Traktör lastikleri, Lassa ve Petlas gibi markalar arasında kalite, özellik ve fiyat bakımından ciddi farklar içeriyor. Aynı zamanda en çok kullanılan lastik çeşitleri olan 13.6.28 ve 14.9.28 traktör lastik fiyatları da değişiklik göstermektedir. Traktör ön ve arka lastik fiyatlarını sizler için özetledik. İşte ayrıntılar…

Traktör Lastik Fiyatı Kaç TL?

Traktör lastiği, ilgili aracı kullanan kişilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerin başında geliyor. Zamanla yıpranan traktör lastikleri, düzenli aralıklarla onarılmalı ve değiştirilmelidir. Bu nedenle traktör lastik fiyatları günümüzde en çok araştırılan fiyat konularından birisi oluyor.

14.9.28 traktör lastik fiyatı Lassa markasıyla çokça merak edilmektedir. Aynı zamanda 13.6.28 traktör lastik fiyatları Petlas markasıyla araştırılıyor. Markalar arasında ciddi fiyat farklılıkları olduğundan dolayı güncel fiyat listesini sizler için inceledik! İşte ayrıntılar…

Traktör Lastik Fiyatları 2024: Güncel Fiyat Listesi

Traktör lastikleri, temel olarak ön ve arka lastik şeklinde iki farklı kategoride fiyatlandırılmaktadır. Aynı zamanda öne çıkan iki önemli marka olan Lassa ve Petlas da traktör lastik çeşitleri bakımından muhteşem seçeneklere sahiptir. Güncel fiyatları bu veriler ışığında önemli alternatiflere göre inceleyeceğiz.

Traktör lastik fiyatları 2024 yılında Lassa, Petlas markalarının ön ve arka lastik çeşitlerine göre şu şekildedir:

Traktör Ön Lastik Fiyatları2.500 TL – 15.000 TL
Traktör Arka Lastik Fiyatları5.000 TL – 27.500 TL
Lassa Traktör Lastiği Fiyatı12.500 TL – 30.000 TL
Petlas Traktör Lastiği Fiyatları7.500 TL – 25.000 TL
13.6.28 Traktör Lastik Fiyatları13.000 TL (Ort)
Lassa 14.9.28 Traktör Lastik Fiyatı16.500 TL

NOT: Traktör lastiği fiyatları 2024 yılında satıcılar arasında değişiklik gösterebilecektir. Bu nedenle satın alacağınız bayi ile iletişime geçerek öncesinde fiyatları teyit etmeniz önemlidir.

1- Traktör Ön Lastik Fiyatları

Traktör ön lastik fiyatları
Traktör ön lastik fiyatları

Traktör lastik fiyatları konusunda en çok tercih edilen seçeneklerden birisi ön lastiktir. Traktör ön lastiği, Lassa ve Petlas markasıyla kullanıcılarla buluşuyor. Ayrıca ürün kalitesi, özellikleri ve çeşitleri itibariyle fiyatlar değişebilmektedir.

Traktör ön lastik fiyatları 2024 yılı için aşağıdaki gibidir:

  • Traktör ön lastiği fiyatları kaliteye göre değişmekle birlikte ortalama olarak 2.500 TL – 15.000 TL arasında değişmektedir.

2- Traktör Arka Lastik Fiyatları

Traktör arka lastik fiyatları
Traktör arka lastik fiyatları

Traktör arka lastiği fiyatları, ön lastiğe göre daha büyük bir ürün olduğundan dolayı daha pahalıdır. Ancak markalara göre uygun fiyat avantajları yakalayabilmek mümkündür. İşte fiyatlar…

Traktör lastik fiyatları 2024 yılında arka lastik çeşitleri için şu şekildedir:

  • Traktör arka lastik fiyatları ortalama olarak 5.000 TL – 27.500 TL arasında değişmektedir.

3- Lassa Traktör Lastik Fiyatları

Lassa Traktör lastik fiyatları

Traktör lastiği fiyatları konusunda en çok tercih edilen markalardan birisi olan Lassa ürünlerini ayrıca incelemek gerekir. Bu konuda özellikle 13.6.28 traktör lastik fiyatları Lassa seçeneğiyle araştırılmaktadır. Genel olarak fiyat aralıklarını aşağıdaki gibi özetleyebiliriz…

Lassa traktör lastik fiyatı güncel olarak şu aralıktadır:

  • Lassa traktör lastiklerinin fiyatı ortalama 12.500 TL – 30.000 TL arasında değişiklik gösteriyor.

İlginizi Çekebilir: Hattat Traktör Fiyatları

4- Petlas Traktör Lastik Fiyatları

Petlas Traktör lastik fiyatları
Petlas Traktör lastik fiyatları

Traktör lastiği fiyat bilgileri için en çok araştırılan bir diğer marka Petlas’tır. Petlas, traktör lastik çeşitleriyle güçlü bir sürüş deneyimi sağlarken aynı zamanda kullanıcı güvenliğini en üst düzeyde tutmaktadır. İşte fiyat detayları…

Petlas traktör lastik fiyatları 2024’te şu şekildedir:

  • Petlas Traktör Lastiği Fiyatı: 7.500 TL – 25.000 TL

5- 2. El Traktör Lastik Fiyatı

Traktör lastik fiyatları sıfır seçenekleri için bütçeniz açısından pahalı gelebilir. Ülkemizde birçok üründe olduğu gibi sıfır traktör parçalarında da fiyat artışları söz konusudur. Bu anlamda ikinci el traktör lastiği fiyatlarını incelemekte yarar görüyoruz.

2. el traktör lastik fiyatları güncel olarak şu şekildedir:

  • Massey 240 Traktör Lastiği Fiyatı (Lassa 13.6.28): 5.500 TL
  • Büyük Traktör Lastiği Fiyatı (2008 yılı öncesi modellerle uyumlu): 2.500 TL
  • Lassa 14.9.28 Traktör Lastiği İkinci El Fiyatı: 14.000 TL

Traktör Lastiği Kaç Yıl Gider?

Traktör lastik fiyatları 2024 listesini aktardıktan sonra ürünler hakkında en çok sorulan soruyu yanıtlayalım: Traktör lastiği kaç yıl gider?

Traktör lastiğinin kullanım süresi, kullanım şekline ve ürün kalitesine bağlı olarak değişkenlik gösterir. Örneğin lastiğin bakımını yapmadığınız ve kötü kullandığınız senaryoda traktör lastikleri 1 – 3 yıl arasında gider diyebiliriz. Ancak düzenli bakım, kaliteli ürün, ideal kullanım süresi ve kullanım şekli şartlarının yerine getirilmesi halinde traktör lastiklerinin kullanım süresi 10 yılı bulabilmektedir.

Bu nedenle traktör lastiği satın almadan önce kalite, özellik ve kullanım şartları gibi kritik faktörleri incelemeniz, bu şartları yerine getirmeniz oldukça önemlidir.

Sıkça Sorulan Sorular

Traktör lastik fiyatları ile ilgili en çok sorulan sorular ve yanıtları şu şekildedir:

1- Traktör lastik fiyatlarını etkileyen faktörler nelerdir?

Traktör lastiği fiyatı, ilk olarak tür itibariyle belirlenmektedir. Ön ve arka lastikler arasında ciddi fiyat farklılıkları olabilir. Bununla birlikte marka, ürün kalitesi, boyut, traktör modeli ile uyumluluk vb. birçok faktöre göre fiyatlar belirlenmektedir.

2- Traktör lastiği nasıl olmalıdır?

Traktör lastikleri, boyut ve model itibariyle traktörünüzle uyumlu olmalıdır. Bununla birlikte kullanacağınız hava basınç miktarına uygunluk, ürün kalitesi ve özellikleri yönüyle de ihtiyaçlarınızı karşılar nitelikte bir traktör lastiği satın almanız önerilmektedir.