Cumhurbaşkanı Erdoğan:  Sonu diğer iblisler gibi onursuz bir ölüm oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan:  Sonu diğer iblisler gibi onursuz bir ölüm oldu

Salihli’de alış veriş sektöründe yakaladığı ivme ile dikkat çeken ve yüzlerce çeşit kaliteli ürünü uygun fiyatla tüketiciyle buluşturan Salmar Ekspres, Salihli’nin tek yerel sanal market uygulamasını vatandaşların hizmetine sundu.

Salmar (20)

Salmar Ekspres ortaklarından Murat Yazar, hayata geçirdikleri sanal market uygulamasının kısa süre içerisinde tüketicilerden büyük bir ilgi gördüğünü söyledi.

Salmar (15)

2017 yılında hizmete başladıkları perakende sektöründe özellikle 2020 yılından itibaren bebek ürünleri ile ciddi bir ivme yakaladıklarını, tüketicilerin sanal market uygulamasında da ağırlıklı olarak bebek bezi, bebek maması, hasta bezi, temizlik ürünleri talep ettiklerini belirtti.

Salmar (16)

30 DAKİKA İÇERİSİNDE TESLİMAT

Yazar, “Salmar Ekspres olarak işyerimizde yüzlerce çeşit kaliteli ürünü uygun fiyat seçenekleri ile tüketiciyle buluşturuyoruz.  Hayata geçirdiğimiz sanal market uygulaması ile Salihli’de tüketiciler için önemli bir kolaylık sağlanmış durumda. Yoğun iş temposu nedeniyle zamandan tasarruf yapmak isteyen müşterilerimiz, bu hizmet sayesinde talep ettiği ürünü kısa sürede alabiliyor. Salihli’nin her noktasına 30 dakika içerisinde talep edilen ürünü teslim ediyoruz. 09:00-22:00 saatleri arasında gerçekleştirilen hizmetimiz ile 500 lira ve üzeri alış verişlerde teslimatlar ücretsizdir.” Dedi.

Salmar (14)

ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ

Beşeylül Mahallesi Belediye Caddesi No:275/A adresinde hizmet veren Salmar Express (Seç Market Kocaçeşme Şubesi) geniş ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor.

Online market alışverişi rahatlığını yaşamak isteyenler www.salmar.com.tr adresinden şu ürünlerin siparişlerini verebilir.

Bebek Bezi

Islak Havlu

Bebek Maması - Organik Ürünler

Bebek Kozmetiği

Yüzey Temizlik Havluları

Kişisel Bakım

Temizlik Ürünleri

Temel Gıda

Süt Ürünlri-Şarküteri-Kahvaltılık

Soğuk İçecek

Atıştırmalık Dondurma

Evcil Hayvan Ürünleri

Salmar (18)

Salmar (3)

Salmar (7)

Salmar (8)

Salmar (9)

Salmar (10)

Salmar (11)

Yeni11

Yeni33

Yeni222

Salmar (12) Yeni

Muhabir: Behzat AKCAN