİNDEN KIRILDI

Yamaçtan inerken düşüp ayak bileği kırılan oyuncu apar topar ameliyata alındı. 39 bin 500 takipçili Instagram hesabından yaşadığı kazayı anlatan Taçbaş, “Maceraya olan düşkünlüğüm, iki gün önce Bingöl Kiğı da yamaçtan inerken ayağımın kayması ve bileğimin ters dönmesi nedeniyle ayak bileğimin iki yerinden kırılmasından dolayı platin ve çivi takıldı” dedi. Sağlık durumunun ise iyi olduğunu belirtti.

Oyuncu Filiz Taçbaş kaza geçirdi! Hastane odasından korkutan paylaşım - 1. Resim


GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNDEN BULUNDULAR

Ünlü oyuncu ameliyatını yapan doktorlarına teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Taçbaş’a ünlü isimlerden ve hayranlarından geçmiş olsun mesajları yağdı.

Oyuncu Filiz Taçbaş kaza geçirdi! Hastane odasından korkutan paylaşım - 2. Resim


SİYASETİ BIRAKTI, ÇİFTÇİLİĞE BAŞLADI

Öte yandan oynadığı rollerle adından söz ettiren Filiz Taçbaş, 14 Mayıs’ta yapılan genel seçimlerde CHP İzmir 2. Bölge Milletvekilli aday adaylığı için başvuru yapmıştı. Ünlü oyuncu daha sonra ise 31 Mart 2024’te yapılan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden İzmir Foça belediye başkan aday adayı olduğunu açıklamıştı. Ancak seçimlerde beklediğini alamadı.

Oyuncu Filiz Taçbaş kaza geçirdi! Hastane odasından korkutan paylaşım - 3. Resim


Siyasi kariyeri istediği gibi gitmeyen oyuncu, son olarak çiftçilik belgesi alarak tarım işine girdi. Tarımcılığa başlayan Taçbaş, tarlasında bol bol sebze ve meyve yetiştiriyor.

Oyuncu Filiz Taçbaş kaza geçirdi! Hastane odasından korkutan paylaşım - 4. Resim

Kaynak: TÜRKİYE GAZETESİ