Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Salihli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Makasçı, “Diyetisyenler Günü’nde gerek sağlık kuruluşlarında gerekse toplumun çeşitli kesimlerinde diyetisyenlerin hatırlanmasını sağlayan etkinlikler yapılır. Ayrıca bu özel günde insanların sağlıklı beslenme konusunda bilinçlenmesi için diyetisyenlerden de destek alınır. Toplumun sağlıklı yaşamasını amaçlayan çalışanlar oldukları için 6 Haziran tarihinde diyetisyenleri mutlu etmek her insanın görevi sayılabilir. Ancak bu mesleğe sahip yakını bulunan kişiler tarafından coşkuyla kutlanmaya çalışılır. Aynı zamanda ailelerinin uzman diyetisyenler kontrolünde Sağlıklı beslenme şekli, tansiyonu düşürmeye ve kalp sağlığını iyileştirmeye yardımcı olabilirler. Sağlıklı bir diyet ve düzenli egzersizle kilo verilir. Sağlıklı yaşama yaptıkları katkılarla insanlara sağlıklı ve pozitif rehber olan tüm diyetisyenlerimizin Dünya Diyetisyenler Günü kutlu olsun” dedi.

Makasçı ayrıca, ilçede görevli diyetisyenlerden Aziz Saka, Esra Gündoğdu Kara, Nurseli Baldan, Ece Kanık, Sinem Doğan, Şahin Balcı,  Büşra Fıstıkçı,  Gözde Ayhan’a teşekkür belgelerini takdim etti.

Di̇yeti̇syen (5)

Di̇yeti̇syen (6)

Di̇yeti̇syen (4)

Di̇yeti̇syen (2)-1

Di̇yeti̇syen (3)

Di̇yeti̇syen (2)

Di̇yeti̇syen (1)-1

Manisa Şehir Hastanesi’nde ilk kez hastanın daralan şah damarına stent takıldı Manisa Şehir Hastanesi’nde ilk kez hastanın daralan şah damarına stent takıldı

Di̇yeti̇syen (1)

Muhabir: ONAY OZAN