Hypers New Media dijital ajans şirketi kurucusu Tolga Akış 1 yılı aşkın bir süredir üzerinde çalıştıkları yarışmanın hayata geçeceğini belirten bir reels paylaştı. Format olarak büyük ilgi uyandıran Türkiye’nin “Girl Band”inin (kız grubu) seçileceği program şimdiden büyük ses getirmeyi başardı.

Tolga Akış Big 5 Türkiye

Yarışmayı duyurdukları reels videosu;

Hal böyle olunca Tolga Akış Türkiye gündemine yeniden oturdu. Bu yazımızda Tolga Akış kimdir sorusunu cevaplayacağız. İşte Tolga Akış’ın biyografisi ve hakkında tüm merak edilenleri…

Tolga Akış Kimdir (4)

Tolga Akış Kimdir?

13 Ağustos 1984 yılında Bursa'da dünyaya gelen Tolga Akış, Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünde tamamladı ve ardından medyada iş hayatına başladı. Televizyon kanallarında prodüksiyon işi yaptı. 2005-2006 yıllarında Rock'n Coke Festivali'nde görev aldı.

Tolga Akış Ne Iş Yapıyor

Çeşitli reklam ajanslarında uzun yıllar görev yaptı. 2017 yılında kendi dijital ajansı olan “Hypers New Media”yı kurdu.

Tolga Akış Nereli (3)

Reklam alanında faaliyetlerini sürdüren Tolga Akış, 7 Temmuz 2021 tarihinde evlenip bir yıl dolmadan ayrılık kararı aldığı eski eşi Zeynep Bastık'ın videolarını da hazırlamıştı. Ünlü şarkıcının çıkış yapmasını sağlayan 'Felaket' şarkısına çekilen videonun prodüksiyonunu yine Tolga akış gerçekleştirdi.

Tolga Akış Nereli (1)

Aynı zamanda eski eşinin menajerliğini yaparak, Zeynep Bastık'ı konserlerini de organize etti.

Tolga Akış Nereli (2)

Şimdilerde üzerinde çalıştığı Big 5 Türkiye yarışması için çalışmalarını sürdürüyor. Yarışmanın jüri üyeleri arasında olan Akış’ın yanı sıra Hepsi grubunun eski üyesi Gülçin Ergül ve Enes Abdulla bulunuyor.

Tolga Akış Kaç Yaşında (1)

Tolga Akış Kaç Yaşında?

Tolga Akış kimdir sorusuna yanıt arayanlar özellikle kaç yaşında olduğunu da merak ediyorlar.

Tolga Akış, 13 Ağustos 1984 doğumlu olup 2024 yılı itibarıyla 40 yaşındadır.

Tolga Akış Burcu

Tolga Akış Nereli?

Tolga Akış kimdir sorusu etrafında merak edilenler arasında nereli olduğu da bulunmakta.

Tolga Akış Türkiye’nin 4. büyük ili olan Bursa’da dünyaya gelmiştir.

Tolga Akış Kaç Yaşında (2)

Tolga Akış Ne İş Yapıyor?

Tolga Akış ilk olarak bir medyada iş hayatına başladı. Televizyon kanallarında prodüksiyon işi yaptı. 2005-2006 yıllarında Rock'n Coke Festivali'nde görev aldı.

Çeşitli reklam ajanslarında uzun yıllar görev yaptı. 2017 yılında kendi dijital ajansı olan “Hypers New Media”yı kurarak Co-Founder & Ceo olarak çalışma hayatını sürdürüyor.

Tolga Akış Kimdir (3)

Reklam alanında faaliyetlerini sürdüren Tolga Akış, 7 Temmuz 2021 tarihinde evlenip bir yıl dolmadan ayrılık kararı aldığı eski eşi Zeynep Bastık'ın videolarını da hazırlamıştı. Ünlü şarkıcının çıkış yapmasını sağlayan 'Felaket' şarkısına çekilen videonun prodüksiyonunu yine Tolga akış gerçekleştirdi.

Aynı zamanda eski eşinin menajerliğini yaparak, Zeynep Bastık'ı konserlerini de organize etti.

Şimdilerde üzerinde çalıştığı Big 5 Türkiye yarışması için çalışmalarını sürdürüyor. Yarışmanın jüri üyeleri arasında olan Akış’ın yanı sıra Hepsi grubunun eski üyesi Gülçin Ergül ve Enes Abdulla bulunuyor.

Tolga Akış Kimdir (2)

Tolga Akış Burcu Nedir?

Geçtiğimiz günlerde 40 yaşına giren Tolga Akış 13 Ağustos doğumlu olup Aslan burcudur.

Tolga Akış Kimdir (1)

Tolga Akış ve Zeynep Bastık Neden Boşandı?

3 yıllık sevgililiklerinin ardından 2021 yılında nikah masasına oturan çift evliliklerinin 1. yılını doldurmadan boşanma kararı almışlardı. Evlilikte bir yıl dolmadığı için kanunen boşanma davası açamamışlardı. Tolga Akış ve eski eşi Zeynep Batık, Temmuz 2022'de anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı.

Tolga Akış Big 5

Tolga Akış ayrılık sebeplerini magazin muhabirlerine yaptığı açıklamayla duyurmuştu. Akış yaptığı açıklamada, "Bizim ilişkimiz zaten yavaş yavaş dostluğa doğru ilerliyor ve o hale geldi diye biz ayrılık kararı aldık. Dolayısıyla dostluğumuzu kaybetmemiz için bir sebep yok. İkimiz de birbirimizi çok seviyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

'Altın tozlu Türk Kahvesi' ile gündem olan Dilan Polat'tan cezaevi kahvesi paylaşımı! 'Altın tozlu Türk Kahvesi' ile gündem olan Dilan Polat'tan cezaevi kahvesi paylaşımı!

Tolga Akış Yeni Sevgilisi Kimdir?

Tolga Akış Sevgilisi Kim (2)

Tolga Akış, ekibinde çalışan Gizem Kaya’yla yakınlaştı. Gizem Kaya ile Tolga Akış GQ Ödül Töreni’ne beraber katıldı. Sarmaş dolaş eğlenen ikili romantik anlar da yaşadı. Kaya’nın Akış’ın çektiği ayna pozunu kalp emojisiyle paylaşması da dikkat çekti.

Tolga Akış Sevgilisi Kim (1)-1

Öte yandan Gizem Kaya’nın Tolga Akış’ın eski eşi Zeynep Bastık’a benzerliği dikkat çekti. Törene katılanlar Kaya’yı başta Bastık sandı.

Gizem Kaya ve Zeynep Basstık'ın benzerlikleri böyle kolajlandı;

Zeynep Bastık Gizem Kaya Benzerliği (2)

Zeynep Bastık Gizem Kaya Benzerliği (1)

Ayrıca ilişkilerini onaylayan çift sosyal medya hesaplarından romantik paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Tolga Aşıkş Gizem Kaya (1)

Gizem Kaya 30 Nisan 1996 doğumlu olup 2024 yılı itibarıyla 28 yaşındadır.

Tolga Akış Sevgilisi Kim (1)

Ayrıca Gizem Kaya; Utku Cihan Yalçınkaya, bilinen sahne adıyla UZI’nin eski sevgilisi olarak biliniyor.

Gizem Kaya Uzi

Tolga Akış Yeni Projesi Big 5 Türkiye Hakkında Bilgi

Big 5 yarışmasının amacı, "girl band" olarak bilinen bir kız müzik grubu oluşturmaktır. Elemeleri geçip yarışmacı olmaya hak kazananlar, yarışma süresince dans, rap ve vokal yeteneklerini sergileyecekler. Yarışmanın sonunda, en yetenekli beş kişi finale kalacak ve Türkiye'nin yeni kız grubu kurulacak. Bu gruba, piyasaya çıkmaları ve albüm yapmaları için yarışmanın yapımcıları tarafından destek verilecek.

Big 5 Türkiye Jüri Üyeleri

Big 5 yarışmasına sadece kadınlar başvurabilecek. 18-24 yaş aralığındaki genç kadınların katılabileceği yarışmada, 14-18 yaş arasındaki reşit olmayan kızların ise ailelerinin izniyle katılabilecekleri konuşuluyor. Sadece 18-24 yaş aralığındaki ses ve dans yeteneği olan, kendine güvenen, disiplinli, çalışkan ve stres yönetiminde başarılı adayların başvuruları bekleniyor. Katılımcılar arasından yapılacak elemeler sonrasında, seçilenler yarışmacı olarak belirlenip yarışmaya katılacaklar.

Big 5 Türkiye yarışması hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için “Yepyeni Yarışma: Big 5 Türkiye | Hepsi grubunun Gülçin'i jüride! Türkiye'nin yeni kız grubunu oluşturacaklar...” yazımıza göz atabilirsiniz.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz