Tatbikatta, sıvılaştırılmış klor gazı tanker devrilmesi ile birlikte hastalara müdahale konusunda hastane bahçesinde hazırlıklar yapıldı. Hastaların gelmesi ile birlikte özel giysilerle hastalara müdahale eden sağlık personelleri hastaların durumlarının ciddiyetine göre Yeşil, Sarı ve Kırmızı alanlara aktarımını sağladı. Kimyasaldan arınma ünitesinde arındırılma yapılan hastalar tedavi için hastaneye taşındı.

D S C 0004-3

Gerçeği aratmayan tatbikatla ilgili bilgi veren Hastane sivil savunma amiri Gonca Öner, Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler (KBRN) Tatbikatı yaptık. Kaza sonucu sıvılaştırılmış klor gazı tanker devrildi, 20 öğrenci yaralandı. 6 öğrenci kırmızı alanda, 2 kişi sevk oldu 20 hastayı KBRN ünitesinde arındırdık. Tatbikatta emeği geçen başta başhekimimiz Gürkan Dericioğlu, Başhekim yardımcısı Adem Çakmak, Hastane müdürü Serhat Sokul, Müdür Yardımcısı İlker Ceylan, Süleyman Çiftçi’ye tatbikatta görev alan hastane personeline ve Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki Anadolu Lisesi sağlık bölümü öğrencilerine teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

D S C 0017-1

Öğrencilerin yaralı olarak oynadıkları oyun beğeni toplarken, bir beğenide hastalarını bekleyen hasta yakınlarının sergiledikleri oyun oldu. Tatbikatta Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri de kimyasal tehlikesine karşılık araçları steril su ile temizledi.  Tatbikatta UMKE ekipleri de görev aldı.   

D S C 0111-2

D S C 0109-4

D S C 0071-2

D S C 0070

Salihli’de binlerce üye sandık başına gitti! Üyeler, 7 isim için oy kullandı | Sandıktan hangi isim birinci çıktı? Salihli’de binlerce üye sandık başına gitti! Üyeler, 7 isim için oy kullandı | Sandıktan hangi isim birinci çıktı?

D S C 0054-1

D S C 0050-2

D S C 0049

D S C 0043-1

D S C 0023

D S C 0131-1

D S C 0121-2

Muhabir: ONAY OZAN