Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı Sen Kiminle Dans Ediyorsun, 2017 yapımı Türk komedi filmi olarak karşımıza çıkıyor. Yönetmenliğini Burak Aksak’ın yönettiği filmin cast’ı ise ülkenin genç ve tanıdık simalarından seçilmiş.

Merak edenler için Sen Kiminle Dans Ediyorsun oyuncularını listeledik ve konusunu paylaştık! İşte, detaylar…

Sen Kiminle Dans Ediyorsun Oyunculari 6

Sen Kiminle Dans Ediyorsun Oyuncuları

2017 yapımı film, döneminde beyaz perdede yayınlanarak büyük bir ses getirmişti. Zaman zaman televizyon kanallarında tekrar oynatılan Sen Kiminle Dans Ediyorsun oyuncu kadrosu da tanıdık yüzleri görüp de çıkartamayanların merak konusu oluyor.

Sen Kiminle Dans Ediyorsun oyuncuları aşağıdaki gibidir:

  • Demet Özdemir Aysel)
  • Uraz Kaygılaroğlu ( Selim)
  • Bora Cengiz (Anıl)
  • Binnur Kaya (Şengül)
  • Okan Çabalar (Metin)
  • Berat Yenilmez (Doktor Şenol)
  • Meltem Gülenç (Latife)
  • Nergis Öztürk (Ayfer)
  • Hakan Salınmış (Mehmet)
  • Gülsüm Alkan (Nermin)
  • Kıvanç Baran Arslan (Pilavcı)
  • Burak Topaloğlu (Kargocu)
  • Cihan Talay (Kapıcı)
  • Hakan Akın (Apartman Yöneticisi)
  • Suna Sancaktar (Hacer)
  • Yüksel Molla (Ambulans Şoförü)

Günümüzde en ünlü oyuncular arasında yer alan Demet Özdemir ve Uraz Kaygılaroğlu, filmin yayınlandığı dönemde yükselme dönemindelerdi. Şimdilerde ise ekranların en çok aranan yüzlerinden oldular. Gelin, başrolleri daha yakından tanıyalım…

Sen Kiminle Dans Ediyorsun Oyunculari 5

‘Aysel’ Demet Özdemir Kimdir?

Demet Özdemir, 26 Şubat 1992’de Kocaeli’nde dünyaya gelmiştir Üç çocuklu ailenin en küçük üyesi olan Özdemir’in anneannesi Bulgaristan göçmenidir. Şimdilerde daha çok oyuncu kimliğiyle bilinse de Demet Özdemir kariyerine dansçı olarak başlamıştır. Eğitim alarak kendini geliştirmek istemiş, bu doğrutluda Studio Oyuncuları’na katılmıştır. Ardından Mustafa Sandal’ın döneminin ses getiren şarkısı ‘Ateş Et ve Unut’ klibinde yer alarak kameralar karşısına geçmiştir.

Televizyona adım atışı ve oyunculuğa başlayışı ise 2013 yılında yayınlanan ‘Sana Bir Sır Vereceğim’ dizii ile olmuştur. Burada partneri Ekin Koç ile Türkiye genelinde bilinirliğe kavuşmuştur. Ardından Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolü olduğu ‘Kurt Seyit ve Şura’ da oynamıştır.

Daha sonra yoluna yaz dizileri ile devam etmiş, özellikle Çilek Kokusu, No:309 ve Erkenci Kuş ile büyük çıkış yakalamıştır. Bunda ise Can Yamanla başrolünü paylaştığı Erkenci Kuş dizisinde canlandırdığı Sanem karakterinin etkisi büyüktür. Sinema dünyasındaki ilk filmi ise ‘Sen Kiminle Dans Ediyorsun’ olmuştur.

Sen Kiminle Dans Ediyorsun Oyunculari 11

'Selim' Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

30 Haziran 1987 İstanbul doğulu olan Uraz Kaygılaroğlu, oyunculuk için ilk adımını lise yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ndeki kurslara katılarak atmıştır. Lisans eğitimini ise İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü üzerine almış, başarıyla mezun olmuştur.

Ekran karşısındaki ilk rolü 2008 yılında yayımlanan Milyonda Bir dizisindeki Berke karakteri olmuştur. Ardından yıllar geçse de unutulmayan gençlik dizisi Pis Yedili’de Can’a hayat vermiştir. Komedi türündeki başarısına devam eden Kaygılaroğlu, Harem adlı dizide Feminen Ağa rolü ile güldürmeye devam etmiştir.

Kariyerine çeşitli rollerin altından kalkabileceğini de kanıtlayan rollerle devam ederek çeşitli dizilerde rol almıştır. Eski Hikaye, Yedi Güzel Adam, Baba Candır, Klavye Delikanlıları bu yapımlar arasındadır. Yıldızının parladığı nokta ise Sefirin Kızı dizisindeki Gediz Işıklı rolü olmuştur. Erşan Kuneri’de Cem Yılmaz ile çalışma imkanı bulmuştur. Son olarak Sakla Beni dizisinde rol almıştır.

Sen Kiminle Dans Ediyorsun Oyunculari 20

Sen Kiminle Dans Ediyorsun Konusu

Sen Kiminle Dans Ediyorsun oyuncularını tanıttık. Şimdi de filmin konusuna göz atalım…

İbrahim Tatlıses'in kızı polis memuruyla da tartışmış! “Ne olacağını sanıyorsun delikanlı?” İbrahim Tatlıses'in kızı polis memuruyla da tartışmış! “Ne olacağını sanıyorsun delikanlı?”

Müzik ve dansla eğlenceli bir atmosfer sunan Sen Kiminle Dans Ediyorsun oyuncularından Demet Özdemir’in canlandırdığı Aysel’in hikayesini izliyoruz. Annesi ve babasını kaybetmesinin ardından yas süreci ve psikolojik sorunlarla uğraşan Aysel, bu sorunlardan uzaklaşabilmek için dans etmeye başlamıştır.

Hikayede ona yardımcı olan dans hocası Şengül ile hayatına yeniden tutunmayı öğrenmek için çabalayan Ayse’i rekabet, yeni arkadaşlıklar ve zorluklar bekliyor. Aysel, Şengül Dans Okulu’nun en iyi öğrencilerinden biri olduğunu kanıtlamak için çalışırken, seyirci de onun acısına, hırsına ve yaşama sevgisine şahit oluyor.

Sen Kiminle Dans Ediyorsun Oyunculari 7

Sen Kiminle Dans Ediyorsun Ne Zaman Çekildi?

Sen Kiminle Dans Ediyorsun oyuncularının bir araya geldiği güldürü unsurlarıyla bezeli bu film, 2017 yapımıdır.

Sen Kiminle Dans Ediyorsun Kaç Saat?

Filmi izlemek isteyenler ise Sen Kiminle Dans Ediyorsun’un ne kadar sürdüğünü de merak ediyor. Komedi/dram türündeki film 2 saat sürüyor.

Sen Kiminle Dans Ediyorsun Oyunculari 4

Sen Kiminle Dans Ediyorsun Nerede Çekildi?

Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminin çekimleri İstanbul’da yapılmıştır. Fakat film çekim yerleri hakkında kesin bir plato veya mahalle bilgisi kamuya açık olan bilgiler arasında yer almamaktadır. Filmin ağırlıklı olarak İstanbul’un Maltepe ilçesinde çekildiği bilinmektedir.

Türk sinemasında komedi/dram türünde kendine ait bir yer edinen Sen Kiminle Dans Ediyorsun oyuncuları ve konusundan bahsettik!

Kaynak: Ayşenur Yılmaz