Salihli Kaymakamı Güldoğan, Gaziler Derneğini ziyaret etti Salihli Kaymakamı Güldoğan, Gaziler Derneğini ziyaret etti

Saküder Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Mehmet Buram’ın eşi Kıymet Buram,  oğlu Nihat Buram, Saküder Üyeleri ve davetliler katıldı.

Saküder Yönetim kurulu Üyesi Orhan Adıgüzel’ın okuduğu dua ile başlayan programda  Fotoğraf Sanatçısı Saküder Başkan Yardımcısı Hüseyin Aşan’ın hazırladığı Mehmet Buram’ın Hayatı ve kişiliği ile ilgili slayt ile devam etti. Hüseyin Aşan konuşmasında Mehmet Buram’ın iyi bir arkadaş, iyi bir eş, iyi bir vatandaş, idealist bir öğretmen olduğunu söyleyerek anılarda kalan fotoğraflarla sunum yaptı.

42fd2dbf-3293-4a3c-bbd7-7677ecdd1442

Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Saküder Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Özgünde, Sedat Günay, Halime Gürbüz Gökçe ve  Adviye Seçkin  “Anılarda Kalanlar” adı altında duygu ve düşüncelerini ifade ettiler.

Genç öğretmenler adına bir konuşma yapan Beyza Ataoğlu, bu mesleği seçme idealini anlatarak  heyecanını paylaştı.

Saküder Başkanı Gündüz Aydın, Geçen yıl da Elif Bursa Öğretmenin anıldığını ifade ederek bu programın hazırlanmasında emeği geçenlere Programın son bölümünde Mehmet Buram’ın Oğlu Nihat Buram, bu duygusal program için emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: Fatma Uysal