Merak ile hizmete başladı
Mersindere Mahallesi’nde üzüm tüccarlığı ile ‘Karaman Et ve Tavuk Pazarı’ ismini verdiği işyerinde kasaplığın yanı sıra yöresel et yemekleri alanında hizmet veren Armağan Karaman, bölge insanına merakı üzerine kuyu tandırı hizmeti vermek istedi. Karaman, tandırın yapılacağı kuyunun yapılmasının ardından ilk denemesinde başarılı oldu. Kuyuda kendi yetiştirdiği kuzuları pişiren Karaman’ın “Kuyu Tandırı” bölge insanı tarafından da büyük ilgi görmeye başladı.
“Kuyudan çıkan lezzet, 7 saatte pişiyor”
Salihli’de ilk ve tek ‘kuyudan çıkan lezzet’ olan kuyu tandırı hizmetine başlamanın mutluluğunu yaşadığını anlatan Karaman, şuan talebe göre kuyu tandırı hizmeti verdiğini söyledi. Kuyu tandırının hazır olma süresinin 7 saat olduğunu belirten Karaman “Kendi yetiştirdiğimiz kuzular, 3 saat ısıtma ve 4 saat pişirme süresi ile 7 saatin ardından kuyudan lokum gibi müthiş lezzete sahip et çıkıyor. Müşterilerimizin talebine göre maydanoz ve soğan gibi çeşitli malzemelerle süsleyip, servis ediyoruz. Şimdiden tüm müşterilerimize afiyet olsun” dedi.
“Şuan sipariş ve talebe göre kuyu tandırımızı hazırlıyoruz”
Tandırın kuyudan çıktığı gibi tüketildiğinde daha lezzetli olduğunu vurgulayan Karaman “Şuan kuyu tandırımızı talebe göre yapıyoruz. Aldığımız sipariş ve talebin ardından, kuyumuzu yakıp tandırımızı pişiriyoruz. Kuyu tandırının pişmeden önce sipariş veren müşterilerimizi tek tek telefon ile ulaşıp, kuyunun açılacağı saati bildiriyoruz. Bu sayede müşterimizi müthiş lezzeti, kuyudan çıktından kısa süre içerisinde tüketme şansı buluyor” diye konuştu.
“Paket servis hizmetimiz mevcut”
Salihli’ye paket servisi hizmetine başladıklarını sözlerine ekleyen Armağan Karaman “Salihli’de yaşayan ve bu müthiş lezzet ile tanışmak isteyen için paket servisi hizmetine başladık. Bölge insanımız kuyu tandırı hakkında bilgi almak ve sipariş vermek için bizleri sosyal medya hesaplarımız facebook sayfamız ‘Armağan Karaman’ ve instagram hesabımız ‘armagankaraman’ sayfasından ya da 0 545 818 6131 nolu telefondan ulaşabilirsiniz”