Salihli’nin tanınan KBB Doktorlarından Mesut Oral’ın eşi Uzman Estetisyen Yaren Oral’ın sahibi olduğu Mesya Estetik ve Güzellik Merkezi, Kurtuluş Mahallesi Gökçepınar Caddesi No:109/A adresinde Cumhuriyet’in 100.Yılında hizmete açıldı.

17-52

Açılışta konuşan Mesya Estetik ve Güzellik Merkezi sahibi Yaren Oral, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında, Salihli’ye yakışır bir merkez açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

18-53

Böyle anlamlı bir günde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür eden Oral “Merkezimizde lazer epilasyon, bölgesel incelme, cilt bakımı, kalıcı makyaj başta olmak üzere birçok hizmet sunuyoruz. Salihli ve bölgesindeki kendini mükemmel hisseden kadınların güzelliğini taçlandırmak için merkezimizde en iyilerin tercihi olan son teknoloji ürünleri olan Alby Cold Diode Laser, Kameralı Hydrafacial Sunshine ve SlimThin cihazları ve alanında deneyimli kadromuzla en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz” dedi. Oral “Güzelliğine güzellik katmak isteyenleri merkezimize bekliyoruz. Merkezimiz hakkında bilgi almak isteyenler, bizleri 0 507 2914525 nolu telefonlardan ulaşabilir” diye konuştu.

15-61

Mesya Estetik ve Güzellik Merkezi’nin Oral Ailesine hayırlı olmasını dileyen Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu “Cumhuriyet 100.Yıldömünde hizmete giren merkezin çok uzun ömürlü olmasını diliyorum. Bizler Salihli Belediyesi olarak şehrimizi güzelleştirmeye çalışırken, Mesya Estetik ve Güzellik Merkezi de bölge insanlarını güzelleştirecekler. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

14-61

Konuşmaların ardından Mesya Estetik ve Güzellik Merkezi açılış kurdelesini Salihli Belediye Başkan Yardımcıları Metin Durmaz, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve Serkan Sözer, Merkez sahibi Yaren Oral ve eşi KBB Uzmanı Doktor Mesut Oral birlikte kesti.

13-71

Mesya Estetik ve Güzellik Merkezi’nin açılışında, Salihli Bando 45’in mini konseri açılışa ayrı bir renk kattı. Açılış kokteyl ile son buldu.

12-76

Uzman Estetisyen Yaren Oral kimdir?

Salihli’de Mesya Estetik ve Güzellik Merkezini hizmete açan Uzman Estetisyen Yaren Oral, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Güzellik Bölümünü derece ile tamamladı. Mezun olduktan sonra alanında eğitim almaya devam eden Oral, Phi Academy Grandmaster Sinan Yılmaz’dan kalıcı kaş, Cansu Durkun’dan ise dudak renklendirme, Liner Vizon Kirpik, Olesya Academy gibi köklü kişilerden eğitim aldı.

19-42

16-58

11-81

10-92

9-114

8-125

7-162

6-200

5-226

4-288

Binlerce mağdur vardı... Akbank, habersiz EFT ve Kredi iddialara ilişkin ODA TV'ye açıklama yaptı! Binlerce mağdur vardı... Akbank, habersiz EFT ve Kredi iddialara ilişkin ODA TV'ye açıklama yaptı!

3-342

Kaynak: Behzat Akcan