Çevreyi Kirletene Taviz Yok

Bolu Da Yere Tukuren Ve Cop At 1724411550 Q F J Sio.jpg

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, çevreyi kirletenlerin en ağır şekilde cezalandırılacağını vurgulamıştı. Bolu Belediyesi geçtiğimiz aylarda yere çöp, sigara izmariti atanlara ve yere tükürenlere yönelik uygulama başlattı.

Kameradan Izliyerek Ceza Bolu Belediyesi

O’nun sesini herkes biliyordu ! 18 yıl boyunca halka seslendi, şimdi emekli oldu ! O’nun sesini herkes biliyordu ! 18 yıl boyunca halka seslendi, şimdi emekli oldu !

Kent genelindeki güvenlik kameralarından son 1 ayda çevreyi kirlettiği tespit edilen yüzde 64’ü Bolulu, yüzde 36’sı ise şehir dışından gelen vatandaşlara ceza kesildi.

Yüzlerce kişiye yere çöp, sigara izmariti atmaktan ve tükürmekten 5 milyon 297 bin 463 TL ceza kesildi.

Bolu'yu Dünya'nın En Temiz Şehri Yapmaya Kararlıyım

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Tanju Özcan şöyle konuştu;

Peki Siz Şehrinizde Bu Uygulamaların Olmasını İster miydiniz? 

Şehirlere özel anketlerimiz ile sonuçlar ışığında Sektör Gazetesi olarak gerekli yerlerle görüşmeler sağlamayı hedefliyoruz. Bu nedenle katılımınız çok değerli.

Salihli İçin Anket

Sektor Gazetesi Anket Salihli

Salihli Bu Uygulamayı İstiyor mu? Bolu Belediyesi'nin çevreyi kirletenlere yaptırımlarının şehrinizde de olmasını ister miydiniz?

Akhisar İçin Anket

Sektor Gazetesi Anket Akhisar

Akhisar Bu Uygulamayı İstiyor mu? Bolu Belediyesi'nin çevreyi kirletenlere yaptırımlarının şehrinizde de olmasını ister miydiniz?

Alaşehir İçin Anket

Sektor Gazetesi Anket Alasehir

Alaşehir Bu Uygulamayı İstiyor mu? Bolu Belediyesi'nin çevreyi kirletenlere yaptırımlarının şehrinizde de olmasını ister miydiniz?

Turgutlu İçin Anket

Sektor Gazetesi Anket Turgutlu

Turgutlu Bu Uygulamayı İstiyor mu? Bolu Belediyesi'nin çevreyi kirletenlere yaptırımlarının şehrinizde de olmasını ister miydiniz?

Manisa Merkez İçin Anket

Sektor Gazetesi Anket Manisa

Manisa (Merkez) Bu Uygulamayı İstiyor mu? Bolu Belediyesi'nin çevreyi kirletenlere yaptırımlarının şehrinizde de olmasını ister miydiniz?

Kaynak: ÖZLEM SUCU