Salihli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan bu birim, şehit aileleri ve gazilerimizin talep ve ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde yanıt verecek, sağlık, eğitim, sosyal yardım gibi konularda rehberlik ve destek sağlayacak. Ayrıca, resmi işlemler ve bürokratik süreçlerde de kolaylıklar sunacak.

18 Eylül Çarşamba Reyting sonuçları açıklandı! Leyla, Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, MasterChef 18 Eylül Çarşamba Reyting sonuçları açıklandı! Leyla, Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, MasterChef

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Şehitlerimiz ve gazilerimiz, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için canlarını ortaya koymuşlardır. Onların ailelerine ve kendilerine minnet borçluyuz. Bu bilinçle, onların yanında olmak ve destek sağlamak amacıyla Şehit Aileleri ve Gaziler Masası'nı kurduk. Belediye olarak, şehit aileleri ve gazilerimizin her zaman yanındayız. Onların yaşam kalitesini artırmak ve karşılaştıkları zorlukları hafifletmek için elimizden gelen tüm çabayı göstermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Muhabir: ONAY OZAN