Diyarbakır Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışması başlatılmış, 19. günde Narin'in cansız bedeni derede bir çuval içerisinde bulunmuştu.

Serbest bırakılmıştı! Narin'in babası Arif Güran'ın gece yarısı nereye gittiği ortaya çıktı - 2. Resim

NARİN'İN ANNESİ VE AĞABEYİ TUTUKLANDI

Aracında Narin'in DNA'sının bulunması üzerine amca Salim Güran tutuklanmıştı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 24 şüpheliden Nevzat Bahtiyar (48) da ifadesinde amca Salim Güran'ın kendisinden, küçük çocuğun cansız bedenini 200 bin lira karşılığında dereye bırakmasını istediğini öne sürmüş ve tutuklanmıştı. Dün de Narin'in annesi ve ağabeyi dahil 8 kişi tutuklandı. Baba Arif Güran ise serbest bırakılanlar arasında yer aldı.

Serbest bırakılmıştı! Narin'in babası Arif Güran'ın gece yarısı nereye gittiği ortaya çıktı - 3. Resim

NARİN'İN BABASININ İLK İŞİ BAKIN NE OLDU?

Gelişmeler dikkatle takip edilirken baba Arif Güran'ın serbest kalır kalmaz saat 04.00 sularında kızının mezarına gittiği ortaya çıktı. Bir süre dua okuyan babanın şu an nerede olduğu bilinmiyor. Öte yandan Narin'in mezarına birçok kişi oyuncak, çanta ve çiçek bırakıyor.

Serbest bırakılmıştı! Narin'in babası Arif Güran'ın gece yarısı nereye gittiği ortaya çıktı - 4. Resim

HABERİ KOMŞUSUNDAN ALMIŞ

Arif Güran, savcılık sorgusunda ise  kızının kaybolduğu haberini aldığı sırada Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde düğün davetiyesi dağıtmakta olduğunu beyan etti. Komşusu C.K.’nin kendisini aramasıyla Narin’in kaybolduğunu öğrendiği ileri süren Arif Güran, bunun üzerine köyden aradığı herkesin telefonunun meşgul olduğunu ifade etti. Eşinin telefonu çaldığında eşinin kardeşiyle görüştüğünü sonra da oğluyla konuştuğunu anlatan Güran, hızlıca köye döndüğünü aktardı.

Minik Narin'in ismi parkta yaşatılacak Minik Narin'in ismi parkta yaşatılacak

Serbest bırakılmıştı! Narin'in babası Arif Güran'ın gece yarısı nereye gittiği ortaya çıktı - 5. Resim

YASAK AŞK İDDİASINA NARİN'İN BABASINDAN CEVAP

"Eşinizin sizi aldattığınıza ilişkin bir şüpheniz var mı? Salim ile aralarında bir şey olabilir mi?" sorusu üzerine A.G., kesinlikle aralarında bir şey olamayacağını, Salim'e güvendiğinden değil eşine güvendiği için bunu söylediğini kaydetti. Arif Güran, ister kardeşi isterse eşi olsun kızına bunu yapan kim ise her türlü cezalandırılmasını istediğini söyledi.

Kaynak: İHA