Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) tarafından sosyal medya platformu Instagram'ın engellenmesi birçok tartışmayı beraberinde getirirken, kullanıcılar halen VPN gibi farklı yöntemleri kullanarak uygulamaya giriş yapmaya çalışıyor. Peki İnstagram ne zaman açılacak? Instagram düzeldi mi, yasak ne zaman kalkacak?

Salihli Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı açıldı Salihli Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı açıldı

Instagram logo stok fotoğraflar | Instagram logo telifsiz resimler,  görseller | Depositphotos


Instagram’ın önüne 3 şart konuldu

BTK ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yetkilileri Instagram yetkilileri saat 13.00'da bir görüşmeye başladı. Instagram'ın önüne 3 şart konuldu: Tüketici haklarına dikkat et - Katalog suçlara önem ver - PKK propagandasına "dur" de. Instagram, Türkiye'nin PKK şartını kabul etti.


Gazeteci Bülent Aydemir son dakika gelişmesini sosyal medya hesabından duyurdu.
Aydemir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Instagram erişime açıldı arkadaşlar. Hadi gözünüz aydın. Instagrama tam erişim için 19.00’u bekleyin arkadaşlar!. Bize güvenin arkadaşlar; görüşme iyi geçti. Instagram kapalı kalamaz; kapalı kalmasının kimseye bir faydası yok. Hamas yok ama PKK paylaşımları kaldırılacak. İzleyip görelim; az sabır…'' ifadelerini kullandı.

Muhabir: Fatma Uysal