Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürüyor. Kaybolduktan 19 gün sonra köydeki derede bir çuval içerisinde cansız bedeni bulunan Narin'in kim ya da kimler tarafından, neden öldürüldüğü belirsizliğini koruyor.

Narin'in DNA'sı amcanın aracına nasıl bulaştı? Merak edilen soru cevap buldu - 2. Resim

NARİN GÜRAN DAVASINDA 11 TUTUKLU VAR

Ancak aracında Narin'in DNA'sı bulunan amca Salim Güran ve küçük kızın cansız bedenini dereye götürdüğünü itiraf eden komşu Nevzat Bahtiyar tutuklanmıştı. Cansız bedenin bulunmasının ardından çok sayıda kişi gözaltına alınmış ve Narin'in annesi, ağabeyi, amcaları, kuzenleri dahil 11 kişi tutuklanmıştı. Soruşturma halen sürerken yeni detaylar ortaya çıktı.

Narin'in DNA'sı amcanın aracına nasıl bulaştı? Merak edilen soru cevap buldu - 3. Resim

NARİN NASIL ÖLDÜRÜLDÜ?

CNN Türk muhabiri Kübra Aydın, İstanbul Adli Tıp Kurumu önünden son dakika gelişmelerini aktardı. Aydın, "Narin Güran'ın otopsisine ait kesin rapor 23 Eylül' kadar çıkması bekleniyor. Kesin rapor henüz yok, ancak edindiğimiz son dakika bilgileri mevcut. Buna göre Narin boğularak öldürüldü. Bu sırada Narin'in ağzından çıkan ölüm sıvısı amcanın eline bulaşmış. Sıvıyı amca araca bulaştırdı, araçtaki DNA bundan kaynaklı. Araç 2 kez incelenmeye götürülmüştü, araçta da Narin'e ait DNA'lar tespit edilmişti." dedi.

Akraba iki aile arasındaki husumet kanlı bitti: 2 ölü, 4 yaralı Akraba iki aile arasındaki husumet kanlı bitti: 2 ölü, 4 yaralı

Kaynak: TÜRKİYE GAZETESİ